Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נקרא לא לחייב מעבר ליומיים?

גיא, התגובה שלך מגוחכת. אתה לא אובייקטיבי.

לך תשכנע לקוחות שמבזבזים שעות מהיומיום שלהם בניסיון להחזיר לעצמם כסף שנגבה מהם בניגוד להסכמים, שהשירות טוב.

אני נחלצתי מזה בחודשיים של חיובי שווא (שהוחזרו רק אחרי שאמון הציבור התערב),

אמא שלי כבר 8 חודשים רואה חיובים וכל שיחה עם נציג מסתיימת אותו דבר. וכמו יובל, שמעתי על עשרות כמונו.

להוט יש שירות גרוע עם פאקים שחוזרים על עצמם אצל כל אחד שרוצה להתנתק מהם,

שברור שזה רחוק מלהיות "אי הבנה קטנה" כמו שאתה טוען.

היום אני לא מחובר לשום ספק ומצליח לשרוד בלי זה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
. בשורה התחתונה אין שום בעיות בשירות של הוט, ואני גם מאמין שאין שום בעיות בשירות בכל החברות.

נראה לי שחוץ מהמנכ"ל של הוט, אתה היחיד שחושב שהוט בסדר. יש לי סיפור ארוך איתם (תשתית אינטרנט וטלפון) , והכל מגובה ברישום מסודר ובהקלטות של השיחות החשובות. האם אתה יכול להסביר:

1. כשהתחברתי סיכמנו על 2 חודשים ראשונים חינם. לאחר שבוע טלפנתי וודאתי שזה מה שרשום שם. אבל כשהגיעה החשבונית הראשונה חויבתי בכל הסכום. טלפנתי ו"הוט" טענו שזה היה הסיכום. לאחר פניות לגורמים אחרים "הוט" נזכרו שבעצם כן סוכמו חודשי חינם, ואפילו נתנו 3 חודשי חינם. (רק בע"פ).

2. לפי החוק והרשיון "הוט" חיבת לתת העתק כתוב של החוזה. אז מה אם זה החוק? הוט לא שולחים העתק . (הם שולחים דף ובו מס' תקנון, שלפיו רואים באתר הוט כמה פרטים, אבל לא פרטים חשובים כגון תאריך התחלה, תאריך סיום, כמה חודשי חינם). עד עתה לא הצלחתי לקבל את החוזה (למרות שהם מחויבים לפי החוק) אבל קיבלתי ממשרד התקשורת תגובה לתלונה שלי ואליה מצורפת תגובת הוט שכוללת את כל הפרטים הדרושים.

איך אתה מסביר את זה?

יהודה

נ.ב. אם תרצה, אעביר לך רשימה מדויקת (וארוכה) של כל התקשורת בנושאץ

פורסם

צהריים טובים לכולם.

דווקא לי אין טענות נגד הוט,כבר שנים.ואפילו אני יכול לחתום על STIO(מי לא רואה הבורר:-P ) שיש אמת בדבריו לגבי יומיים ניתוק לאחר הודעה,ואני לא עובד הוט,אפילו עם טיפה מאמץ הסיפור שלי עם הוט נמצא באחד השרשורים פה למי שבא לחפש.וזה לא סיפור עם סוף רע.

שבת שלום לכולם.

פורסם
STIO - אתה פשוט עקשן, לא מקשיב, לא יודע מתי להפסיק ואתה דו-פרצופי כי אתה מתעקש להגן על החברה שאתה עובד בה למרות שאנשים כותבים לך מניסיונם האישי שלהם שדפקו אותם או לפחות ניסו בין אם בטעות או בכוונה - "מצליח".

תודה שהרסת את השרשור. החל מרגע זה אינני מגיב יותר לאף הודעה שלך בשרשור זה. אין טעם כי זה שיח חרשים. יש פה הרבה שמקשיבים ומבינים.

אתה פתחת שרשור מטופש ומלא הכפשות מתחילתו ועד סופו - מילא הדברים היו נכונים, עוד הייתי אומר "מילא". לא חשבת שמישהו שמכיר את המערכת יכול להגיב לך, נכון? ציפית ל- 17 תגובות בנוסח "אתה צודק?" אז זהו, שלא. אתה טועה!

מכל התיאורים שכתבת (אני מקווה שאתה לא מתנסח כך מול נציגי שירות...) אני אכן עקשן. אפשר להאריך את השרשור הזה למעל 100 תגובות בשמחה, עד שהאמת תצא לאור. בד"כ אני לא מתערב בשרשורי צרכנות כאלה לעומק, אבל מעבר לכך שאתה מוציא דיבה אתה גם טועה ומטעה אנשים תמימים, אז אני מתעקש.

לא מכיר את המקרה. 8 חודשים חייבו סתם? אתה יודע מה? נניח - איפה הלקוח היה אחרי חודש? חודשיים? שלוש?!

נראה לי שחוץ מהמנכ"ל של הוט, אתה היחיד שחושב שהוט בסדר. יש לי סיפור ארוך איתם (תשתית אינטרנט וטלפון) , והכל מגובה ברישום מסודר ובהקלטות של השיחות החשובות. האם אתה יכול להסביר:

1. כשהתחברתי סיכמנו על 2 חודשים ראשונים חינם. לאחר שבוע טלפנתי וודאתי שזה מה שרשום שם. אבל כשהגיעה החשבונית הראשונה חויבתי בכל הסכום. טלפנתי ו"הוט" טענו שזה היה הסיכום. לאחר פניות לגורמים אחרים "הוט" נזכרו שבעצם כן סוכמו חודשי חינם, ואפילו נתנו 3 חודשי חינם. (רק בע"פ).

יש מקרים בהם החשבונית נשלחת לחיוב ב- 1 לחודש כאשר הלקוח עדכן מבצע עם חודשיים חינם ב- 2 לחודש. איך במצב כזה אתה מצפה מהחברה להעניק לך את החודשיים חינם עוד בחשבונית הראשונה? הריי היא נשלחה לחיוב! במקרה כזה הלקוח מקבל את החודשיים חינם חודש לאחר מכן.

2. לפי החוק והרשיון "הוט" חיבת לתת העתק כתוב של החוזה. אז מה אם זה החוק? הוט לא שולחים העתק . (הם שולחים דף ובו מס' תקנון, שלפיו רואים באתר הוט כמה פרטים, אבל לא פרטים חשובים כגון תאריך התחלה, תאריך סיום, כמה חודשי חינם). עד עתה לא הצלחתי לקבל את החוזה (למרות שהם מחויבים לפי החוק) אבל קיבלתי ממשרד התקשורת תגובה לתלונה שלי ואליה מצורפת תגובת הוט שכוללת את כל הפרטים הדרושים.

איך אתה מסביר את זה?

התקנון זה משהו אחד, סיכום המכירה (החוזה) זה דבר שני. כשהלקוח מעדכן מבצע החוזה נשלח אליו באופן אוטומטי ע"י המערכת לכתובת הדוא"ל שמעודכנת במנוי - אם לא מעודכנת כתובת דוא"ל מן הסתם זה לא יגיע. מקס' אתה יכול לבקש העתק לדוא"ל, לפקס, לדואר... אין עם זה בעיה.

יהודה

נ.ב. אם תרצה, אעביר לך רשימה מדויקת (וארוכה) של כל התקשורת בנושאץ

דווקא לי אין טענות נגד הוט,כבר שנים.ואפילו אני יכול לחתום על STIO(מי לא רואה הבורר:-P ) שיש אמת בדבריו לגבי יומיים ניתוק לאחר הודעה,ואני לא עובד הוט

:mm_yeah:

• אחראי פורום
פורסם

הם מתייחסים לחוק הזה כמו לבדיחה. בשני המקרים (ואני ואימי) שלחנו כמה פקסים ומיילים.

עשינו הכל כדי לגבות את עצמנו ובכ"ז קיבלנו ***.

לא מכיר את המקרה. 8 חודשים חייבו סתם? אתה יודע מה? נניח - איפה הלקוח היה אחרי חודש? חודשיים? שלוש?!

איפה? בהמתנה לנציג :?

אני לא מגזים שאני אומר שבילינו שעות בטלפון, כל כמה שבועות.

במקרה שלי נותקתי וקבעו תאריך לאיסוף הציוד.

באו? לא. וזה חזר על עצמו 4 פעמים.

חייבו? בטח.

יש תוספות? בטח. משרד עוה"ד של הוט תבע אותי על אחזקת ציוד שלא שייך לי.

אין סיבה להעלות חשבונית, היא נראית לגיטימית. הבעיה שהיא מחייבת על שירות שלא מחובר כבר כמה חודשים.

אגב, שני המקרים הסתיימו בפיצויים. ובלקוחות שלא יחזרו עוד פעם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

stio- אתה פשוט נשמע מגוחך. אתה חי בסרט. החברה עם יחסי הציבור הכי גרועים בהסטוריה של מדינת ישראל היא הוט. זה דבר ידוע לכולם. אפילו לך. אבל משום מה, ברגע שהתחלת לעבור להוט- הבנת שלא כדאי לך לנשוך את היד שמאכילה אותך, אז אתה מתחיל לז**ן לפורום את השכל על כמה שהוט מושלמים וזה אנחנו לא בסדר.

אולי היית צודק אם מדובר היה בלקוח אחד. אבל זה לא אחד. זה אפילו לא מאה. בשליפה אני יכול לתת לך 10 שמות של אנשים שנכוו מהוט ובחיים לא יחזרו אליהם.

אני עכשיו בהוט, בהתחייבות, אז אני לא עוזב בקרוב, אבל כמות הבעיות שהם יצרו, וכמות השקרים שבלי בושה אמרו לי בטלפון (כי לא ידעו שאני מקליט אותם) היא בלתי נתפסת.

בקיצור, לך תגן על הוט בפני החברים שלך, בלי להפריע לאף אחד מהפורום, פה אתה פשוט קוץ תקוע בשרשור הזה.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
הם מתייחסים לחוק הזה כמו לבדיחה. בשני המקרים (ואני ואימי) שלחנו כמה פקסים ומיילים.

עשינו הכל כדי לגבות את עצמנו ובכ"ז קיבלנו ***.

אני יכול לומר שכל מקרה של לקוח שמבקש להתנתק מטופל והחיוב מוקפא. לא יודע מה קרה במקרה שלך.

stio- אתה פשוט נשמע מגוחך. אתה חי בסרט. החברה עם יחסי הציבור הכי גרועים בהסטוריה של מדינת ישראל היא הוט. זה דבר ידוע לכולם. אפילו לך. אבל משום מה, ברגע שהתחלת לעבור להוט- הבנת שלא כדאי לך לנשוך את היד שמאכילה אותך, אז אתה מתחיל לז**ן לפורום את השכל על כמה שהוט מושלמים וזה אנחנו לא בסדר.

אולי היית צודק אם מדובר היה בלקוח אחד. אבל זה לא אחד. זה אפילו לא מאה. בשליפה אני יכול לתת לך 10 שמות של אנשים שנכוו מהוט ובחיים לא יחזרו אליהם.

אני עכשיו בהוט, בהתחייבות, אז אני לא עוזב בקרוב, אבל כמות הבעיות שהם יצרו, וכמות השקרים שבלי בושה אמרו לי בטלפון (כי לא ידעו שאני מקליט אותם) היא בלתי נתפסת.

בקיצור, לך תגן על הוט בפני החברים שלך, בלי להפריע לאף אחד מהפורום, פה אתה פשוט קוץ תקוע בשרשור הזה.

נושא יחסי הציבור של החברה לא רלוונטי לנושא השרשור, ולא - זה לא ידוע לי, אל תכניס לי מילים לפה. לראיה, בזמנו כשהתחלתי לעבוד בהוט הייתי בכלל מחובר לYES ובזק, אם השירות בהוט היה גרוע כמו שאתם מתארים, איך אתם מסבירים את זה שעברתי להוט בכל הטריפל? רק בגלל שאני מאמין בחברה ובמוצר אותו היא מספקת, וכן - אני מרוצה ואין לי בעיות.

אתה יכול לתת לי 10 לקוחות לא מרוצים? על כל 10 לקוחות לא מרוצים שתיתן לי, אני אתן לך 100 לקוחות שכן מרוצים. עשינו עסק? בנוגע ל"שקרים" לכאורה - מה שנראה לך כשקרים יכול להתברר לאחר בדיקה כאי הבנה או טעות בתום לב. אגב, גם אתה מוקלט.

פורסם
-

אני עכשיו בהוט, בהתחייבות, אז אני לא עוזב בקרוב, .

תעשה שיקול של תועלת מול עלות. אם תעזוב עדיף אולי לעזוב ולשלם קנס ואז לדוגמה לא להיות מנוי בכלל גם אצל המתחרים או שלשלם פחות לייס ואז חלק מהקנס חסכת. ועוד משהו חשוב - יש לפעמים מבצע בייס שהם משלמים בשבילך את הקנס. לאחרונה זה היה סכום של 400-1000 ש"ח. לא פחות מזה ולא יותר.

וגם כמובן אם תחליט להתנתק יש מצב שיציעו לך הצעה טובה יותר ואז אולי הרווחת.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

גם אנחנו בהוט משיקולי עלות , התכנים ביס שווים הרבה היותר לאין ערוך .

השירות שהוט נותנים פשוט מתחת לכול ביקורת , ואני עוד לא פתחתי את הנושא של הטכנאים שלא כ"כ מוכשרים שהיו לי בבית .

לחכות לטכנאי 3 ימים ? איפה נשמע דבר כזה ?? ביס הוא אצלי תוך שעה , וגם בשבת !

מוקדי שירות לקוחות שעובדים בשעות קצובות , ורוב התומכים ואנשי השירות הם בני דודים שלנו שגם ככה אתה לא מבין את הדיבור שלהם .

HOT ??

NOOOTTT!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
אגב, גם אתה מוקלט.

ברור לי. הם אומרים את זה 100 פעמים במהלך ה4 שעות שהם גורמים לך להמתין אם אתה רוצה שירות לקוחות. אך הפלא ופלא, אם אתה לוחץ "להצטרפות להוט", תוך שניה וחצי עונים. זה רק משקף את מה שהם חושבים על חשיבות שירות הלקוחות שלהם אל מול החשיבות במכירות. בדיוק כמו שהם נותנים לך להתייבש בטלפון אם אתה צריך אותם, ככה הם שמים עליך זין כ-ז-ה בכל הנוגע להתנהלות תקינה מול חברה כ"כ גדולה.

ואתה יודע מה? זה שהשיחה מוקלטת, זה הופך את ההתנהגות שלהם לכל כך הרבה יותר גרועה ושפלה ובזויה בכל סטנדרט אפשרי- עם ההקלטות של כל שיחה, הם עדיין מרשים לעצמם לשקר במצח נחושה לכל לקוח, בלי להתבייש. פשוט לשקר שקר ע"ג שקר.

גועל נפש. ואתה עוד יותר מגעיל כי מכרת את הדיעה שלך למי שמשלם את שכ"ד שלך. מוזר שברגע שהתחלת לעבוד שם? בכלל לא. אין לך עמוד שדרה. לא מוזר לי בכלל.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

יש מקרים בהם החשבונית נשלחת לחיוב ב- 1 לחודש כאשר הלקוח עדכן מבצע עם חודשיים חינם ב- 2 לחודש. איך במצב כזה אתה מצפה מהחברה להעניק לך את החודשיים חינם עוד בחשבונית הראשונה? הריי היא נשלחה לחיוב! במקרה כזה הלקוח מקבל את החודשיים חינם חודש לאחר מכן.

כנראה שבתור עובד הוט, כבר התרגלת לשיטות של הוט לשקר ולסלף את מה שכתבתי:

"אבל כשהגיעה החשבונית הראשונה חויבתי בכל הסכום. טלפנתי ו"הוט" טענו שזה היה הסיכום."

ואל תנסה לשבש. זה לא מקרה של מתן הנחה אבל מאוחר יותר כפי שאתה מנסה להציג. זו פשוט התכחשות שלמה להסכם.

התקנון זה משהו אחד, סיכום המכירה (החוזה) זה דבר שני. כשהלקוח מעדכן מבצע החוזה נשלח אליו באופן אוטומטי ע"י המערכת לכתובת הדוא"ל שמעודכנת במנוי - אם לא מעודכנת כתובת דוא"ל מן הסתם זה לא יגיע. מקס' אתה יכול לבקש העתק לדוא"ל, לפקס, לדואר... אין עם זה בעיה.

מה אתה חי בירח? אתה לא יודע שהוט פשוט מסרבים לשלוח את החוזה? ביקשתי חוזה הרבה פעמים,ולא חשוב לי אם זה פקס, דואר או אימייל. הוט פשוט מסרבים.

נראה לך שאם תגיד שהשחור הוא לבן הרבה פעמים, אז יאמינו לך?

יהודה

נ.ב. הכל מוקלט, ולכן הוט נאלצו לתת מה שסוכם מראש בתוספת פיצוי, אבל רק לאחר התערבות גורמים חיצונים.

פורסם

מזכיר לי מקרה:

גיסי היה מחובר להוט, בכל דרך אפשרית, אינטרנט בכבלים, טלפון, טלויזייה, בקיצור הכל. החליט (ולא רלוונטי למה) להתנתק מהאינטרנט בכבלים שלהם. נותק ע"י המוקדן. תואמו איתו (ביוזמתו) פעמים אחדות, מתי יבואו לקחת את הממיר של האינטרנט. בכל פעם היה להם תירוץ חדש: "לא ענית לטלפון, לא היה אף אחד בבית, הנציג צילצל בפעמון וכ'ו ולא ענית." אמר להם: עכשיו אני בבית, תוך שעה יוצא, אם תרצו אני פה." (לא באו)

אחרי כמה ימים קיבל מכתב:"הממיר שלנו אצלך, אם לא תחזיר נתבע אותך בבית משפט"

שוב אותה פרוצדורה, תיאומים עניינים. באחד מהימים, ממש במקרה, שמע שיחה מהגינה למטה (גר על קומות): היי אתה נציג הוט, אתם לא רוצים לבוא אליי לסדר ליאת הבעייה"? הוא יצא למרפסת, שאל את נציג הוט: אתה עומד להגיע למשפחת ****? והנציג אמר: "דיוק אליהם אני עולה." גיסי לקח אתהממיר, שם בשקית, והעיף את הממיר דרך החלון, כשוידא שהנציג כבר לא "בקו האש".

אמר לו: קח את הממיר, שלום וביי, אל תטרח לעלות.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
אז עכשיו תשלם יותר. למה? כי אתה יכול. כל הכבוד.....

בוא אספר לך משהו: גם אני משלם יותר - ולא להוט. למה? כי (א) ברוך השם, אני יכול, ו(ב) אני מעדיף שחברה שיש לה תודעת שירות קצת יותר מפותחת, במקרה אחת כזאת שעונה לשם YES, תתפרנס ממני. אני לא טוען ש-YES מושלמים, ואם נפשפש היטב בציציותיהם בטוחני שנמצא אי אילו שלדים בארון, אבל לאחר חווית השירות ה"מדהימה" שהיתה לי עם הוט, אין סיכוי שאעבור לקלוט טלויזיה דרכם.

הסיבה היחידה שאני מחובר לתשתית אינטרנט וטלפון דרכם היא מחיר. במקרה של האינטרנט הבחירה שלי היא בין הוט לבזק, כאשר בזק משמעותית יקרה יותר, ובנוגע לטלפון: בתקלה האחרונה שהיתה לי פה כבר סגרתי עם 072 מועד להתקנה, עד שהתברר לי שיש להם קצת בעיות ועדיף לתת להם להתגלח על הזקן של מישהו אחר. אני משלם לחברה הזאת מחוסר ברירה, לא מפני שאני באמת מרוצה מהשירות שלה, וזה בניגוד ל-YES, שלמרות שהמחיר שאני משלם יקר יותר בהשוואה למה שהוט היו גובים ממני, אני עושה את זה בלב שלם. ולא, שם המשפחה שלי ממש לא רוטשילד.

גם אנחנו בהוט משיקולי עלות , התכנים ביס שווים הרבה היותר לאין ערוך .

השירות שהוט נותנים פשוט מתחת לכול ביקורת , ואני עוד לא פתחתי את הנושא של הטכנאים שלא כ"כ מוכשרים שהיו לי בבית .

לחכות לטכנאי 3 ימים ? איפה נשמע דבר כזה ?? ביס הוא אצלי תוך שעה , וגם בשבת !

1+

השנה החגים יצאו בתיאום מושלם עם הסופ"שים, ככה שהיו סופ"שים ארוכים ארוכים. בדיוק יומיים לפני סוכות התנתק לי הטלפון והאינטרנט. התקשרתי לשירות הלקוחות וביקשתי טכנאי ASAP. אמרו שיש מחר בבוקר. רק מה, לא לקחו בחשבון שגם זוגתי וגם אני - בעוונותנו - אנשים עובדים. ביקשתי טכנאי לערב. אין. טוב, אז שיבוא בבוקרו של ערב החג - נכון שאנחנו עובדים, אבל ננסה למצוא איזה סידור עם מישהו שיהיה בבית בשעה שהטכנאי יבוא. מה לעשות, גם ערב החג הוא יום עבודה, לפחות בשבילנו אם לא בשביל הוט.

אין, גם האפשרות הזאת נפסלה. הבהרתי לנציג הוט שבמידה ואאלץ לבלות את כל החג כשאני מנותק מהאינטרנט ומהטלפון, בי נשבעתי שגרוש נוסף הם לא יראו ממני מעבר למה שהשתמשתי במהלך הזמן שחלף עד אותו יום.

הנציג הבטיח לבדוק ולחזור לעדכן אותי. לחזור הוא לא ממש חזר, אבל באורח פלא, למחרת כל התקשורת בבית שלי חזרה לפעול.

מזלם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל מה שרשום פה על הוט אמת לאמיתה.

החברה הכי גרועה שנתקלתי בה אי פעם.

רק שתבינו לאיזה מצב הם הגיעו, כשהתחברתי ליס, יס שלחו בשמי מכתב ניתוק להוט, אבל בוא זמנית יס אמרו לי להתקשר בעוד כמה ימים להוט כי סביר להניח שהם יגידו שהם לא קיבלו את מכתב הניתוק ושיס מוכנים לשלם על הימים הנוספים שהייתי מחובר להוט למרות בקשת הניתוק של יס.

יס כבר מעדיפים לשלם להוט כסף רק לא לריב איתם על הקטנות האלה!!!

נציגת השירות של יס פשוט אמרה לי "עזוב, אין מה להתעצבן, זה השיטות שלהם".

זה כמובן בלי לציין את השעות שחיכיתי להם לבוא לקחת את הממיר, ובסוף "לא הייתי בבית". :shock:

ואת כל המכתבים הנעלמים ששלחתי להם קודם והם מצאו בדיוק כשרציתי להתנתק. :evil:

קיצור, חברה שלמה שמתקיימת על שיטת המצליח.

פורסם

אני החלטתי להיות אופטימי כשביקשתי להתנתק לפני כשבועיים, ולא שלחתי פקס או מכתב רשום. הנציג הודיע לי שתוך יומיים כבר לא אחוייב (כלומר לא אחוייב על חודש דצמבר) אבל התריע שהחיוב כבר התבצע ושהכסף יוחזר אלי לאחר שיילקח ממני הממיר.

העניין הוא, שכשתיאמו איתי לקיחת ממיר בתחילת דצמבר, התברר שהתאריך היחיד שבו הם יכולים לבוא הוא בסוף דצמבר! לא שבאמת יש לי בעיה עם זה - כי בינתיים אני יכול לראות טלוויזיה ו(לכאורה) לא לשלם. השאלה היא האם זו השיטה שלהם למשוך אותי עוד יותר, וש"בטעות" אחוייב שוב בינואר בגלל זה. נחכה ונראה...

ו-STIO, אם אתה באמת חושב שהוט טובים - אתה מוזמן לשכנע אותם לוותר לי על הקנס המוגזם מאוד שנובע מההתנתקות לפני תום ההתחייבות (אצלם זה עובד הפוך - ככל שאתה עמוק יותר לתוך ההתחייבות, ככה אתה משלם יותר. כלומר אם ההתחייבות נגמרת בעוד חודש, אתה משלם איזה 300 שקלים קנס. או במקרה שלי - בעוד ארבעה חודשים, ו-210 שקלים קנס). מבחינתי, לפחות כרגע, אם הם לא מוותרים לי על הקנס - כנראה שלא אחזור להיות לקוח שלהם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...