Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה או מאזדה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם צריכים לדעת בשביל להמליץ?

אני בן 30, נוהג כבר הרבה שנים,

אני הולך לנסוע בו פעם עד כמה פעמים בשבוע,

למרחקים של כמה עשרות קילומטר בכל פעם,

הכי חשוב לי בסדר יורד: בטיחות, אמינות, צריכת דלק נמוכה, אובדן ערך נמוך.

חשוב לי שלא יהיה מסוג הקטנים (סיריון וכו') אלא בסדר גודל של אוואו ביג כי מדי פעם אני נוסע לטיולים לסופ"ש 4 אנשים וצריך להעמיס תיקים ושמיכות.

ניסיתי ואהבתי: קורולה, מזדה3 (נראה לי שיקר לי מדי...)

מה 'תם אומרים?

המון תודה

פורסם

תקציב?

בגיל 30 - האם נכנס חשבון של משפחה?

וד"א - קצת קשה להשוות את האביאו לקורולה או למזדה 3. מדובר ברכב מקבוצה הרבה יותר קטנה, תשווה אותו ל-2 סדאן החדשה.

מבחינת מקום - במידה ואתה נוסע הרבה עם יותר מ-2 נוסעים הייתי פוסל את ה-3, לפחות בדגם האחרון שלה היא צפופה מאוד, חסר מרחב רגליים ליושבים מאחור ותא המטען קטן ובעל פתח מאוד לא נוח. אם מדובר בארועים חריגים כמובן שאפשר להתפשר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מתלבט לגבי תקציב...

שכחתי לומר אני רוצה רכב שיחזיק מעמד זמן רב.

אני מניח שמשהו בין 30 ל-60 אלף.

אין לי עדיין משפחה רק בת זוג. אני בדרך כלל נוסע רק איתה, כך שהטיולים מרובי המשתתפים הם עניין חריג.

פורסם

קודם כל אני ממש לא מסכים לשינוי הכותרת... ההתלבטות שלי היא ממש לא בין קורולה למזדה. היא הרבה יותר כללית ורחבה. אלה רק שתי מכוניות שנסעתי עליהן בעבר... זה הכל. מבחינתי כרגע כל האופציות פתוחות, ובלבד שתהיה מכונית בינונית, בין 30-60 פחות או יותר, בטוחה, אמינה וחסכונית.

דבר שני... אני קצת בהלם מכך שקיבלתי הודעת אזהרה חמורה (וקצת תוקפנית, אם יורשה לי להוסיף) על המילה הלפני אחרונה בהודעה המקורית שלי (פוחד לחזור עליה שוב). לא הגזמנו קצת? מפחיד פה.

פורסם

לדעתי כדאי לך לשקול גם את הניסאן אלמרה. אמינה לא פחות מהקורולה, זולה יותר באופן משמעותי וגם מרווחת יותר אם אינני טועה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

האמת זה לא ממש משנה אם זה קורולה או מזדה,רכבים כל כך דומים,אם תמצא רכב שמור ומטופל תבחר בו,פחות חשוב איזה יצרן.

פורסם

אני חייב לומר שקשה מאד לייעץ לך. אינך מגובש הן לגבי סוג הרכב (סופרמיני או משפחתית) והן לגבי התקציב (ההבדל בין 30K ל-60K תהומי - זה ההבדל בין דגם 2000 לדגם 2008).

אם אתה מתכוון לרכוש רכב לטווח ארוך הייתי מתאמץ לרכוש משפחתית מלאה משנתון יחסית חדש, כאשר השיקול הוא סיכוי לפחות תקלות והתאמה כאשר תקים משפחה. נראה לי כי כדאי לך לבקר מגרשי הליסינג ולחפש משפחתומטית 1600 במצב טוב (קורולה, פוקוס, אפילו 3 וכלים בגודל דומה), אפילו אם הדבר דורש מתיחת תקציב של עוד כמה אלפי שקלים (לא רבים, אני מניח שתוכל למצוא רכב טוב בטווח 60-65K). אני מניח שאם תסתפק ברכב קצת יתר קטן, כגון מזדה 2, אפילו לא יהיה עליך למתוח את התקציב, ורכב כזה לשרת היטב גם יותר מזוג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...