Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

תהיתי אם יש לכם המלצות על מוסכי פולקסווגן מורשים

אני גר בחיפה, וראיתי שיש שם 2 (צ'מפיון מוטורס צפון ומוסך עוז, נדמה לי)

איזה מהם עדיף?

ואולי, האם יש באיזור (נהריה, חדרה, עכו, קריות) עוד מוסכים טובים?

או שאולי אפילו מוסך לא מורשה גם טוב בלטפל בפולקסווגן?

תודה מראש,

רובי.

פורסם

לא מזמן הייתי חייב להגיע עם הפולו הישנה למוסך היבואן בחוף שמן בגלל איומים של משרד התחבורה שעלי לסדר איזה recall. לא סבלתי את הפלצנות שם: אפילו כדי להיכנס למגרש החנייה שלהם אתה נעצר ליד הש.ג. ומקבל פתק. בפנים התייחסו אלי בבוז כי לא קבעתי פגישה מראש. למותר לציין שאתה יושב שם באזור המתנה ולא רואה את האוטו שלך. בסופו של דבר הם גם הכריחו אותי לשלם עבור תיקון של recall יצרן!

אני מטפל די הרבה זמן במוסך צפון ברח' אלנבי. אני חושב שהם היו מורשים פולקסוואגן פעם ועכשיו הם סתם מוסך כללי, אבל הם עדיין מתמחים ברכבים האלה. התרשמותי מתקופה ארוכה של עבודה איתם היא שהם לא מחפשים לבצע סתם דברים מיותרים, אלא עושים את המינימום כדי לתקן מה שצריך. אם אתה מגיע לשם, רצוי שתיתן ליוסי לטפל באוטו או לפועל של המוסך, אבל לא לאמנון.

פורסם

תודה על העצה.

קנינו את הפולו לא מזמן, ועוד איזה 2000 ק"מ מגיע טיפול ה90K האימתני, שכולל טיימינג...

אז מקווה שזה לא ייבש לנו את הכיס

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי חבר שמטפל במוסך עוז והוא מרוצה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תודה על העצה.

קנינו את הפולו לא מזמן, ועוד איזה 2000 ק"מ מגיע טיפול ה90K האימתני, שכולל טיימינג...

אז מקווה שזה לא ייבש לנו את הכיס

ממש לא אימתני , אלא אם כן אתה מראש ניגש לפגוש אימה .

בעל מקצוע טוב ורכישת חלקים בזול הופכת את הטיפול הזה לחוויה מרנינה וזולה.

אין חובה לעשות עבודות כאלו פשוטות במוסכים מורשים .

פורסם
לך למוסך רון ברחוב המסגר בתל אביב ותיצא עם חלקים מקוריים אחריות שירות ומחיר הוגן דרך כביש 6 זה לא יותר משעה נסיעה

הייתי אתמול עם הפולו שלנו לטיפול 30000 אצל רון, הגעתי בעכבות ההמלצות כאן ובאמת עשו עבודה טובה ובמחיר טוב ביחס למוסך מורשה בבילו.

אז גם אני ממליץ עליו.

• תוכן חדש...