Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשת חוות דעת אקורד 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמינות - אם הרכב תוחזק הוא יהיה אמין. אם הוזנח - יהיה לא אמין.

חלקים - יש במוסכים או בחנויות חלקי חילוף. (תגיד איזה חלק אתה בדיוק חושב שיתקלקל לך, ונגיד לך איפה ניתן למצוא אותו).

חסכוניות - גיר אוטומטי ומנוע 2.0 ליטר זה לא המתכון לרכב חסכוני. אם חסכון זה פרמטר קריטי חפש רכב עם מנוע קטן וגיר ידני.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה!

במובן החלקים התכוונתי לזמינות, אשמח לקבל מידע על צריכת דלק בסיסית + בעיות נפוצות בדגם הזה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מישהו שהוא בעל רכב כזה יכול לתת חוות דעת כללית?

אני בעל אקורד מנוע 2000, מודל 2001 דגם אמריקאי.

המחלה העיקרית בשנתנון הזה היא בגיר -- לגיר הזה יש חיים קצרים. יש אלה ששיפוצו כבר פעמיים עד 100,000. באוטו שלי, הבעיות הופיעו בסביבות 160,000 ועכשיו אני ב176,000 ועדיין נוסע. זה היתרון של הונדה לעומת יצרנים אחרים: הגיר אומנם עושה בעיות אבל הוא עדיין יהיה שמיש להרבה מאוד זמן אחרי שהבעיות מופיעות.

צריכת דלק: במדידה האחרונה שלי (אתמול 8)) עשיתי 1:10.7 עם 70% נסיעות בינערוניות ללא מזגן בממוצע של 100-110 קמ"ש.

אמינות: מדובר על רכב הונדה לכל דבר. חוץ מהגיר, אין מחלות אחרות. אם הבעלים הקודמים תחזקו את האוטו כמו שצריך, אז אתה יכול לצפות להגיע ל320,000+ בכיף באוטו הזה. המחיר של חלקים לא יקר רצח, אבל אל תשכח: זה לא סיוויק!

אני מבסוט על האוטו -- הוא מאוד מרווח ומפנק. המושבים רכים כמו סלון בבית (זה דגם אמריקאי...) יש לי את כל התוספות שהייתי רוצה: בקרה שיוט, פול אוטומט/חשמלי, בקרת אקלים דיגיטלי, סאנרוף מקורי וכו' וכו'. זה כל הנוחות של רכב אמריקאי עם לב ואמינות של יפני. אל תשכח שלרכב זה יש 150 כ"ס, אז הוא לא מהסס בעליות ואין בעיות לעקוף בכביש.

ההמלצה שלי: אם אתה יכול למצוא מודל 2001 או 2002 בטיפה יותר כסף, עדיף להשקיע. היו כמה שינויים ברמת הבטיחות ואופציות סטנדרטיות (ב-2001, התווספו עוד 2 כריות אוויר במושבים, ב-2002 שליטה מההגה לסטריאו הפך לסטנדרטי וכו'). ועדיף דגמי EX (המאובזר יותר) במקום ה-LX (פחות מאובזר).

תעשה את השיקולים שלך. אם אתה לא מפחד מצריכת דלק של 1-10/11 במקום הנורמה של 1-12+ ובאמת בא לך מקסימום רכב במינימום מחיר, לך על זה. אבל תעשה בדיקה כמו שצריך!!!

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם
זה היתרון של הונדה לעומת יצרנים אחרים: הגיר אומנם עושה בעיות אבל הוא עדיין יהיה שמיש להרבה מאוד זמן אחרי שהבעיות מופיעות.

גם ליצרנים רבבים אחרים כאשר בעיות עם גיר מתחילות אפשר לנסוע ולנסוע, לדוגמא פולקסווגן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...