Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאשרו במידה והרכב מתאים לתקנים (בולמים, מעצורים, וכו'..) וקיים רכב כזה כבר, לדוגמא אם יש גולף כזו 1.8L

אם יש תורמת איברים כמו שהבחור אמר, עדיף בכ"מ זה לא יהיה חוקי לא משנה אם זה הונדה או גולף.

ולאחר שתעשה פרוייקט כזה ותלמד יותר על המידע תוכל לעשות משהו יותר רציני אחרי שתבין יותר במעשי.

תוכל למכור אותה ולהשתדרג להונדה שתכלול שיפורים רציניים ביותר.

פורסם

אולי גם תסבירו לבחור מה קרה לאותו רכב שתורם איברים?

זה לא אותו אחד שהופיע בכל הערוצים תוך כדי שמורידים אותו מהכביש?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אולי גם תסבירו לבחור מה קרה לאותו רכב שתורם איברים?

זה לא אותו אחד שהופיע בכל הערוצים תוך כדי שמורידים אותו מהכביש?

אין קשר בין אחד לשני , העניין הזה נעשה הרבה יותר מפעם אחת על כמה וכמה מדגמי הקונצרן של אותם שנים

זה ניתן לאישור עם קצת מאמץ , זה שבעלי הרכב בחר שלא לעשות את זה (לפני שהורידו אותו ) זה סיפור אחר

פורסם

לי יש גולף MK2 1.3, אי אפשר לאשר בצורה חוקית מנוע 1.8

יש גם דרכים לא חוקיות, בחירה שלך...

ברכב שלך טמון פוטנציאל מאוד גבוה, אפילו שזאת לא שלדה של GTI.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שילדה של GTI?

אתה יכול להסביר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תריץ חיפוש ברשת.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כמו שאמרו זה נעשה על המון גולפים בעבר, לצער רבים לא ניתן לאשר מנוע 1.8T על גולף 1.3 (בצורה חוקית בכל אופן).

לרכב שהיה בכתבות שלום ואמסור לו ד"ש מכם.

לרכב שתורם איברים נתרמו כמה איברים מהרכב בכתבות וכרגע בעליו מתחיל ללמוד לכן הרכב למכירה, לרכב יש טסט אך מפאת חוסר האנשים שעטים כדי לרכוש אותו הרכב גם מוצע כחלקים וימכר למי שיכסה לבעליו את שנת הלימודים הקרובה:lol:

הבעלים מבקש לא להוציא לשון הרע על אחד מהרכבים וממי שלא בקיא בפרטים לא לספר סיפורים.

רן, בעל הרכב שירד מהכביש ישמח לדעת איך היה יכול לאשר את הרכב בצורה חוקית כי במידה והיה יכול (בצורה חוקית) כנראה שיוכל גם עכשיו.

יוני צודק לגבי הפוטנציאל הטמון בשילדה, ואשמח להוסיף כי גם קיים פוטנציאל גבוהה במנוע אותו רוצה הבחור להשתיל (20VT).

bagira השילדה של הMK2 GTI וMK2 רגילה היא אותה שילדה אך ישנו שוני בתת שילדה שלזה אני מאמין שיוני התכוון.

ניר.

פורסם
אפשר לאשר החלפה של מנוע 1600 ב-1800 בגולף דור 2?

כן, אני אוחז באישור כזה שקיבלתי מצ'מפיון תמורת 250 ש"ח, אבל למנוע 1.8 עם 90 כ"ס ולא של GTI.

פורסם
תריץ חיפוש ברשת.

אם אתה לא מעוניין לנהל דיון ענייני, אל תנהל אותו אבל לא צריך להיות מגעיל.

אני שואל שוב, מה יש בשילדה של ה GTI שאין בשילדה של MK 2 "רגילה"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כן, אני אוחז באישור כזה שקיבלתי מצ'מפיון תמורת 250 ש"ח, אבל למנוע 1.8 עם 90 כ"ס ולא של GTI.

תודה

האם המנוע הנ"ל נפוץ בארץ? זה המנוע שנמכר בדור השלישי?

האם דרושים עוד שינויים מכאניים לצורך ההחלפה?

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

מנוע כזה- עם הזרקה חד נקודתית אמנם- נפוץ מאוד ב-MK3 ופאסאט. הכי פשוט להעביר אליו את הקרבורטור והסעפת של ה-1600 אבל חייבים להתקין משאבת דלק חשמלית אוניברסלית כי אין בבלוק הזה אפשרות לחבר משאבה מכנית, או שאפשר להישאר עם ההזרקה אבל זה מצריך הרבה שינויים (צנרת דלק, מחשב, מיכל דלק וכו').

וניתן למצוא כזה מנוע עם קרבורטור באודי ישנות או בגולף קבריולט, ואז לא צריך משאבה חשמלית.

לא נדרשים עוד שינויים, אבל כדאי להחליף גם את האגזוז וגלגל התנופה לכאלה של 1.8 כדי למצות את כל ההספק.

• תוכן חדש...