Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשרי כן, השאלה אם הוא ירצה. זה להעביר עוד פעם חיווט או להמשיך את החיווט עד לבאגז'

שזה עוד עבודה בשבילו יכול להיות שהוא ידרוש עוד תשלום לזה.

אם הוא שם אותם בתוך הדלת ממש יש סיכוי שכן הם באים במגע עם מים זה הטעות שגם אני עשיתי בתחילת דרכי כשהתקנתי

בעצמי את הקומפוננט הראשון שלי.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

צהריים טובים

אני חייב להעיר מספר הערות בעקבות השרשור הזה

1. נכון שזה עדיף שהקרוסים לא יהיו בדלת

2. עדיפות לשתילת קרוסים בדשבורד

3. אני אישית נגד קרוס אוברים ליד המגבר בבגא"ז מהסיבה שזה מיותר ואין שום טעם לשחק בקרוס הפאסיבי לאחר ההתקנה וכמובן בגלל שבבגא"ז תמיד יש דברים שנכנסים ויוצאים וקניות ועגלה של תינוק וציוד קמפינג ועוד המון דברים וכך יש יותר סיכוי למשיכת חוטים לקריעתם וליצירת אופציות לקצרים ותקלות

4. הנזק של הלחות בדלת הוא באמת משני במידה וממקמים את הקרוסים בחלק הפנימי של הדלת ובגובה אמצע הדלת ומעלה

בדלת נורמלית יש המון חיווט וכמות לא קטנה של מחברים

ואם חברות הרכב מרגישות נוח לשתול קונקטורים ומחברי מתח בדלת אז בטח שגם מתקין סטריאו יכול

מצד שני ראיתי בימיי קרוס אוברים שהחלידו וניזוקו בגלל מים וזה היה בעיקר משני סיבות

אחת שהקרוסים היו זרוקים בתחתית הדלת ששם באמת נאגרים לפעמים מים

והשניה שזה היה קרוס שבנוי מחומרים לא איכותיים

אגדיל ואומר שגם אם בעקבות לחות נוצרים אילו שהם נזקי חלודה לאורך תקופה של שנתיים שלוש או ארבע , עדיין זה לא נורא והלואי שזה יהיה אורך חיים של כל קומפוננט

יום טוב

דרור

• תוכן חדש...