Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם מישהו מכיר/קנה רכב במגרש המכוניות "ענק הרכב" בת"א? (מול אבו כביר)

האם המקום אמין ומומלץ?

תודה רבה לעונים!

פורסם

האמת שקניתי שם רכב לפני שבועיים ונכון לעכשיו אני מאד מרוצה, מה שהבטיחו לי הם קיימו ,הם נותנים אחריות לשנה והתחייבות לקנייה חוזרת ,על פניו הם עשו לי רושם של אנשים אמינים ,אחרי שעשיתי קצת סקר שוק הגעתי למסקנה שהם היו הכי זולים .

לך תראה אין מה להפסיד, אם נראה לך תעשה בדיקה, טוב תקנה לא טוב אל תקנה.

שיהיה בהצלחה דרך אגב איזה רכב אתה מעוניין לקנות...

פורסם
האמת שקניתי שם רכב לפני שבועיים ונכון לעכשיו אני מאד מרוצה, מה שהבטיחו לי הם קיימו ,הם נותנים אחריות לשנה והתחייבות לקנייה חוזרת ,על פניו הם עשו לי רושם של אנשים אמינים ,אחרי שעשיתי קצת סקר שוק הגעתי למסקנה שהם היו הכי זולים .

לך תראה אין מה להפסיד, אם נראה לך תעשה בדיקה, טוב תקנה לא טוב אל תקנה.

שיהיה בהצלחה דרך אגב איזה רכב אתה מעוניין לקנות...

מעניין

אתה לא פה שבועיים. הודעה ראשונה שלך. שם מופלץ כאילו רק רצית להירשם.

מה הקשר שלך אליהם. זאת השאלה

פורסם

סיריון 2007-2008 מליסינג הייתי מנסה לקנות ישירות מחברת ליסינג עם אחריות שלהם, ולא מסוחר שקנה מהם.

אינני מכיר את "ענק הרכב" ולכן לא אוכל להביע דעה על המגרש הזה.

א-ב-ל קח בחשבון שהסוחר לא יודע כלום על הרכב שהוא מוכר לך - ולכן זה בעיקר עניין של מזל...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם תעשה חיפוש תגלה שחברות הליסינג מוכרות את הרכבים הבעיתיים שלהם למגרשים, ואת הרכבים הטובים הם מוכרים לבד באמצעות המגרשים שלהם.

חוצמזה שסיריון נמצאת הרבה בשוק הפרטי ואין שום צורך לפנות למגרשים כדי לרכוש אחת.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...