Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקעה נבונה של סכום כסף גדול ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש ברשותי סכום של 200.000שח , רציתי לדעת אך אני יכול להשקיע אותם

בעסק שיכול להצליח ולפרנס אותי בטוח הארוך ובכלל לעתיד.

חשבתי על הרבה רעיונות לעסק : מכולת , קיוסק , מזון , וכ'ו .. במצב של היום שום דבר לא בא בחשבון.

יש למישהו רעיון ?

פורסם

אני מציע לא להשקיע במה שאתה לא מבין בו.

כלומר, אם אתה לא מבין בפיצוציות או שתמצא מישהו שמבין ושאתה יכול לסמך עליו (הדיון על מי אתה יכול לסמוך הוא גם לא פשוט) או שתשים בבנק, תגדיר רמת סיכונים, ותיתן למנהל השקעות/חברת ניהול סבירים לנהל לך את הכסף.

כן, פיצוציה נראה עניין פשוט, אבל הכל פשוט כשאתה לא צריך לעשות זאת בעצמך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא נותן דירוג גבוה למנהלי השקעות. אין שום ערובה שהם יעשו תשואה טובה יותר מסתם בן אדם. אם מישהו זוכר את "תרגיל הקוף" שנערך בידיעות לפני כמה שנים (השקיעו וירטואלית לפי הצעות מומחי הון ולפי בחירת פתקים של קוף אמיתי) - זה מסביר הכל.

הסכום גדול אבל לא ממש גדול להשקעה. עדיף להתמחות בעבודה בחנות/עסק בתחום שתבחר, ניהול, שיווק, העסקת עובדים, מיסים, רכש, מלאי - לפני הקמת משהו משלך. אין חכם כבעל הנסיון.

תזהר מפיתוי של "תן לי את הכסף ואביא לך תשואה נהדרת".במקום זה - בוא תיתן לי. אולי גם אחזיר לך משהו. פעם...

סיפור אמיתי: לפני כמה שנים אני מגיע עם חבר מומחה בתחום, למפעל של חבר אחר שרצה יעוץ על מיחשוב ותוכנה בהשקעה של סכום גדול.הקשיב, שמע והפלט היה: אתה יודע מה? אני מעדיף ללכת לקנות ב.מ.וו. חדשה...

יכול להיות שהכי טוב לקנות אלפא... לפחות תהנה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

זה הזמן שאפשר להתחיל את צעדייך בשוק הון .

כמובן , עקב לצד אגודל , שלא תחטוף שוק .

תשקיע לבד .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

תחשוב על זה טוב טוב!

אני הייתי מחכה כמה חודשים עם זה כדי לראות באמת מה הכיוון שלך ולעשות מחקר קטן על השוק ולראות מה ההוצאות וההכנסות הפוטנציאליות (ברור שאי אפשר לדעת הכל אבל עדיין).

תנסה לעשות משהו שלא ייקח לך את כל החיים ושתוכל ללכת לישון בלילה בלי לקבל שיחות ולטפל במצבים אידיוטיים כל היום, מעבר למה שסביר.

אני קניתי עסק לפני קצת יותר משנה וכיום אני מוכר אותו בגלל חוסר זמן לעצמי (ובעיות ניהול פנימיות של עסק משפחתי, אבל נעזוב את זה).

אל תוותר על החיים שלך. זה רק כסף.

פורסם

אני הייתי קונה דירה. לדעתי אופצייה מעניינת דירה להשכרה במקום איפה צריכים סטודנטים. אם צריך לקחת גם משכנתא ולהשכיר. זה יוצא שמישהו משלם לך את המשכנתא ואחרי זה הדירה שלך. מחירים הנדל"ן בטח יעלו, אז מכירה עתידית תניב כסף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תחשוב על זה טוב טוב!

אני הייתי מחכה כמה חודשים עם זה כדי לראות באמת מה הכיוון שלך ולעשות מחקר קטן על השוק ולראות מה ההוצאות וההכנסות הפוטנציאליות (ברור שאי אפשר לדעת הכל אבל עדיין).

תנסה לעשות משהו שלא ייקח לך את כל החיים ושתוכל ללכת לישון בלילה בלי לקבל שיחות ולטפל במצבים אידיוטיים כל היום, מעבר למה שסביר.

אני קניתי עסק לפני קצת יותר משנה וכיום אני מוכר אותו בגלל חוסר זמן לעצמי (ובעיות ניהול פנימיות של עסק משפחתי, אבל נעזוב את זה).

אל תוותר על החיים שלך. זה רק כסף.

בשורה התחתונה,

העסק היה רווחי? האם ההשקעה השתלמה מבחינה כספית ?

הסכום הנ"ל כלל אינו מבוטל ולפי דעתי, העצה של יוסי היא העצה הכי טובה שפותח השרשור יכול לקבל פה.

• תוכן חדש...