Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חייל משוחרר שמעוניין ליקנות רכב . התקציב שלי 40 אלף שקל שחסכתי השאלה היא איזה רכב מבין השניים יותר אמין יותר זול בעלויות יותר זול בביטוחים ובכללי מומלץ יותר?

תודה מראש לעונים.

פורסם

האודי תהיה מפנקת מאוד, אבל קח בחשבון שיהיה לך קשה למצוא אחת שמורה, וצריך כיס עמוקה בשביל בלאי לא טבעי כגון חיישנים למיניהם שמגיעים לסכומים יפים מאוד. מצד שני זה מתקזז עם שמירת ערך גבוהה יחסית, ורכב שנחשב לטעמי כסוג א' מבחינת איכות חומרים.

פ'יגו 307 אני לא מכיר את הרכב ולא ארחיב עליו אבל קח בחשבון שהירידת ערך של הצרפתיות סופר מהירה ויכולה לבוא לך כרעם ביום בהיר אחרי שנה-שנתיים כשתרצה להחליף

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...