Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 21 GTX מודל 89 מי יכול לעזור ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם !

יש לי אפשרות לקנות רנו 21 GTX במצב מצויין יד ראשונה שמורה מאוד שעומדת עם רישיונות מופקדים וצריכה טיפולים קטנים, מישהו יכול לתת לי קצת רקע על האוטו ממה להיזהר מה לבדוק וזמינות חלפים איזה חלקים זהים מדגמים אחרים ?

וגם כמה כדאי לשלם עליה במידה והכל תקין , והאם כדאי לשמור אותה מבחינת ערך עתידי לאספנות ?

בתודה מראש .

אומנם לא אספנות אך מיוחדת במינה , אם זה לא המקום לפרסם מודעה זאת אבקש להעבירה או שאני יעביר אותה אם תגידו לי לאן .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

היה לי כזה אוטו בשנת 98 הוא היה עם 16000ק"מ ושנת 94 היו לו בעיות בגיר האוטומט שלא הצליחו לפתור לי אותם .בגדול האוטו היה מרשים בזמנו ונוח מאוד לנסיעה

פורסם

תפנה לחבר הפורום בני ל

הוא הסמכות העליונה בפורום לגבי רנו ועבד שנים במוסך המרכזי

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אחלה תודה רבה לכולכם !

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

• תוכן חדש...