Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי אלטו, בקרוב עם סמל של VW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יקנה אותה אם יש את האלטו עצמה? VW בטח תעלה 10K יותר לפחות, כאשר בעצם זה אותו רכב.

פורסם
מי יקנה אותה אם יש את האלטו עצמה? VW בטח תעלה 10K יותר לפחות, כאשר בעצם זה אותו רכב.

אומנם הצגת את זה בציניות אבל זה בדיוק המצב בארץ ובכל מקום בעולם.

המותג הוא זה שמדבר, תאמין לי שהמון אנשים יקנו את הרכב, גם אם זה בדיוק אלטו רק עם סמל אחר.

פורסם

לא ממש מבין את ההיגיון למתג את אלטו בתור פולקסווגן. לדעתי זה פוגע במוניטין. אם כבר, אז להחיות את הדגם לופו עם רכב יותר קטן מפולו שיהיה באיכות דומה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא ממש מבין את ההיגיון למתג את אלטו בתור פולקסווגן. לדעתי זה פוגע במוניטין. אם כבר, אז להחיות את הדגם לופו עם רכב יותר קטן מפולו שיהיה באיכות דומה.

מדובר בשוק ההודי, לא האירופי או כל שוק אחר. אני מניח שבודדים ממשתמשי הפורום, אם בכלל, מכירים את אופיו של שוק זה. להזכיר שה-SX4 נמכרת באירופה תחת מותג פיאט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לופו GTI, אחד הרכבים שאני מפנטז עליו כמה שנים טובות מאז שישבתי באחד כזה באנגליה.

נראה לי שאפשר עם קצת טאץ' להפוך אותו לקארט חוקי לכביש :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ללופו היה גם דגם מיוחד שנקרה 3L. זה מנוע דיזל שחתכו לו צילינדר אחד ממנוע 1.9 רגיל והוא בעל צריכה של 3 ליטר ל-100 ק"מ.

3l_header.jpg

GTI:

IMG_0185.JPG

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מדובר בשוק ההודי, לא האירופי או כל שוק אחר. אני מניח שבודדים ממשתמשי הפורום, אם בכלל, מכירים את אופיו של שוק זה. להזכיר שה-SX4 נמכרת באירופה תחת מותג פיאט.

הסדיצ'י באירופה נמכר גם תחת סוזוקי וגם תחת פולקסוואגן.

אגב יש גם מדינות שאלטו נמכרת שם תחת מותג ניסאן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...