Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

למרות שאני מאד מרוצה מהסיטרואן שלי, נקודת התורפה העיקרית שלה היא תיבת ההילוכים AL4.

כפרויקט, אני שוקל להחליף את הגיר מסוג AL4 לגיר מסוג ZF 4HP20 אשר קיים בדמי האקסלוסיב מאותו השנתון. לשתי התיבות 4 הילוכים, מה שאמור לפשט את העניין(?).

האם ניתן להחליף לגיר אייסין וורנר 6 הילוכים או שזה כבר מוגזם?

האם מישהו מהמומחים ביצע כזו פרוצדורה? מה היא העלות?

תודה רבה

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש לך רכב תקין ומתוך שיעמום אתה רוצה להרוס אותו,חבל.

תגיע לכזה מצב שתצטרך לשלוח אותו לפירוק כי אף אחד לא ידע איך להחזיר אותו למצב המקורי בחזרה.

סתם תגרום לבעיות חשמל ומחשב שאף מוסך לא יצליח לפתור אחר כך ותתקע עם גרוטאה שאין מה לעשות איתה.

פורסם

דגם אקסקלוסיב הוא דגם בעל מנוע V6 3.0. עם הנמוע הזה אכן הגיע גיר ZF, וזה בגלל שגיר AL4 לא בנוי לעבוד עם מנועים בעלי הספק ומומנט גבוה (מוגבל ל 150 כ"ס בערך).

עם מנוע בנפח 2.0 ליטר הגיע רק גיר AL4. החלפה לא נראית לי אפשרית.

• תוכן חדש...