Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצילו, הרפס!

Cabasse
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום שמתי לב שמגרד לי על גבול המעקצץ באיזור השפתיים, חשבתי אולי שערה הפוכה (דבר שקורה)

ולהפתעתי גיליתי ככל הנראה הרפס..

הדבר נראה לי אבסורד, יש לי חברה קבועה ואני לא "מתערבב" עם אחרות.

איך יכול להיות? אבל מה שבאמת מעניין אותי:

איך אני יוצא מזה??

מה עושים? מה מורחים? תוך כמה זמן זה ייעלם?

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

אני ממש נגעל מהדבר הזה, שעה שאני עושה בירורים!

אתה מדבר על תרופה שקוראים לה זובירקס?

מישהו ניסה אותה?

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

מישהו ניסה אותה?

כל מי שהיה לו הרפס...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני ממש נגעל מהדבר הזה, שעה שאני עושה בירורים!

אתה מדבר על תרופה שקוראים לה זובירקס?

מישהו ניסה אותה?

תרגיע. הרפס זה לא בהכרח מחלת מין, ומה שיש לך יכול להיות גם מחלת עור כלשהי אחרת.

בזובירקס יצא לי להשתמש לא פעם בתור ילד, יש לנו איזה קטע גנטי במשפחה שהילדים מפתחים סדקים

בחיבור בין האוזן לקרקפת, וגם בין השפתיים, במיוחד בחורף. זאת משחה שמגיעה למיטב זכרוני באריזה

כחולה קטנה בתוך צילינדר מפלסטיק ויש לאחסנה בקירור.

נראה כמעט מיותר לציין את זה פה, לאור התגובות המוסמכות שאתה מקבל מקהילת חובבי הרכב בישראל,

אבל כדאי להיוועץ ברופא עור לפני שאתה מתחיל בטיפול כלשהו.

שיהיה בהצלחה, אנא חסוך מאיתנו את התמונות. :wink:

פורסם

העובדה שיש לך חברה קבועה לא הופכת את ההרפס לאבסורד. יתכן ונדבקת לפני שנים רבות. הוירוס רדום ומתפרץ כשבא לו, בדר"כ כשמערכת החיסון שלך נחלשת - מחלה, מתח וכו'.

גם אם לא תטפל בפצע ההרפס כלל הוא יחלוף מעצמו לאחר כמה ימים. (הוירוס זה לכל החיים וכ-80% מהאוכלוסיה נושאת אותו).

הזובירקס, בהנחה שמרחת אותו בשלב העיקצוצים (לאחר שרואים פצע זה כבר מאוחר מדי), יכול למנוע את הופעת הפצע או להחיש את זמן ה"החלמה", או שלא תהיה לו השפעה כלל.

בכל מקרה, אתה צריך להירגע, בסה"כ פצע הרפס על השפתיים, פשוט אך תגע בפצע ותמנע מלנשק את חברתך בשפתיים (הכוונה לכל השפתיים שיש לה). עוד כמה ימים תשכח מזה...

פורסם

(אצלי לפחות) זובירקס לא פותר כלום.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

דרך אגב, לכל משתמשי זובירקס.

הפטנט שהיה לחברה שהמציאה את המשחה,נגמר כבר לפני מס' שנים, ככה שאין שום הצדקה לקנות את המשחה המדוברת בשפורפרת מינאטורית ובמחיר מופקע, כל חברה שמייצרת את המשחה עם החומר הפעיל בזובירקס טובה בדיוק אותו דבר ולרוב גם יותר משתלמת(לדוגמה משחה של לייף בסופר פארם לאותו שימוש של הרפס, שפורפרת עם כמות כפולה בחומר ומחיר זול יותר,לפחות מהפעם האחרונה שרכשתי את התרופה.).

פורסם

א. זובירקס היא התרופה השכיחה לטיפול בהרפס.

ב. זה שאתה לא מתערבב לא אומר שגם היא לא (ללא רצון להעליב או משהו)

ג. כפי שנאמר לא מחייב שמדובר במגע מיני וכמו כן יכול להיות שהוירוס היה רדום זמן ארוך.

ד. צפה פגיעה פעם בשנה לפחות מעכשיו

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה רבה לכולם

מהיום אני לא מעשן נרגילה עם החבר'ה

מי שרוצה לעשן שיביא נרגילה ויכין לעצמו ראש! :roll:

• תוכן חדש...