Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתיבה לסאב P4.12.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שהתעייצתי פה לגבי סאב שיתאים למגבר שלי קניתי אותו לפני מספר חודשים.

בניתי לו תיבה הרכבתי ופשוט חסר משו הוא רק מרעיד ולא מביא לי צליל של באס, התיבה פתוחה של 35 ליטר עם שתי פירים של 5 ס"מ.

ופשוט שומעים יפה בעוצמה נמוכה אבל שמגברים פשוט שומעים כאילו חסר מקום להאוויר לצאת וזה רק מרעיד יותר מאשר מביא צלילים יפים. אני מוסיף תמונה http://up203.siz.co.il/up3/qfyj4mmlj2iz.jpg .

תודה מראש לעונים ולעוזרים =].

פורסם

אם תרשה לי במבט ראשוני התיבה ניראת שלא ניבנתה כראוי(מידות ונפח ופורטים).

אני מוכן לבטח אתך אם תיקנה תיבה עם תעלה פנימית בנפםח של 45 ליטרים תקבל תוצאה טובה יותר . זה בהנחה שאין לי מידות לסאב הזה.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אוקי,אז ככה,בעברי היה לי רוקפורט P1 החביב שגם התאים לו 35 כמדומני,אני שידרגתי אותו לתיבה פתוחה עם תעלה פנימית של 45 ליטר אם אני לא טועה,והיה רק שיפור גדול יותר ועוצמתי יותר (לווא דווקא על חשבון איכות).

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

רגע אז ב35 ליטר לפי הסאב הזה צריך תיבה אטומה ?.

אני חשבתי לעשות פייר יותר גדול או משו כי ככה זה נישמע בווליום נמוך שום צליל טוב ושמגברים זה נישמע כאילו אין לו מקום להוציא אוויר

• תוכן חדש...