Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום היקרים .

אני כבר הרבה זמן שוקל לרכוש מצלמה דיגיטלית טובה,

בהתחלה מאוד רציתי לרכוש את CANON G11 אבל גיליתי שהיא איטית קצת והביקורות בחו"ל לא בידיוק מחמיאות לה.

אז החלטתי להשקיע קצת יותר ואני ממש נדלקתי על המצלמה : CANON EOS 550D

לשאלתי: מה חושבים הצלמים של הפורום? כדאי להשקיע בה? מכירים מקום זול ומומלץ לרכוש אותה?

תודה מראש על התשובות.

ערן.

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

יש G12, והיא מצויינת.

550D היא מצלמת DSLR טובה למתחילים היותר מתקדמים.

אם אתה רוצה משהו בסיסי וזול יותר, יש את ה-1000D.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם אני שוקל רכישת G12. למרות שיש לי DSLR, לפעמים חסרה לי מצלמה קטנה ואיכותית. ל-G12 יש פרמטרים מאוד נחמדים, החל מטווח מהירויות תריס, מייצב אופטי ועד לרגישות מדהימה ל-ISO עד 12800 (במצב עבודה מסויים). 10MP זה מספיק בהחלט. לדעתי מצלמה הזאת עדיפה על אולימפוס PEN, גם בגלל טווח רגישות וגם בגלל המחיר.

הבעייה של SLR זה גודל ומשקל. רק הגוף עם גריפ שוקל אצלי מעל ק"ג, תוסיף לזה עצמית ופלאש ותקבל קרוב ל-2ק"ג.

(יש לי גם DSLR ששוקל הגוך 1.6ק"ג, ללא עצמית וכד' - אבל זה כבר סיפור אחר)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2900

http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={A257E727-ABA6-4D39-BEAB-539E25ED5045}&details_type=1&itemid={2C982899-AC07-4E10-8266-09DCBF5650CE}

אפשר לגשת לחנויות ולראות\להחזיק\לדבר.

לי היה נסיון טוב של פעמיים עם MDK

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל, להיות נעול על מותג זה טפשי. תמיד.

עם זאת, לקנות קנון זה (כרגע לפחות) לא יכולה להיות קנייה רעה.

דבר שני, G11 זו מצלמה מהטובות בקטגוריה שלה, לכל הדעות, עם יתרונות ברורים.

דבר שלישי, מצלמת DSLR היא לא "מקצועית", בהכרח.

הבחירה בין DSLR לקומפקטית היא בחירה בין שני כלים שונים. כל צלם שהוא רבע-רציני מחזיק גם DSLR וגם קומפקטית, כי הוא יודע שלכל כלי היתרונות והחסרונות שלו, והשימושים שלו.

הדבר הכי חשוב לזכור הוא ש-DSLR זה רק גוף. לגוף אתה בוחר גם עדשות, מה שקרוי "מערכת". זה משנה לגמרי את שיקולי הקניייה.

כשאתה לא יודע לאן אתה הולך, כל הדרכים תובלנה אותך לשם. בלי להגדיר תקציב סופי, צרכים, שימושים ומיומנות המשתמש - אי אפשר לבחון חלופות באופן רציני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה , אבל רציתי לעדכן :

נרכשה בסוף G12 - ומילה אחת יכולה לתאר אותה: מושלמת!

כבר עברה מס' שימושים משפחתיים ו חייב לציין שהתוצאות הפתיעו את כל הצלמים שאני מכיר.

תודה רבה על העזרה

בקרוב נצלם בוק לאחיות החדשות של המשפחה ומעלה לפורום.

בינתיים אשמח לשתף איתכם טיול לצפון להתרשמות מאיכות התמונות.

https://picasaweb.google.com/112832959017093635166/zIARTK?feat=directlink

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

תתחדש, בהחלט מצלמה מדהימה שלדעתי היא המקסימום שאפשר להוציא ממצלמה שהיא לא DSLR (גם אני בעלים של אחת).

TFSI Power

פורסם

סדרת ה G של קנון היא בהחלט מצלמה מקצועית מבחינת האיכות והשליטה.

את המצלמה הזאת קונים כמו שכתבו כאן, צלמים מקצועיים שצריכים מצלמה בלי פשרות באיכות אבל לא יכולים לסחוב את הDSLR לכל מקום.

פורסם

בינתיים אשמח לשתף איתכם טיול לצפון להתרשמות מאיכות התמונות.

אי אפשר לראות איכות טכנית בפיקאסה. התמונות קטנות ועוברות כיווץ שמוריד איכות משמעותית.

סדרת ה G של קנון היא בהחלט מצלמה מקצועית מבחינת האיכות והשליטה.

את המצלמה הזאת קונים כמו שכתבו כאן, צלמים מקצועיים שצריכים מצלמה בלי פשרות באיכות אבל לא יכולים לסחוב את הDSLR לכל מקום.

יש פשרה מאוד ברורה באיכות, כשקונים מצלמה עם חיישן קטן (P&S) לעומת DSLR, בייחוד כשמדובר באיכות ב-ISO גבוה, מהירות ביצועים (פוקוס, תמונה לתמונה, קצב אש), איכות אופטית מקסימלית ועוד. זו פשרה של איכות מול גודל.

G12 קונה מי שרוצה מצלמה שתהיה עדיין משמעותית קלה וקטנה מ-DSLR, תהיה עם עדשה עם טווח זום רחב (יחסית למתחרות מאותו סיגמנט) וארגונומיה נוחה לשליטה ידנית (מקסימום כפתורים וגלגלות).

מי שמחפש רק איכות תמונה (שוב, לסיגמנט), לוקח S95. אותה טכנולגיה, בקטן, אפילו עם יתרון בפתיחה מקסימלית של הצמצם.

מי שמחפש היום איכות בקטן יותר מ-DSLR יכול להתסכל על מצלמות ה-EVIL של היצרנים השונים. מצלמה בגדול של P&S (גדולה...) עם חיישן גדול יותר ועדשות מתחלפות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...