Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב לנהג חדש באיטליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני והמשפחה עומדים בפני נסיעה לאיטליה ורציתי לדעת האם קיימת האפשרות שאני אנהג ברכב השכור שנשכור (ונשכור רכב, למשפחה יש בעיה להתנייד בתחבורה ציבורית) כשימלאו לי 19 (בערך יומיים לפני הטיול המדובר) ואם כן באיזה סוכנויות השכרה זה אפשרי ואיזה מהן מומלצות. תודה מראש (:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

יהיה עליך לבדוק פרטנית לפי חברת ההשכרה ודגם הרכב. מכל מקום, עשיתי לך עבודה של 2 דקות, נכנסתי לאתר של Sixt ואצלם הדרישה - לכל רכב פרטי שהוא - הוא גיל 21 והחזקת רשיון נהיגה מתאים לפחות שנה.

נסה לבצע חיפוש דומה בחברות אחרות.

תביא בחשבון שעלות השכרת רכב משתנה מאוד בין חברות, ומבחינת המשפחה כדאי מאוד לעשות סקר בעניין, שכן כל שקל\אירו הנחסך בשכירת הרכב ישמש להנאות אחרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב הרצתי עכשיו חיפוש בחברה שהחלטתי להשאיר את החיפוש אצלה להיום, וארצה לשתף אתכם בתוצאות עבור אלו (גם בני ה18) שרוצים להשכיר רכב:

http://www.europcar.com/

לפחות באיטליה איפה שאני מעוניין להשכיר ישנה אפשרות לבני ה18 ומעלה לנהוג בכל דגמי המכוניות המוצעים להשכרה, גם באלו היקרים יותר

פורסם

בדקת את "אקסטרות" שצריך לרכוש? - התשלום הנוסף עבור נהג צעיר (18) הוא תוספת של 22 אירו ליום ביטוח לנהג צעיר 18 אירו ביום ואישור לנהג נוסף 8 אירו ביום - כלומר כדי שתוכל לנהוג ברכב יהיה תשלום נוסך שח קרוב ל-50 אירו ביום! זאת לפני עלות הרכב ותוספות הביטוח החיוניות (ההשתתפות העצמית באיטליה יקרה ביותר - לי זכורה השתתפות עצמית של 5000 אירו - כך שמומלץ ביותר לרכוש את כל הרחבות הביטוח האפשריות גם בלי נהג צעיר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבחינה כספית כרגע איני מתרגש מהנושא, במקום טיול עם חברים אני טס עם המשפחה וחוסך קרוב ל3 אש"ח, אם אני דורש לנהוג על הרכב בחול אני אצא בהוצאות אבל קודם חשוב למצוא חברה טובה שתנאיה מובנים

פורסם
יהיה עליך לבדוק פרטנית לפי חברת ההשכרה ודגם הרכב. מכל מקום, עשיתי לך עבודה של 2 דקות, נכנסתי לאתר של Sixt ואצלם הדרישה - לכל רכב פרטי שהוא - הוא גיל 21 והחזקת רשיון נהיגה מתאים לפחות שנה.

נסה לבצע חיפוש דומה בחברות אחרות.

תביא בחשבון שעלות השכרת רכב משתנה מאוד בין חברות, ומבחינת המשפחה כדאי מאוד לעשות סקר בעניין, שכן כל שקל\אירו הנחסך בשכירת הרכב ישמש להנאות אחרות.

אתה טועה, זה לא לכל המדינות שמחייבות לנהוג מגיל 21 ומעלה .

יש במדינה קומבינה בוא נגיד באי נאפה, אתה יודע מה הולך להיות שם בהשכרה ?

מגיל 17 שיש לו רשיון נהג חדש יכול לשכור את הרכב .

• תוכן חדש...