Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו רכב החלומות שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח ובחשבון הבנק שלכם היה אין סוף כסף (לכולנו מותר לחלום לא?)

איזה רכב הייתם קונים?

תכתבו רכב אחד בלבד (בלי "אני מעדיף זה וזה על זה", יש לכם את כל הכסף שבעולם, זוכרים?)

אל תכתבו לי "BMW יותר ממרצדס" וכ'ו, רק איזה רכב, הכי הכי הייתם רוצים וקונים, אם היה לכם תקציב בלתי נגמר?

יותר חשוב מהכל זו הסיבה, חשוב שתכתבו, למה בחרתם דווקא ברכב שתכתבו? מה כל כך מיוחד ברכב הזה?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיני קופר :)

למה? כי זה מבין הרבה רכבים נראה לי כרכב שיש לו "אופי של ממש".

מה גם, שאני אוהב את מיסטר בין, אז אם הייתה לי אפשרות להיטלטל בדרכים עם הגרסא המודרנית לרכב שלו, הייתי הולך עליה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ירון למה ניסן פטרול?

מה יש ברכב הזה שבחרת דווקא בו?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

אני מצטער, בלתי אפשרי. בסכום כסף לא מוגבל יהיה לי צי רכבים עצום, בעלי ארבעה, שלושה ושני גלגלים.

וכמה ימיים.

וכמה אויריים.

ואם צריך לבחור אחד - מרצדס G קלאס מאובזר ומצוייד למסע חוצה יבשות. (אם כי אני מוכן גם להתפשר על פטרול, או לנד קרוזר. כולם מהדור בו ידעו לייצר רכבי שטח אמיתיים).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מרצדס 600SEL W140.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם היה לי חשבון בלתי מוגבל - כנראה הרכב הראשון שהייתי קונה היה פורד F350 כתוספת לחווה בניו זילנד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דודג' צ'רג'ר שנת 1969 מנוע 7400 ידני .

מגיל 0 אני חולם על האוטו הזה ..למה?

תראו את הסרט הדיוקס קורעים את הזארד.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

• תוכן חדש...