Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו רכב החלומות שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חשבון ללא הגבלה?

רכב חלומות?

רק אחת נכנסת אצלי למשבצת הזאת

למבורגיני, ולא סתם למבורגיני, אלא דיאבלו, ולא סתם דיאבלו, אלא SV

lamborghini-diablo-sv-001.jpg

ומי ששואל את עצמו, אז כן, היא חייבת להיות צהובה! וכן, הכיתוב והספויילר חייבים להיות שחורים. למה? כי אני אמרתי! זאת הפנטזיה שלי! :lol:

למה? כי זה האוטו (זה לא מכונית, זה לא רכב, זה אוטו!) שגרם לי לאהוב אוטואים

בחירה משובחת בהחלט!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

דבר ראשון הייתי מגשים חלום ילדות וקונה סיטרואן GSA! (אני בספק אם הייתי מוצא אחת בארץ)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

ריינג' רובר הכי טוב שקיים עם כל הפינוקים והתוספות, חדש דנדש.

כולל וו גרירה, לגרור את כל מה שאקנה 8)

בעל: mercury comet 1974 3.3L v6

דרך ארץ קדמה לתורה ובטיחות קדמה לעבודה!

פורסם

אני אוהב איטלקיות ובריטיות.

אז אלפא 156 GTA זו התחלה טובה. אחר כך לכל הדגמים של פרארי מאז ה - F40 (כולל).

הבריטיות- אריאל, לוטוס, נובל, קייטרהם וכו' וכו'..

פורסם

אני מניח שזה יהיה רכב מסוג ONE-OFF אחרת אין טעם. עיין ערך פיניפארינה P4\5 וכדומה.

מחלומות יותר ריאליים שאולי יתגשמו ביום מן הימים -מרצדס G-KLASSE מתחילת שנות ה80.

פורסם
דבר ראשון הייתי מגשים חלום ילדות וקונה סיטרואן GSA! (אני בספק אם הייתי מוצא אחת בארץ)

יש יותר מאחת בארץ.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לעיתים חלום בלהות

פורסם
הפיאסטה של קן בלוק תספיק לי

רק שלנסוע בזה נשמע כמו עינוי (הספיק לי לשמוע את הרעש שהדבר הזה מוציא ב

). שילוב של מנוע משופר, אגזוז זרימה ישירה ובידוד רעשים שהוסר כדי לחסוך במשקל, לא נשמע הכי בריא לאוזניים.

זה, כיוון מתלים בסגנון "בולמים זה לחלשים", ומושבים לא מתכווננים, הופך את זה לרכב לא הכי נעים לנסיעה (נכון לגבי כמעט כל מכונית מירוץ טהורה).

זה גם לא חוקי לכביש גם בארץ המוצא של הרכב (נחש מה, לקבל רישוי לא היה בסדר העדיפויות של הסדנה שבנתה את הרכב), כך שבין מסלול למסלול תצטרך להתנייד עם גרר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נראה לי שרכבי לייף סטייל זה בשבילי.

PEUGEOT RCZ תעשה את העבודה נראה לי - עם האבזור המלא והדגם החזק של ה 200 כ"ס בכחול\כסוף בבקשה - צניעות מה שנקרא.

כי זה פיז'ו, זה ייחודי, זה אמין וכי אף אחד לא יאמין ש"חרא צרפתי" נראה ככה. מזל שאהיה עשיר ולא אצטרך לדאוג לשמירת ערך

וגם זה נראה פרקטי יחסית - אפשר לחיות עם זה ביומיום - צריכת דלק הגיונית. נראה לי שביטוח שמשות ברכב הזה - חובה! :-D

ואני בטח יכיר את רוב הדברים באוטו :)

rczback.jpg

rczbluesilver.jpg

יואב

יואב :arrow:

פורסם

מרצדס 450SEL 6.9.

היא תהיה חייבת להיות במצב חדש לגמרי אחרי שיפוץ כולל עד רמת הבורג אבל עד היום זה הרכב הכי מעניין שנהגתי עליו.

350 כ"ס, 55 קג"מ... וכל זה על רכב משנות ה70 עם נוחות נהיגה לא נורמאלית והתנהגות די יוצאת מהכלל.

w116.jpg

• תוכן חדש...