Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו רכב החלומות שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי כמה-

ג'רג'ר 69 RT סטייל ג'נרל ליי

השני שאני ממש ממש בטוח שאני אגשים בשלב מסויים זה COSWORTH מקורית- זאב בלבוש כבש:twisted:

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
סיטרואן XM מנוע 3 ליטר ידני.

יתר הכסף בחשבון יפרנס את בעל המוסך הקרוב למקום מגורי ... :-P

למען האמת, הכסף קיים, הבעיה היא זמינות של חלקי חילוף + ידע מוגבל (עד לא קיים) של המכונאים בארץ לגבי הרכב הספציפי הזה.

יש בארץ בכלל כזו ידנית?

לא נראה לי...

כחלום אני מסתפק בפורשה 911 פשוטה וישנה.:twisted:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

"יש בארץ בכלל כזו ידנית?

לא נראה לי..."

יש פורומיסט גאה שהוא בעלים של אחת כזו. אני מוכן לקנות אותה ממנו עם הנזילות ולשפץ אותה.

הבעיה שאחרי הקניה בסבירות גבוהה אני אעבור לישון באוטו ולא מבחירה :lol:

הנה השרשור

http://www.carsforum.co.il/vb/archive/index.php/t-280281.html

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

סקודה אוקטביה חדשה ונחמדה D:

אני לא צריך יותר מדי, האוטו קיבל ביקורות טובות באמינות (לא מעט מהן קראתי בפורום הזה) ואני גם מת על העיצוב שלו ויש לו סטייל כזה.

בכללי אני לא אוהב את הקטע של לפנטז על כלמיני רכבי ספורט מטורפים, מתאים לי משהו פשוט ונוח, לא יותר מזה.

את השאר אשקיע בדברים אחרים D:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
"יש בארץ בכלל כזו ידנית?

לא נראה לי..."

יש פורומיסט גאה שהוא בעלים של אחת כזו. אני מוכן לקנות אותה ממנו עם הנזילות ולשפץ אותה.

הבעיה שאחרי הקניה בסבירות גבוהה אני אעבור לישון באוטו ולא מבחירה :lol:

הנה השרשור

http://www.carsforum.co.il/vb/archive/index.php/t-280281.html

חידשת לי.

יפה לדעת!

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

חשבון ללא הגבלה?

רכב חלומות?

רק אחת נכנסת אצלי למשבצת הזאת

למבורגיני, ולא סתם למבורגיני, אלא דיאבלו, ולא סתם דיאבלו, אלא SV

lamborghini-diablo-sv-001.jpg

ומי ששואל את עצמו, אז כן, היא חייבת להיות צהובה! וכן, הכיתוב והספויילר חייבים להיות שחורים. למה? כי אני אמרתי! זאת הפנטזיה שלי! :lol:

למה? כי זה האוטו (זה לא מכונית, זה לא רכב, זה אוטו!) שגרם לי לאהוב אוטואים

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לשטח- לנד רובר דיפנדר, בכל פעם שאני רואה את הרכב אני עוצר נשימה, הפשטות והספרטניות יחד עם יכולות שטח בלתי נלאות שמעניקות לו את מה שהוא עד היום רכב השטח מהטובים בעולם. לא צריך יותר מדי, הגרסה החדשה טורבו דיזל 2.4 מנוע פורד 6 הילוכים מזגן טוב והעיקר חיה בשטח.

לעיר- סקודה סופרב שחורה או שמפניה בלי לחשוב פעמיים בכלל, עיצוב עילאי, לא מושכת עיניים כי זאת סקודה אבל מצד שני מענגת נוחה,לא דבקה בה סטיגמת עבריין קמור מה שנקרא וזה חשוב מאוד.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
nissan skyline 1998

הסיבה מאז הסרט מהיר ועצבני זה החלום שלי !

זה לא כזה חלום, שאיננו בר השגה. כלומר יש מצב שזה אפשרי.

ולא צריך להיות מליאן בשביל זה.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תוכן חדש...