Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח,

ביצעתי לגולף שנת 2001 בדיקה.

אני לא כ"כ מבין את משמעותה ואני אשמח לחוות דעת שלכם.

מסמכים מצורפים:

12121212a.jpg

212122.jpg

פורסם

מטרידים אותי מאוד שני דברים כאן :צריכת שמן ממובילי שסתומים (אולי צריך להחליף גומיות אולי גרוע יותר) ויותר מכך-בפעם הראשונה אני רואה בסעיף גיר אוטומטי הערה כמו החלקות יתר בגיר וזה בהחלט צריך להדאיג.

שיפוץ גיר שכזה אינו זול בכלל ולדעתי בהערותיו המכון לא אחראי לתקינותו של הגיר מה שאומר שעכשיו זה מזל.

אולי תסע 3 שנים ולא יקרה כלום ויכול להיות מצד שני שמחר ילך הגיר.

לדעתי,תתמקח עם המוכר חזק על המחיר אם אתה ממש מעוניין בו.מבחינה של תאונות אין משהו ממש חריג אבל מבחינה מכאנית יש כאן יישור קו של כמה אלפים טובים ביותר וזה ללא התחשבות בגיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למען הסר ספק אתה יכול לקבל חוות דעת ממוסך רון בת"א בעלות של 100 ש"ח+מע"מ.

לדעתי, עצם זה שהוציא כ-90 כ"ס לאחר כמעט 10 שנים זה טוב.

משכנתא זה קל

פורסם

במידה ואכן מדובר בגולף 2.0 - המנוע הזה צורך שמן וזו תופעה ידועה.

איני בטוח שכדאי להחליף שמן גיר - תתייעץ עם מוסך רון.

סה"כ - תוצאות בסדר גמור, מתאימות לשנתון ולקילומטראז'.

alfa 156 2.5.

פורסם
תודה רבה על העצות.

אבל אם בכל מקרה מישהו יכול לומר לי אם כדאי לשלם מחיר מחירון על הרכב הנ"ל?

אני באופן אישי במחיר הנקוב לא הייתי מתקרב.

הייתי מנסה להוריד כ 8K-10K לפחות,יש לך גיר שסביר להניח שבימיו האחרונים עלות תיקון גיר שכזה נעה בין 6K-8K,תותבים קדמיים פגומים שגם זה סיפור של 800-1000 ש"ח,פנסים פגומים-צריך לבדוק בדיוק מה פגום זה יכול להיות החלפת נורות או בעיית חשמל במקרה הטוב או החלפת כל גופי הפנס שיכול להגיע לסכומים גבוהים מאוד.

דבר נוסף חשוב:

סימני הנזילה וקורוזיה בחיבורים ראית מהיכן הם (מאזור ראש המנוע?)?

פורסם
אני באופן אישי במחיר הנקוב לא הייתי מתקרב.

הייתי מנסה להוריד כ 8K-10K לפחות,יש לך גיר שסביר להניח שבימיו האחרונים עלות תיקון גיר שכזה נעה בין 6K-8K,תותבים קדמיים פגומים שגם זה סיפור של 800-1000 ש"ח,פנסים פגומים-צריך לבדוק בדיוק מה פגום זה יכול להיות החלפת נורות או בעיית חשמל במקרה הטוב או החלפת כל גופי הפנס שיכול להגיע לסכומים גבוהים מאוד.

דבר נוסף חשוב:

סימני הנזילה וקורוזיה בחיבורים ראית מהיכן הם (מאזור ראש המנוע?)?

לא ראיתי מאיפה הנזילה.

הפגם בפנס האחורי השמאלי, יש שבר קטן בפלסטיקה. זה מצריך את החלפת כל גוף הפנס.

פורסם
לא ראיתי מאיפה הנזילה.

הפגם בפנס האחורי השמאלי, יש שבר קטן בפלסטיקה. זה מצריך את החלפת כל גוף הפנס.

הייתי בודק שוב את עניין הנזילה מהחיבורים,אם מדובר על נזילה מאזור הראש מנוע יש סבירות לא קטנה שמדובר בכך שאתה קרוב מאוד לתיקון/החלפת ראש מנוע מה שיכול להסביר את הירידה בתפוקת כוח הסוס של המנוע.

ויכול להיות שרק צריך להחליף אטם ראש.

האופציה הראשונה מאוד יקרה(4000- 6000 ש"ח).

האופציה השנייה היא עלות של 400-500 ש"ח להחלפת האטם.

• תוכן חדש...