Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש בפורום :)

אני רוצה לקנות רכב שישמש לנסיעה לעבודה בלבד (בערך חצי שעה נסיעה לכל כיוון), לכן אני מחפש רכב קטן בלבד.

אני מתלבט בין פג'ו 206 שנת 2004 נפח 1400 המחיר 33K

רכב שני יונדאי גטס 2005 ידנית נפח 1400 המחיר 26K

השאלה מה עדיף מבחינת תצרוכת דלק אמינות וטיפולים וכמובן יש את ההבדל במחיר

בנוסף, השבוע בדקתי רכב יונדאי אטוס שנת 2001 ידני נפח מנוע 1000 הבעיה שנהגתי עליו והוא לא כל כך סחב, גם המחירון שלו הוא 21.5K נראה לי קצת יקר לרכב קטן ומשנה כזו, מה דעתכם על הרכב הזה?

תודה.

פורסם

קודם כול, היונדאי גטס הרבה יותר אמינה מהפג'ו, וגם תצרוכת הדלק שלה קטנה מהפג'ו. לכן אם אילו שתי הבחירות היחידות שלך היונדאי עדיפה ונחשבת לאמינה וחסכונית יחסית (לעומת הפג'ו).

לגביי היונדאי אטוס - כניראה שרמת האמינות המאוד גבוהה של הדגם הספציפי הזה ותצרוכת הדלק הנמוכה מסבירות את המחיר הקצת-גבוה הזה, וזה למרות שיש לה עיצוב מכוער (לטעמי).

ראה סקירה: http://www.icar.co.il/LeasModel/128/יונדאי_אטוס%20(1993-2003)

בכול מקרה הייתי מציע לך לבדוק עוד מכוניות ולהשוות.

בהצלחה.

פורסם

האטוס קטנה ומציקה, לא חושב שזהו רכב שימושי ונוח.

לעומת זאת, היונדאי גטס עדיפה על הפיז'ו מבחינה חסכונית,

מבחינת טיפולים, אחזקה, חלקים ותצרוכת דלק, הרי שמדובר ביונדאי.

אפילו המחיר שלה זול יותר,

בדוק טוב הסיטוריית טיפולים, והיסטוריית ידיים,

המנע מרכב ליסינג בדגמים האלה כיוון שאלו רכבים שעברו

המון המון נהגים והמון קילומטרים. בדוק שאתה קונה פרטית.

בהצלחה

רותם.

פורסם

לי היתה 206 1400 ידנית, לא היו בעיות אמינות, כאוטו 206 הרבה יותר "אוטו" מגטס, הוא יותר נוח יותר נוח יושב יותר טוב על הכביש, 206 יותר טובה מגטס לדעתי.

• תוכן חדש...