Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברתי התקינה את ה cerwin vega c65 ואני לא אוהבת את הסאונד. חבר כאן באתר המליץ לי על חברה ישראלית בשם מורל ודגם טמפו. האם הדגם הזה ייתן לי צלילים רכים, מדוייקים וחוויה טובה יותר?

לשם הדיון - אני מוכנה להשקיע עוד קצת בכדי לשפר את הסאונד (אבל לא כמה אלפים כמו שחברי הפורום משקיעים)

יש המלצות?

פורסם
הם מחוברים למגבר ?

אולי זאת הבעיה

הם לא מחוברים למגבר. יש לי פיזו 206. התקנתי בו בעבר רמקולים של JBL ולא אהבתי את הסאונד גם. הוא היה צורם משהו, לא נעים. לא שמעו טוב בולליום נמוך ובווליום גבוה שמעו חזק מידי. האם ה מורל טמפו יהיו יותר טובים לי מה cerwine vega c65?

אולי אני צריכה לקנות cerwine אבל יותר טובים .. עד 700 נאמר - מה כדאי?

אני מחפשת צליל נעים, מלטף, מדוייק, שאוכל לשמוע את הכלים בנפרד, עד כמה שניתן. לא צורם ולא מלאכותי

פורסם

אני חושב שכדאי להשקיע דווקא במגבר.

להגברה של רדיו דיסק סטנדרטי קשה לשלוט באלמנטים, ובד"כ הוא עושה להם עוול.

אפשר להגיע לתוצאות יפות בעזרת כיוונים במגבר ומשחק עם הקרוסים (עד כמה שהם מאפשרים).

הרכבה של מגבר תיתן הבדל של שמים וארץ למי שלא היה לו אחד כזה מעולם.

כמו שאמרו לי בתחילת הדרך: "תחבר מגבר- אח"כ אתה לא תזהה את המערכת שלך."

זה נכון שהטמפו נחשב לסט יותר רך ולמטף, אבל בלי מגבר קשה להוציא גם ממנו את מה שהוא מסוגל לתת.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

במה שונה השרשור הזה מהשרשור של אתמול? את מתבקשת להמשיך אותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...