Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גודל צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדש בפורום. אני בתהליכי קנייה של מזדה 2 המעודכנת בתצורת סדאן וישנה אפשרות אבזור בין שני גדלי צמיגים:

15 אינץ' כפול 6.0J

185/55 R15

או

16 אינץ' כפול 6.5J

195/45 R16

שניהם מסוג Alloy.

אין לי מושג מה המשמעות של הגודל מעבר לזה שצמיגים גדולים יותר נראים אולי יותר טוב. אשמח לשמוע דעתכם או הפניה לאיפה אפשר ללמוד על מה אומרים הגדלים האלה ואיך הם משפיעים על הנהיגה/רכב/דלק וכו'.

תודה.

פורסם

שלום.

השפעה של הגדלת החטך משפיעה על:צריכת דלק קצת יותר, אחיזת כביש בהרבה יותר טובה,עלות הצמיגים יותר יקרה,התחלת נסיעה מאט יותר איטית,

השפעה של הקטנת החטך משפיעה על:כול מה שאמרתי רק להפך.:wink:.

נירן

פורסם

אוקיי, ואיך ההבדל מבחינת נוחות נסיעה? משמעותי / לא ממש?

אם אני מבין נכון אז אם אני מעוניין בנסיעה נורמאלית שגרתית בעיקר בעיר (רוב הזמן אשתי תנהג ברכב גם ככה) אז עדיף ללכת על ה-15 אינץ'?

שלום.

השפעה של הגדלת החטך משפיעה על:צריכת דלק קצת יותר, אחיזת כביש בהרבה יותר טובה,עלות הצמיגים יותר יקרה,התחלת נסיעה מאט יותר איטית,

השפעה של הקטנת החטך משפיעה על:כול מה שאמרתי רק להפך.:wink:.

נירן

פורסם

שאלה נוספת בנושא. איך אני מוצא מה הן המידות צמיגים מינימום/מקסימום שמתאימות לרכב שלי ומה אפשר לשים על הג'אנטים במידות הקיימות? אני מקבל אותו בעוד שבוע דרך אגב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...