Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנחות בענף הרכב הן דבר שיחסית לא מקובל, בדיוק בשל העובדה שהדבר יפגע בלקוחות הקיימים ובערך השוק של המשומשות.

צודק לגמרי, כשאני חיפשתי לפני שנה וחצי רכב חדש לאבא שלי ההנחות היו די שוליות (בטח לא ברמה שעלולה לפגוע במחירון יד שניה).

ביונדאי גילו מעט גמישות, בהונדה ומאזדה היו מאוד נוקשים עם המחירים וגם ציינו שזה במטרה לשמור על הלקוחות שכבר רכשו מכונית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוני

אנאלוגיה, ברשותך

אחרי שנים בהם הלקוח הישראלי התרגל להדפק על ידי היבואנים באופן סדיר,

הראשון שזכה למעט סיכוך רץ לכתוב על זה בפורום.

ברכות לאנשי VAG על הפגנת יכולת אוטודידקטית מרשימה.

רון.

הרגת אותי :D

לפי התחלת השרשור גם אני חשבתי שפותח השרשור יספר שהוא קיבל מערכת מולטימדיה על חשבון היבואן כפיצוי על עוגמת הנפש.

50 אחוז הנחה בטיפול הראשון כמה זה, 200 שקל? באמת לעג לרש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
התחלתי לקרוא וכבר חשבתי שהחליפו לך לדגם ה1600 או שהביאו לך מערכת מולטימדיה במתנה. נו, גם שיחת טלפון זה משהו.:?

גם אני האמת.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
הנחות בענף הרכב הן דבר שיחסית לא מקובל, בדיוק בשל העובדה שהדבר יפגע בלקוחות הקיימים ובערך השוק של המשומשות.

קשה לי להסכים עם הנ"ל. רוב היבואנים עורכים מבצעים פומביים, ואלה אשר מעמידים פנים שלא - עדיין עושים זאת בסתר, דרך חברות הליסינג, המגרשים וכו'. לא בכדי חתך אמש לוי יצחק את מחירונן של המשומשות חדשות באחוזים ניכרים. לכן מי שבוחר לקנות רכב חדש במחיר מלא מסתכן להישאר בסופו של יום פראיער ואין לו להלין אלה על עצמו.

פורסם

הרבה אנשים היום מתרגשים אפילו מתשומת לב הכי קטנה.

אני רואה אנשים שבאים לאכול במקום קבוע אפילו שלא הכי טעים רק בגלל שהוא זוכר את השם שלהם.

והמון אנשים באים למוסך מסויים רק בגלל שמתייחסים אליהם וזוכרים אותם (אפילו שהמוניטין של המוסך שווה למוניטין של רמדיה).

המון אנשים קונים במגרש רכבים עם מוניטין גרוע רק בגלל שבעל המגרש הוא בחור שמאוד מוכר בעיר ונותן להם יחס.

בקיצור ולעניין אני לא יודע מאיפה מגיעה התופעה הזאת וממה זה נובע אבל צר לי על זה שאנשים בשביל תשומת לב מפרגנים לאנשים על כלום.

פורסם
לא בכדי חתך אמש לוי יצחק את מחירונן של המשומשות חדשות באחוזים ניכרים. לכן מי שבוחר לקנות רכב חדש במחיר מלא מסתכן להישאר בסופו של יום פראיער ואין לו להלין אלה על עצמו.

הוא חתך כי הוא טמבל. הוא היה צריך להבין שככה זה אמור להיות כבר לפני שנים, ואם הוא הבין רק עכשיו - אז לפחות לעשות את המעבר בצורה רציפה ולא לדפוק בחודש אחר הורדה של אלפי שקלים. זה פשוט מטומטם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה נסגר אתכם אנשים? אסור לפרגן? אולי מעט הגזמתי :) אבל..

זה לא שאני זקוק לתשומת לב של מישהו, בסך הכל רציתי לומר מילה טובה על היחס שלהם שלא ציפיתי לקבל.

נכון שצ'מפיון מוטורס בכלל וסיאט בפרט **** אותי אבל בכל אופן היחס שלהם כלפי הלקוח הייתה בסדר וזה דבר שכנראה בארץ לא הורגלנו לקבל מכל חברה. אני בזמנו הלכתי על סיאט וכנראה שטעיתי. בסופו של יום מה שבטוח שהרכב הבא שלי לא יהיה סיאט. זה בטוח.

כל עניין המילה טובה הייתה לגבי היחס במקרה הספציפי הזה של הנציג שהתקשר ובירר מספר פעמים , ואני אומר זאת למרות שלא יצאתי מרוצה כי את הטיפול הם יכולים לדחוף ל****.

ערב טוב:-D

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

לאחר המילים הטובות , אני שוקל לפנות לגורם יותר בכיר בצ'מפיון. אולי למישהו יהיה שכל והוא לא ישרוף לקוח בשביל כמה שקלים?:roll:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
מה נסגר אתכם אנשים? אסור לפרגן? אולי מעט הגזמתי :) אבל..

זה לא שאני זקוק לתשומת לב של מישהו, בסך הכל רציתי לומר מילה טובה על היחס שלהם שלא ציפיתי לקבל.

נכון שצ'מפיון מוטורס בכלל וסיאט בפרט **** אותי אבל בכל אופן היחס שלהם כלפי הלקוח הייתה בסדר וזה דבר שכנראה בארץ לא הורגלנו לקבל מכל חברה. אני בזמנו הלכתי על סיאט וכנראה שטעיתי. בסופו של יום מה שבטוח שהרכב הבא שלי לא יהיה סיאט. זה בטוח.

כל עניין המילה טובה הייתה לגבי היחס במקרה הספציפי הזה של הנציג שהתקשר ובירר מספר פעמים , ואני אומר זאת למרות שלא יצאתי מרוצה כי את הטיפול הם יכולים לדחוף ל****.

ערב טוב:-D

משה, תאר לעצמך שהוט, או בזק, או אורנג', או סלקום, או יס, או כל נותן שירות אחר שקיבלת ממנו שירות היה מוכר לך חבילה במחיר X ואחרי חודש היית מגלה שהוא מציע אותה במחיר Y הנמוך מ-X. נניח והיית מתקשר אליהם ושואל מה קורה, והם היו אומרים "סליחה, אנחנו מצטערים. רוצה את ערוץ אגו בחינם לחודש/50 סמסים בחינם?". האם גם אז היית כותב בפורום "ואו! איזה יופי של שירות קיבלתי מהוט/בזק/אורנג'/סלקום/יס!"?

לא נראה לי.

באותה המידה, אני לא מצליח להבין איך אתה כל כך מתרגש לחיוב מזה שלאחר שהתלוננת פנו אליך והציעו איזה פיצוי קטן, מחווה של רצון טוב.

וכן, אני מודה שזה מציק לי במיוחד מכיוון ש-5 דקות עם האייל הזה (בהנחה וזה אותו האחד) הספיקו לי בשביל להבין שהוא די אפס, וקשה לי עם אנשים שלא רואים את זה כמוני. אבל זו כבר בעיה שלי, לא שלך. הבעיה שלך פשוטה - אתה הסכמת להצעה מסיאט שנראתה לך הוגנת - לקנות את הרכב במחיר X. אח"כ הם החליטו למכור אותו ב-Y, אבל לך אין שום סיבה לדרוש מהם להחזיר לך את ההפרש - כי הסכמת לקנות ב-X...

אז קח את הצעת הרצון טוב שלהם והמשך עם חייך. אין טעם לדשדש בזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מרוצה מהרכב למרות שזאת לא אינדיקציה כי הוא חדש, אך בזמן האחרון נכנסו בי ספקות לגבי יכולת המכירה של הרכב בעתיד במחיר סביר, דבר שלדעתי לאור כל המבצעים והמיתוג המתבקש כתוצאה מכך יהיה בעייתי. בסופו של יום או פולקסווגן או יפנית. אני לא חושב שהסיאט תמכר במחירון וחבל:-(

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

מי שקנה אוטו חדש בלי מבצע, צריך לצפות שאם יהיה מבצע אז הוא "אכל אותה".

מישהו הזכיר את הפאביה שמוכרים בהנחה של שופרסל.

או על התקופה שמפעל הפיס חילק סובארו פורסטר והביא לירידת ערך של הדגם הזה.

או שוולוו מכרו S60 עם מנוע 2400 במבצע ב-190,000 שקלים אחרי מעל לשנה שהפסיקו לשווק את הדגם הזה, כי עברו למנוע 2 ליטר טורבו.

והרכב ששווק לפני שהיה מבצעים עלה 280,000 שקלים.

או סוזוקי שכל פעם מביאים מבצעי "חבר".

אין מה לעשות, ישראלים קונים רכב חדש וכבר חושבים על ירידת ערך או איך דפקו אותו כי פלוני אלמוני השיג את אותו הרכב עם יותר הטבות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
משה, תאר לעצמך שהוט, או בזק, או אורנג', או סלקום, או יס, או כל נותן שירות אחר שקיבלת ממנו שירות היה מוכר לך חבילה במחיר X ואחרי חודש היית מגלה שהוא מציע אותה במחיר Y הנמוך מ-X. נניח והיית מתקשר אליהם ושואל מה קורה, והם היו אומרים "סליחה, אנחנו מצטערים. רוצה את ערוץ אגו בחינם לחודש/50 סמסים בחינם?". האם גם אז היית כותב בפורום "ואו! איזה יופי של שירות קיבלתי מהוט/בזק/אורנג'/סלקום/יס!"?

לא נראה לי.

באותה המידה, אני לא מצליח להבין איך אתה כל כך מתרגש לחיוב מזה שלאחר שהתלוננת פנו אליך והציעו איזה פיצוי קטן, מחווה של רצון טוב.

וכן, אני מודה שזה מציק לי במיוחד מכיוון ש-5 דקות עם האייל הזה (בהנחה וזה אותו האחד) הספיקו לי בשביל להבין שהוא די אפס, וקשה לי עם אנשים שלא רואים את זה כמוני. אבל זו כבר בעיה שלי, לא שלך. הבעיה שלך פשוטה - אתה הסכמת להצעה מסיאט שנראתה לך הוגנת - לקנות את הרכב במחיר X. אח"כ הם החליטו למכור אותו ב-Y, אבל לך אין שום סיבה לדרוש מהם להחזיר לך את ההפרש - כי הסכמת לקנות ב-X...

אז קח את הצעת הרצון טוב שלהם והמשך עם חייך. אין טעם לדשדש בזה.

רוני

האמת היא שלגבי הדוגמא עם הוט אם הם היו מנתקים אותי מהר הייתי רושם עליהם תשבוחות ואולי שולח זר פרחים לנציגה חחח8)

רוני, אתה צודק בכך שצריך להתקדם והתקדמתי, תודה על התגובה:-D אבל בכל מקרה אני לא מוותר ואני מתכוון לעמוד על שלי ולקבל פיצוי נורמלי כי אני חש שזה מגיע לי ואדרבא אני ממליץ לכל בעלי האיביזות לעשות זאת. רכב איביזה 2009 לא יכול להימכר במחיר סביר כי 2010 עולה במבצע אותו הדבר וזה הזויי . בכל אופן סיימתי לדשדש בזה, ערב טוב.

פעם הונדה - היום סיאט.

• תוכן חדש...