Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפתרון ההוגן הוא שתקבל טרייד אין במחיר מחירון בזמן שתבחר (הזמן שתכננת להחזיק את האוטו) ללא התניה של צ'מפיון שתרכוש מהם רכב חדש.

ואם יש להם שכל אז הם יציעו לך טרייד אין עבור האוטו בסכום מעל המחירון במידה וכן תרכוש מהם רכב חדש.

בתנאי שהאוטו בלי תאונה רצינית כמובן...

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הפתרון ההוגן הוא שתקבל טרייד אין במחיר מחירון בזמן שתבחר (הזמן שתכננת להחזיק את האוטו) ללא התניה של צ'מפיון שתרכוש מהם רכב חדש.

ואם יש להם שכל אז הם יציעו לך טרייד אין עבור האוטו בסכום מעל המחירון במידה וכן תרכוש מהם רכב חדש.

בתנאי שהאוטו בלי תאונה רצינית כמובן...

הארת את עיניי, תודה רבה על התגובה שאכן נשמעת כהוגנת, מחר אני יטפל בזה, תודה .:arrow:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

הגזמתם!! הוא קיבל פיצוי ויחס מהיר, ומנסיון בארצנו הקטנה היחס המהיר ללקוח ובכלל פיצוי (גם קטן ביותר) הוא נדיר, אחחחח כמה שנים אפשר לחלום על אמריקה!!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

לא מבין את העליהום על הבחור.

אם הייתם מתמצאים קצת בסכסוכים למיניהם, הייתם מבינים שיחס טוב והקשבה פותרים את רובם. כנראה שלצ'מפיון היה מורה טוב בנושא זה הפעם, ונכראה שזה היה חסר לבחור שהרגיש שנדפק.

אפשר (וצריך) לנסות לקבל פיצוי, אבל המוכר לא חייב לתת כזה, מקום שלאחר חודשיים (נתון שבחרתם להתעלם ממנו, כי נוח להגיד שצ'מפיון הם חארות) החברה יצאה במבצע. יפה שהוא ניסה לפצות את הבחור.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מבצעים כשמם כן הם, נועדו למכור לנו מוצר במחיר זול יותר מאשר ביום רגיל.

אם למשל רכשתי חולצה או נעליים ושבוע אח"כ הם נמכרים ב50% פחות אז "נדפקתי"?

משהו חושב שאני ראוי לפיצוי מהחנות עקב כך?

אם רכשתי היום שווארמה במזללה כזו או אחרת ולמוחרת ראיתי מבצע של שווארמה + שתיה חינם, האם אני זכאי לפחית היום?

האם המצב צריך להשתנות בגלל ירידת ערך עתידית של המוצר שנרכש היום?

מה לגבי ההוזלות של וולוו עם הS60 שהוזכר או ההוזלות של אלפא עם ה159?

מצד אחד, אומנם נפגעים לקוחות, אך מצד שני זה מעלה את מספר המכירות הכללי ומחזק את המותג בעיני הציבור.

מה לגבי מוצרי האלטרוניקה שנמכרים לאחר זמן מאוד קצר בהרבה פחות?

בקיצור, זה אופיו של השוק החופשי ושכל אחד ירכוש איזה מוצר שבא לו במחיר שנראה לו מתאים, תוך שהוא לוקח בחשבון כי בעתיד המוצר יכול להימכר במחיר שונה.

ודרך אגב, ל"חבר" יש שיתוף פעולה עם הרבה יבואנים ובדרך כלל ההנחה היא 7%+ שזה שווה בדרך כלל כמעט לירידת ערך של השנה הראשונה. האם גם "חבר" דופק אותנו? למה אז לא מבקשים פיצוי מהיבואנים?

אם זאת, במידה וצרכן מרגיש פגוע מהתנהלות המוכר ראוי שיפנה ויקבל מענה, כך הדברים צריכים להיות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עם כל הכבוד, את החולצה אתה לא הולך למכור אחר כך בעשרות אלפי שקלים

מה לגבי ההוזלות של וולוו עם הS60 שהוזכר או ההוזלות של אלפא עם ה159?

מצד אחד, אומנם נפגעים לקוחות, אך מצד שני זה מעלה את מספר המכירות הכללי ומחזק את המותג בעיני הציבור.

לדעתי פגע במותג ועוד איך. אם לפני ההוזלה וולוו חדשה נתפשה כרכב שרד של מנכ"לים גדולים ואנשי העסקים ששווה כדירה בעיר פיתוח, כיום היא נתפשת כמותג כמעט עממי שכמעט כל מנהל צוות יכול. הרווחים של היבואנית זה כבר סיפור אחר. יהיה מעניין לעקוב אחרי הצלחתה ויוקרתה של ה-S60 החדשה, כאשר מחירה יהיה גבוה משמעותית מהקודמת. לי אישית לא נראה שאיש עסקים שירצה להרשים את שותפיו ירכוש אותה.

אגב, מעקב אחרי מחירים בחו"ל מגלה כי עיקרונית ניתן לייבא גם אודי A4 וגם מרסדס C קלאס מתחת ל-200 K ש"ח. אך היצרנים והיבואנים מתעקשים לשמור על המיתוג, ואולי לטווח ארוך זו האסטרטגיה הנכונה מבחינתם.

פורסם

עידן

לא נדפקת כי במקסימום "הפסדת" כמה עשרות עד מאות שקלים,השתמשת בנעל וזרקת אותה.

לנעל אין סחירות כיד שניה.

ברגע שזה מבצע משמעותי ברכב המשמעות היא הפסד של אלפי שקלים (בעת הרכישה\מכירה).

מקובל לתת הנחה שולית או אביזרים בעת רכישת רכב, לתת הנחה כל כך גדולה שתפגע בלקוחות שכבר קנו את הרכב במחיר מלא (בצורת הורדת המחירון ופגיעה בסחירות)- זה כבר להשתין מהמקפצה.

מצד שני, אני חושב שפותח השרשור גם נסחף מצידו, הוא כבר שילם על הרכב, הוא כבר משתמש ברכב, הוא מעיד שבסה"כ כרגע הוא מרוצה מהרכב (ולא משנה הסיבות)- אתה לא צריך להכנס לפחדים מהסחירות העתידית עד כדי כך ש"יורד" לך מהרכב כבר היום.

תהנה ממנו, אתה לא יודע מה יוליד מחר.

נסה להגיע עם צ'מפיון להסדר כמו שהציעו לך (רכישת הרכב במחיר מחירון), זה יהיה מספיק הוגן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נראה ששוק הרכב, גם החדש וגם יד שניה הולך ומשתנה ונצטרך להתרגל לכך. ממכירה למכירה (בערך אחת לשנתיים עד 3 שנים) אני מרגיש את זה ביתר שאת.

כמעט כל היבואנים, יוצאים ב"מבצעים" לעיתים די תכופות מסיבותיהם (התחייבות לרכישה כמותית מהיצרנים וכיו"ב). התופעה גורמת להתרסקות מחירי רכב יד שניה, בעיקר משנות המודל האחרונות. חוויתי ואני חווה זאת היטב, בימים אלה, עם אפס טלפונים על מכירת פאביה מודל 2008, במחיר מחירון.

ככלל, שוק היד השניה הפרטי, הולך וגווע, הן בשל ה "מבצעים" של היבואנים והן בשל ה"מבצעים" של חברות הליסינג עם כל ההטבות שהם נותנים (אחריות, מימון, טרד אין וכיוצ"ב). כמוכר פרטי, קשה מאוד להתמודד מול, השלית הבטחון, ההטבות והתנאים שחברות הליסינג נותנות. מעט מידי קונים מכירים ביתרונות הרכב הפרטי על, רכב ליסינג, עד כדי נכונות לשלם על כך.

ניראה לי שהרכב הבא שלי ירכש בליסינג פרטי. זה אולי טיפה יקר יותר, אבל חוסך הרבה כאב ראש. או נוכונות להפסיד 10% ממחירי מחירון ולבצע טרייד אין יבואן.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
נראה ששוק הרכב, גם החדש וגם יד שניה הולך ומשתנה ונצטרך להתרגל לכך. ממכירה למכירה (בערך אחת לשנתיים עד 3 שנים) אני מרגיש את זה ביתר שאת.

או שתשנה את דפוסי הצריכה שלך.

להבנתי, אין שום סיבה שבעולם להחליף רכב אחרי שנתיים שלוש, הפחת בשנים הללו הוא הגבוה ביותר. ההעדפה שלי היא לרכוש רכב "בלי לחסוך עליו" מתוך ידיעה ברורה שהוא עומד לשרת אותי לפחות שש שנים.

את ההחלפה הבאה עושים רק שישנו לרכב שדרוג מהותי ביותר - ולא מתיחת פנים קלה ושינוי צורת הפגוש איננו שדרוג מהותי, גם החלפת דגם שאיננה שיפור יסודי לא מהווה סיבה להחלפה.

בצורה הזו יהיה לך רכב טוב יותר, שגם יעלה לך זול יותר, מירוץ העכברים להשאר עם קופסת פח מהשנתון האחרון הוא דבר מיותר.

פורסם
לדעתי המכה הכי קשה היא בשוק הביגוד והסלולר, שכשלושה חודשים אחרי ההשקה המחיר יורד בחצי (ברוב המקרים).

בביגוד והנעלה, יש את "מחירי סוף העונה" שבהם המוצרים הללו נמכרים בהנחות די גדולות.

וחוץ מזה - יחי ההבדל הקטן בין מחירי רכב לביגוד...

alfa 156 2.5.

פורסם
אז מה בעצם הופך אותו לתותח? זה שדווקא הוא מכר דווקא לאח שלך דווקא איביזה FR? איזה כיף, לקבל מחמאות כאלה על... כלום.

לא, השירות שלו מצויין, הוא בחור נחמד,

דואג, וגם שהיה בעיה לאח שלי הוא ישר עזר ולא כמו הסוכנים האלה שקונים מהם משו ואז אחרי שקניתה לא אכפת להם יותר ממך

וזאת הסיבה שאנחנו חוזרים וקונים ממנו שוב אוטו

אין לי משהו אחד רע להגיד עליו הוא באמת אחלה גבר

ואני ממליץ לקנות ממנו, אגב היום הזמנתי את האוטו ממנו - סיאט איביזה לבנה מהמבצע 8)

• תוכן חדש...