Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B3 - מבקש את דעתכם הכנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

נתקלתי היום במודעה באתר של שלמהSIXT על מכירת רכב יד ראשונה מליסינג שנת 2008, מבין מבחר הרכבים הופיעה לה גם הסובארו B3,

אני אישית לא מכיר את הרכב בכלל אבל מבחינה חיצונית הוא מאוד מוצא חן בעיניי,

לכן מספר כושיות לי אליכם חברי פורום יקרים -

א) מה דעתכם על הסובארו?

ב) האם העסקאות ליסינג האם הם באמת הזדמנות טובה לקנות רכב חדש במצב טוב? או שמא הן מועדות לאסון עקב השימוש הקודם ברכב?

תודה רבה ושוב שבת שלום לכולם!

פורסם

דעתי על הסובארו היא שמדובר ברכב בינוני למדי שלא עומד ברמת המתחרות שלי כמו מאזדה 3 או יונדאי I30 לדוגמה שמוצעות גם הן בעיסקאות יד מראשונה מליסינג ומציעות מרווח עדיף, ביצועים טובים יותר, צריכת דלק נמוכה יותר ובמקרה של היונדאי גם ציוד בטיחות וציון מבחן ריסוק טוב יותר. נכון שהמחיר היחסית זול שלה קורץ אבל המחיר מבטח את הפערים בין המכוניות.

בנוגע לעיסקאות הליסינג דובר כבר רבות. ההמלצות שלי הן לגשת רק לחברות הגדולות והמוכרות כמו אויס, ניו קופל, אלבר, אלדן וכדומה. לנסות להגיע לרכבים עם כמה שפחות קילומטרים ורצוי מליסינג ולא השכרה וכמובן לקחת לבדיקה במכון בדיקה מורשה שאתה יכול לסמוך עליו. בסך הכל אדם שמקבל רכב בליסינג מהעבודה משלם עליו המון כסף ואמנם אלה רכבים שנוסעים הרבה אבל מצבם רחוק מהסטיגמה הרווחת של רכבים קרועים/שבורים/הרוסים וכדומה.

בהצלחה ושבת שלום.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לגבי הסובארו אני דוורה שלא כמו קודמי כן ממליץ עליה הרכב גדול ונוח וכיף לנהוג בו

מה שלגבי הקניה מליסינג אני חושב שההזדמנות מבחינת מחיר יכולה להיות ממש טובה אך יש צורך

לקחת את הרכב לבדיקה במכון שאתה מקיר אישית שלא יהיו יותר מדי הפתעות כי בסופו של דבר זה

נחמד להשקיע הרכב הרבה יותר ממה שאתה מרוויח בקניה שלו

שיהיה שבת שלום

פורסם

הרכב מתנדנד ולא זז. כמו כן לא אמין ולפי דעתי ימצוץ כסף כאשר יעבור את תקופת האחריות. מנסיון לא מוצלח עם B3, הייתי מוותר בהחלט.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

היתרונות של הסובארו הינם:

נוחות נסיעה מעולה, אין כיום רכב אחר בקבוצה שלה שיודע לספק את רמת השיכוך שלה.

בידוד רעשים מצוין.

מרווח פנימי טוב.

החסרונות שלה:

ביצועים חלשים במנוע ה 1.5

תא מטען קטן (במרכב חמש דלתות).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
שבת שלום לכולם,

נתקלתי היום במודעה באתר של שלמהSIXT על מכירת רכב יד ראשונה מליסינג שנת 2008, מבין מבחר הרכבים הופיעה לה גם הסובארו B3,

אני אישית לא מכיר את הרכב בכלל אבל מבחינה חיצונית הוא מאוד מוצא חן בעיניי,

לכן מספר כושיות לי אליכם חברי פורום יקרים -

א) מה דעתכם על הסובארו?

ב) האם העסקאות ליסינג האם הם באמת הזדמנות טובה לקנות רכב חדש במצב טוב? או שמא הן מועדות לאסון עקב השימוש הקודם ברכב?

תודה רבה ושוב שבת שלום לכולם!

מספר כושיות יש באפריקה אתה מתכוון לקושיות.

• תוכן חדש...