Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יכולות להיות גם תשובות:

1). וואו - כל הכבוד, אנחנו מפרגנים להם...

2). כל הכבוד על הזמן והדלק והנסיעה שהקדישו... וללא תמורה

3). כל הכבוד למשתתפים שהסכימו מראש שהכסף בו יזכו, ילך לקופת המועדון...

4). יפה מצד ההפקה שהזמינה חברים מהמועדון להשתתף בשעשועון...

5). יפה מצד המועדון שעניין חברים להשתתף בחידון...

הכל שאלה של זווית המתבונן,

יום טוב

היי גידי.

נכון מאד, באמת מגיע לחברים פרגון, ונראה לי שקיבלו.

אך כל 5 התשובות שנתת, יפות ונכונות כשלעצמן,

לא שייכות לשאלה שנשאלה על ידי ליאורה.

ערב טוב,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי גידי.

נכון מאד, באמת מגיע לחברים פרגון, ונראה לי שקיבלו.

אך כל 5 התשובות שנתת, יפות ונכונות כשלעצמן,

לא שייכות לשאלה שנשאלה על ידי ליאורה.

ערב טוב,

אבי.

ערב טוב אבי,

טיפה רגישות ומחשבה מלכתכילה הייתה מונעת פגיעה באותם אנשים/חברים שלנו

אשר השתתפו בחידון ולא על מנת לייצג את עצמם, לא מעט מהם היו נבוכים מהשרשור.

השאלות שנשאלו ע''י ליאורה ונענו על ידך היו שוות סינון, ראשית מפאת קדושת החברים ולא בגלל

התנהלות המועדון או הוועד שלו.

סוף מעשה במחשבה תחילה.

המשך יום פורה...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

אני לא חבר מועדון, ככה שלא הייתה לי שום הזדמנות או רצון להשתתף אבל בכל זאת ההתנהלות פה מאוד מפריעה לי.

כמי שהשתתף במסע של ארז Simply Nuts והגיע לכל מפגשי המועדון באותו יום, אני מכיר את כולם.

השתתפו חמש חברי מועדון, למה לא לבחור אחד מכל מפגש? זה קלאסי! הכוונה כמובן היא; אחד מירושלים, אחד מהשפלה, אחד מנוקיה, אחד משישי-שרון ואחד מחיפה.

הבחירה הייתה יכולה להעשות ע"י הסבר המפרט את נוהל הבחירה והתנאים, וכל המעוניינים יכתבו את עצמם. רשימת המעוניינים תחולק לפי מפגשים, ואז יבחרו באופן אקראי המשתתפים. אפשרות נוספת וזריזה יותר היא דרך רכזי המפגשים בשיחות טלפון. בחירה דרך הפורום לדעתי הייתה נראת ישרה יותר, ומפרסמת את הארוע יותר. לי ולעוד הרבה אחרים התכנית הגיעה בהפתעה מוחלטת.

נכון שבנוקיה יש יותר משתתפים מבחיפה, ובחיפה יש יותר משתתפים מבירושלים. עדיין נציג מכל מפגש נראה לי פיתרון מצויין.

אני מתקשה להאמין שהנסיעה הארוכה הייתה גורמת לחברי המפגש הצפוני או הירושלמי לוותר על הזדמנות לייצג את המועדון ולהשתתף בתכנית טלויזיה.

בקיצור... צריך להיות קרוב לצלחת בשביל לאכול את הדברים הטובים. כל השאר יאכלו שאריות, ויקבלו כוס מים אם יבקשו יפה.

אם לא היו כל הדברים האלה כבר מזמן היה לי כרטיס חבר מועדון בארנק.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

לאחר צפיה בתוכנית ממש כעת דרך המחשב תודה למעלה הקישור,כל הכבוד לחברי המועדון שייצגו את המועדון בכבוד,קשה לפרגן במועדון וחבל שהאוירה ככה בין החברים אך התגובות מדברות בעד עצמם,לכל החברים תעשו תתרמו בשביל המועדון .למשתתפים בתוכנית מגיעה להם הברכה והפרגון,מקווה להשתתפות בעתיד של יותר חברים,בצורת איזו שהיא הגרלה וועד המועדון ימצא לנכון לבחור את הדרך.להתראות בשמחות.

בידידות רבה לכל החברים.

עופר בן צבי

פורסם

דוגמן! איזה דוגמן איציק קובל.

אז הוא לא מכיר את ד"ר סוס... אבל הוא מכיר את האחים דודג'... וכמעט כל בורג במכוניות שלו.

ניכרה ההתרגשות הרבה שאחזה בו במעמד הזה. בטוח שכולנו היינו מתרגשים, לא פחות...

ועל כך כל הכבוד איציק. ייצגת את המועדון בכבוד, כמו שאר חברי ה"משלחת".

ובאשר למשלחת, יש הזדמנות פז, לכל המתלוננים, להרשם ולהופיע באירוע של ימי כף לחיילים בודדים. גם שם יש הפסד ימי עבודה, אין תשלום וכבונוס, יש להוסיף גם את עלות הדלק למכונית האספנות שלכם. כן, תהיה טלויזיה, אבל לכו תדעו איזה רכב יצולם ומה ישודר....

כפי שאמרתי, הזדמנות פז! נראה אתכם.

555.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

ובאשר למשלחת, יש הזדמנות פז, לכל המתלוננים, להרשם ולהופיע באירוע של ימי כף לחיילים בודדים. גם שם יש הפסד ימי עבודה, אין תשלום וכבונוס, יש להוסיף גם את עלות הדלק למכונית האספנות שלכם. כן, תהיה טלויזיה, אבל לכו תדעו איזה רכב יצולם ומה ישודר....

כפי שאמרתי, הזדמנות פז! נראה אתכם.

אותי תראה גם תראה.

למרות שיופי הוא לא הצד החזק שלי ואין לאוטו שלי סיפור מעניין, אני אגיע לאירוע החיילים הבודדים, ואפילו השיבאס 95+אשלגן יהיה על חשבוני.:-)

ובהזדמנות זו, ברצוני להודות לכל המישתתפים שייצגו בכבוד את מועדון ה 5.

יישר כוח !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה גדולה לחברים שנבחרו לייצג אותנו בתכנית. תודה מיוחדת לאיציק קובל, חבר יקר שנקרא לדגל ש"נזרק למים הקרים" ועמד ב"פרונט" עם חולצה וסמל המועדון, והכל בהומור וברוח טובה כיאה לתכנית בידור.

כמו שאבי נוף כתב:"הופעה ייצוגית נאה ומכובדת".

יישר כח!

בני

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

חברים יקרים, אם יורשה לי..

אני חושב שמגיע, במקרה הזה, טיפל'ה התחשבות בנסיבות.

הזמן הכ"כ קצר שהקציבו הפקת התוכנית למועדון ה-5 להתארגן, הוא לא הגיוני בעליל.

לארגן אסיפה ולעשות ראיונות לכל מי שמעוניין בהשתתפוש זה לא ריאלי.

בואו נכנס לפרופורציות.

נבחרו אנשים חייכנים, שעוברים מסך, שמסוגלים לייצג בכבוד את המועדון ועל זה מגיע כל הכבוד.

מכאן ועד ללבחור להפגע, ללהרגיש לא רצויים, או לא מספיק טובים, נראה לי מוגזם.

ובהזדמנות זו אגיד כל הכבוד לחברים שהשתתפו בתכנית, יישר כוח על הרוח הספורטיבית והתחרותיות !

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

לטעמי יש להקפיד על ביקורת ובהתאם לנסיבות .

בהתראה קצרה (אם כך היה ) אין מקום להתחיל מסע טלפונים , מיילים , שאלות ובדיקות שהיו אורכים זמן רב

ובכך עלולים לפספס את ההזדמנות .

החשוב הוא שהיו חברים , נציגים המוכנים לייצג את המועדון , להשקיע מזמנם ולהופיע בהתראה קצרה .

ביקורת ביקורת ביקורת ,,, לפעמים זה עלול להוציא למשהו את האוויר מהמפרשים .

קחו הכל ברוח ספורטיבית .

כל הכבוד למייצגים שהופיאו בגאווה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
קשה לי להבין שיש אנשים שחושבים שכל הזמן יש משהו אפל מאחורי הפעולות של אחרים.

כמו שרון אמר, היו תנאים שנכפו על המועדון (זמן תגובה קצר) והמועדון עשה כמיטב יכולתו להגיב ולשלוח את האנשים שנראו הכי מתאימים בזמן הקצר הזה.

נכון שכיף לתקוף בלי לדעת את כל העובדות, אבל עדיף להימנע מזה כי יש את הסיכוי לצאת אידיוט.

יוסי ידידי

פעילות של מועדון החמש, ולדובר המועדון, הרשמי להזכירך, נודע רק ביום התוכנית....

נו באמת...

תגובת המועדון הרשמית, כרגיל יומים באיחור ולאחר שהסוסים ברחו מהאורווה.

גילגול עיניים לשמיים "מה אתם רוצים מאיתנו זה לא אנחנו זה אתם!"

ועכשיו מישהו יקום ויגיד לי "מה אתה מתלונן אתה לא חבר מועדון....."

נכון, בדיוק בגלל זה! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

היו תנאים שנכפו על המועדון (זמן תגובה קצר) והמועדון עשה כמיטב יכולתו

המועדון אמר

המועדון עשה

המועדון הגיב...

הגיע הזמן להפנים שהישות הזו, "המועדון", בשמו מדברים, כותבים, נעלבים וכועסים אינו אלא אוסף של חברים לתחביב בעלי אג'נדה משותפת וניואנסים/אינטרסים שלא תמיד זהים. זה טבעי וקיים ובריא בכל מקום. גם במשפחות שלנו.

המועדון אינו אומר, עושה או מגיב. חבריו/מנהליו הם הפועלים תחת המטריה שלו, בין אם בכוונת תחילה או לאחר מעשה...

החזרת אותי כמה שנים טובות אחורה לשרות מילואים, עת פיקדתי על איזשהו צוות. התקשרה איזו חיילת צעירה והורתה לנו לשנות מיקום. לשאלתי מי נתן את ההוראה, היא ענתה שהגדוד התקשר והגדוד אמר שכך וכך. שאלתי מי בגדוד והיא ענתה שאינה יודעת, זה הגדוד.

הגדוד התקשר

הגדוד אמר...

נשמע אידיוטי, נכון?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

טוב.

"משרד המועדון וחברי הוועד האחראים" נשמע יותר טוב?

שוב, אני לא מאמין שמישהו עשה משהו בצורה זדונית.

ומהניסיון שלי עם הפקות טלוויזיה, נשמע הגיוני שהם הציעו רק ברגע האחרון.

אם אכן יתברר שהודיעו לפני שלושה שבועות, אני אתעצבן כי זו פשוט רשלנות, אבל אין לי כל הוכחה שזה מה שקרה, אז אני נותן להם ליהנות מחמת הספק.

פורסם
תודה גדולה לחברים שנבחרו לייצג אותנו בתכנית. תודה מיוחדת לאיציק קובל, חבר יקר שנקרא לדגל ש"נזרק למים הקרים" ועמד ב"פרונט" עם חולצה וסמל המועדון, והכל בהומור וברוח טובה כיאה לתכנית בידור.

כמו שאבי נוף כתב:"הופעה ייצוגית נאה ומכובדת".

יישר כח!

בני

כל מילה בסלע!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...