Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפוח מזגן בשברולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקלקל מפוח מזגן בשברולט פניתי למוסך מורשה ונאמר לי שהשלבים בהחלפת מפוח מזגן הם ריקון כל הגז פירוק חצי מהדשבורד החלפת המפוח וכמובן מילוי גז , יום וחצי במוסך 1900 שח , האם זו הדרך להחלפת מפוח ? המחיר והשהות במוסך סבירים ?

תודה מראש לקבל הערות

פורסם

שלום!

לא יודע לאיזה מוסך הלכת, אבל 1900 ש"ח זו גנבה לאור היום, הלילה והצהריים!!!

זה נכון שבשברולט ויואנט לא קל להחליף מפוח מזגן אבל בטח שלא צריך לרוקן את מערכת המיזוג מהגז ולפרק חצי דש-בורד.

כדי להחליף מפוח בויואנט צריך:

1. לפרק פנל שמשה קדמית מהצד החיצוני (היכן שהמגבים הקדמיים יושבים).

2. לפרק תא כפפות.

3. להפריד את מנוע המפוח מהמניפה (הלבנה) ע"י שחרור אום 10מ"מ,זאת תוך כדי הכנסת היד דרך פתח האוורור החיצוני אל תוך מנוע המפוח.

4. לפרק את מנוע המפוח ולהוציא אותו מהרכב.

ההרכבה כמובן בסדר הפוך.

בהצלחה, יניב.

פנל שמשה קדמית.jpg

תא כפפות.jpg

ברגי מנוע מניפה.jpg

שחרור אום.jpg

הוצאת מפוח ומניפה.jpg

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם

המון תודה על התשובה המקצועית שקיבלתי ממך , עקב כך שהילדים בחופש ואנחנו באמצע אוגוסט המוסך הכי מורשה וטוב בארץ של שברולט מנצל את הלקוחות שלו שרגילים לטפל רק אצלו ומרמה אותם בסיפורים ,עקב כך שלא הכרתי את האתר המקסים הזה לפני כן טיפלתי בתקלה אצלם לפני שקיבלתי תשובה לשאלה מהפורום , אני יבקש מהמוסך לתת לי תשובה בעינין , בינתים העברת את הקישור לאתר הזה לכ מכרי , תודה רבה.

פורסם

אז כדאי מאד שתבדוק את המחיר של המפוח שאתה נדרש להחליף. זה עלול לגלות אולי שאין לך הפרש גדול בין עבודה אצל אחרים למוסך המורשה.

פורסם

לטענתם מפוח מחובר לצינוריות גז המזגן שלפי טענתם פירוק הצינוריות אורך זמן (זמן עבודה=כסף ) והוצאת גז והכנסת גז חדש עולה כסף. נעזוב לרגע את הכסף כרגע אני אחרי , זו דרך הפעולה הנכונה להחליף מפוח מזגן כולל יום וחצי במוסך שאני בלי אוטו ?

פורסם

מבחינת זמן זה הגיוני, השאלה היא על כמה שעות עבודה חייבו אותך ומה מגדיר היצרן לעבודה כזאת.

לא מכיר את הרכב ספציפית אבל נשמע לי הזוי שיש צורך לפתוח מערכת סגורה כמו מערכת המיזוג לצורך החלפת מפוח.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...