Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה נחמד לקרוא.

עם כוס הקפה של הבוקר - פשוט עשית לי את היום :-P

תתחדש ותהנה :wink:

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ששילמת 7300 ש"ח מעל המחירון לפיאט פנדה יד רביעית :lol:.

נו אז מה ?

מה שקובע את המחיר זה הביקוש בשוק, ולא המחירון. מחירון של יד 2 בהרבה מקרים קרוב יותר למציאות.

פורסם
אני ממש לא אוהב להיות משבית שמחות ידידי אבל לפי מחירון לוי יצחק (אותו מחירון שאם חס וחלילה תעשה תאונה הוא זה שישלמו לך על פיו) שווי הבסיס של פיאט פנדה שנת 2005 הוא 26 אלף ש"ח בעוד שבשנה הזאת יד רביעית מפחיתה 5% מערך הרכב, מה שמביא אותנו ל24,700 שקלים חדשים, מה שאומר ששילמת 7300 ש"ח מעל המחירון לפיאט פנדה יד רביעית :lol:.

אולי כדאי להקשיב לאמא בפעם הבאה?

אם אתה לא אוהב להשבית שמחות, אז אל תשבית! הבחור קנה כבר את הרכב הוא מאושר מהקנייה וזה הזמן לומר לו: תהנה ושיהיה במזל טוב.

חוץ מזה נראה אותך מוצא פנדה ב24 או 26 אלף. אין מה לעשות צריך להתרגל: הפנדה נמכרת הרבה מעל למחירון הלא ריאלי, ונחטפת לרוב עוד ביום בו התפרסמה. או איך שאמא בטח אומרת לך: ככה זה, ילד :lol:.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

תתחדש. אכן אתה כותב רהוט ומעניין, כך שהיה כיף לקרוא.

לגבי מעל או מתחת למחירון, אנשים לפעמים שוכחים שהם קונים רכב לכמה שנים,

ואז כל העניין של אלפיים שקל מעל או מתחת המחירון, כבר לא משחק תפקיד, במיוחד אם זה

אומר שמצאת רכב שמור ומטופל, שלא יגרום לך סבל בתיקונים ותקלות.

פורסם

כל הכבוד.

אני גם חיפשתי פיאט פנדה ולא מצאתי אחת. (לפחות אחת שהספקתי להגיע אליה לפני שנמכרה).

ראיתי את המודעה הזו ביד 2 ודי נרתעתי ממנה יד 4 ב 5 שנים ???... ולך תנסה למכור אותה אח"כ בלי שישחטו אותך במחיר כי אתה כבר יד 5. אז מראש לא יצרתי קשר עם המפרסמת.

כנראה שפיספסתי אוטו במצב ממש טוב.

תתחדש

תהנה

וסע בזהירות.

פורסם

תתחדש!

תמונות?

כיף לקרוא!

+1

אחרי כיוון הפרונט האוטו כבר לא מושך?

אולי כדאי להשקיע בזוג גלגלים, לפחות קדמיים? או אולי להחליף בין הקדמיים לאחוריים בנתיים?

לגבי זה הבחור מהפרונט יכל להמליץ לך הרבה יותר טוב ממני, בהתאם למצב שחיקת הגלגלים.

אתה מחפש רדיו ודיבורית BT, שקול רדיו שיש בו דיבורית BT.

פורסם
נהניתי מאוד לקרוא, תתחדש ותעשה חיים.

רק לידע כללי - בד"כ בתקציב שלך יש גם מכוניות בחברת ליסינג והשכרה והייתה אפשרות לקנות פנדה רובוטית 2007 מהשכרה בקל אוטו ב-36-7 אלף ש"ח.

קנית מציאה - תתחדש ותהנה - אבל לפעם הבאה תדע ששווה לנסות גם ליסינג.

מה שכן - שני דברים צצו כאן:

1. פיאט אוטו מבוקש בטירוף (אנשים מוכנים לקנות מעל המחירון).

2. יש טונות של רמאים בכל מה שנוגע לאוטו הזה עקב הסחירות המוטרפת שלו.

בדקתי את חברות הליסינג, לא מצאתי משהו לעניין. המקרה הכי ריאלי שהיה לי זה היה שברולט אוואו באיזה 45-50 אלף שקל, וזה מחוץ לתקציב שלי מה גם ששמעתי דברים לא טובים על האוואו...

יכול להיות שהייתיצריך לחפש עוד, חיפשתי באיזה 2-3 סניפים ו-וויתרתי.

ושתי המסקנות שלך לגבי הפונטו מדוייקות.

פורסם
כל הכבוד.

אני גם חיפשתי פיאט פנדה ולא מצאתי אחת. (לפחות אחת שהספקתי להגיע אליה לפני שנמכרה).

ראיתי את המודעה הזו ביד 2 ודי נרתעתי ממנה יד 4 ב 5 שנים ???... ולך תנסה למכור אותה אח"כ בלי שישחטו אותך במחיר כי אתה כבר יד 5. אז מראש לא יצרתי קשר עם המפרסמת.

כנראה שפיספסתי אוטו במצב ממש טוב.

תתחדש

תהנה

וסע בזהירות.

זהו אז זה קצת מצחיק אבל כמעט כל הידיים הקודמות של האוטו מכרו את האוטו כי קיבלו אוטו מהעבודה ולא היה להם מה לעשות איתו.

אני מנסה להיות אופטימי לגבי למכור אותו למרות שאני אהיה היד החמישית. נקווה לטוב.

פורסם
תתחדש!

תמונות?

כיף לקרוא!

+1

אחרי כיוון הפרונט האוטו כבר לא מושך?

אולי כדאי להשקיע בזוג גלגלים, לפחות קדמיים? או אולי להחליף בין הקדמיים לאחוריים בנתיים?

לגבי זה הבחור מהפרונט יכל להמליץ לך הרבה יותר טוב ממני, בהתאם למצב שחיקת הגלגלים.

אתה מחפש רדיו ודיבורית BT, שקול רדיו שיש בו דיבורית BT.

אחרי הכיוון האוטו פרפקט, ישר כמו סרגל :p

הגלגלים בסדר גמור, יחסית חדשים.הבעיה הייתה כאמור באיזו מכה שקיבל המתלה/גלגל משהו, אז הם מתחו וכיילו ועשו דברים שמוסכניקים עושים ועכשיו האוטו פאנן.

פורסם

תודה רבה על כל התגובות!

הייתי שמח להמשיך לכתוב עוד הודעות לו היה לי צורך לקנות עוד מכוניות, אבל כרגע סיימתי את מכסת הקנייה שלי לשנים הקרובות. אספר עידכונים מדי פעם על מצב האוטו וזה.

מה שכן בקרוב אעלה תמונות (אחרי שארחץ אותה, היא מתביישת לצאת מהבית ככה).

היום הלכתי לגיל-קאר ביד אליהו, שיסדרו לי רדיו ודיבורית. מסתבר שהרדיו שלי היה בסדר גמור רק אני לא כיוונתי את ההגדרות שלו כמו שצריך (הרגשתי קצת כמו הסבתות האלו שלא מסתדרות עם הפלאפונים, ואני עוד מחשבי עצמי כטכנולוג מושבע), והאנטנה הייתה קצת רופפת.

לגבי דיבורית BT, מסתבר שזה יקר יותר ממש שחשבתי. הדיבורית הכי זולה, אחרי הנחה כי "שבי שלח אותי", יצאה לי 1050 שקל. אבל מה, דיבורית מעולה של Parrot. אני חושב שזה משהו על הגבול בין "על איכות משלמים" לבין "פראיירים שלא עושים סקר שוק משלמים". ניחא, העיקר שיש לי עכשיו דיבורית ואני יכול לפשוע על הכביש בצורה חוקית. מה גם שמאחר ולא החלפתי רדיו, אז אפשר לומר שלקחתי את הכסף של הרדיו והשקעתי אותו בדיבורית, ועדיין נשארתי בתקציב שלי.

פורסם

אל תחשוב בכלל על יום המכירה.

דייהו מאטיס, אוטו שבתקופה מסויימת הפך לאחד מהמבוקשים במדינה - לא רק שנמכר מעל המחירון, אלא שברוב המקרים אף אחד לא התחשב במספר הידיים, בק"מ או בעבר השכרתי. וזה עוד דייהו...

עם העלייה במחיר הדלק אנשים פשוט מכרכרים כמו מטורפים אחרי פנדה ופונטו - וכל האנשים שקנו מאזדה 3 והרגישו ששיחקו אותה, מוזמנים לקרוא את הכתבה הבאה:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000561968

פורסם

תאמין לי, פשוט מדהים !

גם אני כקודמי, נבהלתי בהתחלה מהכמות - אך למרבה הפלא זה זרם מהר והיה נורא מעניין.

מזל טוב על הרכישה המוצלחת : ).

ד"א גם אני מתכנן לקנות בעוד מספר חודשים את הרכב הנ"ל, אפשר לדעת מה ההבדל בין רובוטית לידנית ולאוטומטית במובן המהותי והפיזי?

תודה מראש!

• תוכן חדש...