Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
...

אתה בן 22 ופשוט מדהים אותי לראות את ההבדלים הענקיים ברמת הכתיבה והניסוח בין ההודעה שלך לבין המון הודעות אחרות של אנשים בגילך וגם של המבוגרים יותר. ...

מפריע לי.. העובדה שאתה כותב משפט מעין זה, מעידה על המצב העגום שבו אנחנו נמצאים.

בגיל 22, כמו גם בגיל 18 אם תרשה לי - מן הראוי שרוב האוכולוסיה תדע קרוא וכתוב ברמה מספקת.

חלילה אין בכוונתי לומר שלא נהניתי לקרוא את סיפור הקניה, נהפוך הוא, אך מפריע לי מאוד שאדם בן 22 (משמע, בגילי) זוכה לתשואות ומחמאות על יכולתו להתנסח קריאה, או כמו שאמר מישהו קודם בשרשור הזה, "ללא אף שגיאת כתיב!!".

זה מצביע על מצב חמור מאוד של בתי הספר. כשאתה מסיים בית ספר אתה אמור להיות שם, ולא בשלב ה"אחיייי אחחחשלו לפנים אני יביא לךך!!11"

המחמאות מגיעות לבחור על ההתמדה והנחישות והרצינות, הנכונות והבגרות הנדרשים לבצע מחקר אמיתי ומעמיק והסבלנות להתמודד עם שלל הנוכלים והשקרנים שלצערי נתקלים בהם בדרך לרכישת מכונית בארץ.

וכמובן גם על אופן הכתיבה המשעשע.

תתחדש :)

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

אח שלנו הבאת בכתיבה סוף לפנים! אחושלו אותו קנית - תאנה עיטו מעוד!

ובעברית תקנית - יקיר המדור, כתיבתך היתה לנו לעונג צרוף בשל רהיטות המחשבה מחד וההומור העדין מאידך.

קנייתך טובה היא בעינינו - כרכרתך הממונעת ידועה במעלותיה הטובות וצפויה לך עדנה במחיצתה.

שבת שלום, מיקי (ז"א מיכאל - בעברית תקנית...)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
מוזמנים לקרוא את הכתבה הבאה:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000561968

כתבה מצויינת, אני מכיר מקרה דומה בנוגע למזדה 3 פרטית ושמורה.

קשה להתחרות בהיצע של רכבי הליסינג עם תנאי מימון נוחים ואחריות.

חלקם הגדול של הקונים מעדיף להתפשר בנושא הבעלות הפרטית ומס' הק"מ, כדי להתקדם בשנתון,

או לזכות בתנאי מימון נוחים.

לגיטימי לחלוטין.

-

פורסם

ובעברית תקנית

(ז"א מיכאל - בעברית תקנית...)

אח שלו, אין דבר כזה עברית תקנית, יש עברית תקינה.

פורסם
אח שלו, אין דבר כזה עברית תקנית, יש עברית תקינה.

בן דודי - אני יודע. השאלה היא כמה אחרים יודעים...

המונח נשאר "תקוע" אצלי עוד מהצבא... עברו רק 18 שנה - אולי עוד עשור ישתחרר לי הפקק.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...