Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשתי ואני מצפים לתאומים בקרוב (בנוסף לילדה בת שלוש) ולכן צריכים לקנות רכב גדול יחסית.

הדרישות שלנו הן כדלקמן:

1. רכב עם תא מטען גדול (כדי שתכנס עגלת תאומים וציוד נוסף למשפחה עם הרבה ילדים קטנים).

2. מושב אחורי רחב - כדי שיכנסו בו 2 סל קלים וכיסא בטיחות (לא בוסטר) ובעוד שנה - 3 כיסאות בטיחות.

3. רכב אמין יחסית.

4. רכב סחיר השומר על ערכו באופן יחסי וקל למכירה בעוד 3 שנים.

5. רכב יחסית חסכוני בדלק ובעלויות נלוות (טיפולים וכו')

אנחנו מעוניינים לקנות רכב חדש ולפי מחקר קצר שערכתי האפשרויות שחשבנו עליהן הן:

1. טויטה ורסו.

2. סיטרואן C4 פיקאסו.

3. ניסן קשקאי.

4. הונדה FRV (למרות שהבנתי שהפסיקו לייצר אותה).

5. מאזדה 5.

אשמח לקבל דעות לגבי הרכבים הנ"ל (ואולי אחרים שלא חשבתי עליהם). במיוחד אשמח להתייחסות לגבי רוחב המושב האחורי - האם מישהו ניסה להכניס 3 מושבי בטיחות לתוך הרכבים הנ"ל?

תודה,

גדעון

פורסם

מבחינת רוחב, אין כמו ה- FRV (לי יש מולטיפלה שאפילו רחבה יותר, אבל כבר מעל שנה שלא מייבאים אותה). הבנתי שגם את ה- FRV הפסיקו לייצר, אבל במקומך לא הייתי פוסל לרכוש אחת מודל 2009 משומשת. עדיין תהנה מרכב כמעט חדש ומצד שני תרוויח מירידת הערך הראשונית שלא אתה ספגת.

הטויוטה ורסו גם רחבה אך שם מדובר ברכב בעל 3 שורות מושבים, שבמידה ותרצה להשתמש במושבים האחוריים תצטרך לוותר על תא המטען לגמרי!

אם תוכל להסתפק בחמישה מושבים מרווחים בשתי שורות בלבד, אז הטויוטה והסיטרואן יספקו אותך.

לסיטרואן מנוע 1.6 ל' טורבו חזק וחסכוני יחסית. שמעתי מחבר שהתעניין בסיטרואן שכרגע אין במלאי וצריך להמתין עד נובמבר... זה משהו שצריך לבדוק עם היבואן. דרך אגב הם עומדים להביא גם את האחות לבית פז'ו - ה- 5008. אם יש לך סבלנות אולי כדאי לך לחכות לה ולבדוק גם אותה. בהצלחה...

פורסם

שלום,

אני נוסע על FRV כבר 3 שנים (היה ליסינג וקניתי לאחרונה ) ללא תקלות מיוחדות (בלאי רגיל של צמיגים , מצבר , מגבים וכד')

אם אתה צריך יותר מ 5 מושבים אז לדעתי זה הפתרון המעולה ביותר היות שבשאר הרכבים אם פותחים את השורה השלישית אין כמעט מקום למטען. תא המטען ב FRV יאפשר לך להכניס הכל כמעט , הגישה נוחה , הרכב רחב ושלושה מבוגרים יכולים לשבת מאחורה בנוחות, אז אני מניח שאפשר לחבר 3 מושבים.

גם לדעתי כדאי לך לבדוק FRV שנת 2009 משומשת, רק תשים לב בפורום דיברו מספר פעמים על רכבים שישנה בעיה של רעש מהגיר במהירות של מעל 90 קמ"ש (אין אצלי , אז זה כנראה רק בחלק מהמכוניות )

רכבים נוספים אפשריים הם כמובן פולקסוגן טוראן או מיצובישי גרנדיס

קח בחשבון שהטוראן היא עם מנוע 1.4 TSI וגיר רובוטי

לדעתי הגרנדיס עדיפה היות שיותר מרווחת, וגם מנוע גדול יותר

בהצלחה

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ברכות לרגל התאומים, וברוכים הבאים לפורום!

מומלץ לעשות חיפוש על הדגמים שציינת, וכן להשתמש במדריך הרכב החדש של האתר.

הפורום קיים כבר 8 שנים, יש בו הרבה מידע, ואם תחכו פה לתשובות, תיחשפו רק לחלק קטן ממנו.

מעבר לזה, אני במקומכם הייתי שוקל גם אופציות בתחום המשפחתיות הגדולות, או מה שנקרא בארץ

"קטגוריית מנהלים" - מכוניות כמו פורד מונדאו, סובארו B4 וכד'. סקודה אוקטביה יכולה להיות אפשרות

טובה מאד, במיוחד בגרסת הסטיישן.

בהצלחה.

פורסם

שלום לך

ראשית, גם אני באותו הסטטוס בדיוק - כלומר, יש לנו בת 3, ומצפים לתאומים!!!

לי אין ספק, אם היה לי את סכום הכסף שלך, הייתי קונה הונדה FRV.

הייתה ברשותי FRV מספר ימים - נוחה מאד לנהיגה, לא צפופה בכלל, ובעלת תא מטען ענק. כפי שציינת, ייצורה הופסק, ולכן תוכל למצוא רק יד שנייה, 2007 עד 2009 כולל.

בנוסף, הרשה לי לעניין אותך בסיטרואן ברלינגו החדשה - אם לא מפריע לכם שהיא מיועדת לחמישה ואינה אוטומטית, הרי שהיא יכולה להיות אידיאלית עבורכם.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

כבעל FRV אני בהחלט ממליץ.

רכב רחב מאד, נוח ועם תא מטען עצום. מאחור יש שלושה מושבים נפרדים לגמרי והוא נחשב רחב בקטגוריה ואעפ"כ הוא קצר וקל למצוא לו חניה. גם לא זולל דלק. קיצור- ממליץ.

יש סיכוי קל שאולי נשאר ליבואן רכבים אחרונים שלא נמכרו. בכל מקרה שווה לקנותו גם יד שניה.

• תוכן חדש...