Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת חלקי חילוף האיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום מצאתי באיביי חנות שמוכרת חלקי חילוף מקוריים באריזה! לרנו . כמובן שמדובר במחירים שהרבה יותר זולים ממה שניתן למצוא אצל היבואן (דוגמא: קיט טיימינג למגאן 2 כ400 ש"ח כולל הובלה).

האם ניתן בכלל לייבא חלקי חילוף לארץ (לא מתכוון לחלקי חילוף בטיחותיים כמו בלמים) כמו פילטרים, חיישנים , רצועות טיימינג וכו...?

ואם כן האם יש מיסים נוספים פרט למע"מ?

פורסם

זה עניין של מזל , כי יש סיכוי כלשהו שהמוצר ייעצר ותידרש לספק עליו אישורים ממשרד התחבורה.

בדרך כלל זה לא קורה, אבל צריך לקחת את זה בחשבון.

המלצה שלי : אם אתה רוכש משהו לרכב, עדיף שלא יהיה מצויין עליו משהו מסובך מדי ואם אפשר : תיאור מוצר שלא קשור לתחום הרכב.

על מוצרים מעל 50 דולר יש מכס וגם תשלם מע"מ.

אני חושב שמדובר כאן על סדר גודל של 31 אחוז (15 + 16) אבל צריך לבדוק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

45% + מע"מ, ואפשרות לבקשת אישור ממשרד התחבורע. סוגים מסויימים של חלקים כמו חלקי היגוי ובלימה לא יעברו. תדאג שהחבילות יהיו קטנות ואז יש סיכוי שיעברו בשלום.

תחפש בפורום, בפורום אספנות יש הרבה מידע על הנושא.

אגב, יש המון ספקים באינטרנט שפועלים מחוץ לאיביי ולעיתים קרובות הם יותר רציניים. אם הייתי מחפש לרנו הייתי נעזר בדובר צרפתית.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יש לי ספק מעולה של חלקי רנו, מאנגליה, אם אתה מעוניין אשלח לך בפרטי.

בכל אופן הכי טוב להזמין דברים קטנים, חיישנים, חלקי פלסטיק קטנים וכ'...

בקשר למחיר החבילה, תלוי במצב רוח של פקיד המכס באותו היום, הזמנתי פריטים שעלו מעל 50 דולר ואף אחד לא אמר מילה.

אתה גם יכול לבקש מהבחור שירשום לך מחיר נמוך יותר על החבילה, לא חוקי אבל עוזר.

יחסית למחירים בארץ החיסכון מגיע ל80-60 אחוז.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...