Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ibluenova עדיין אינה מותאמת לגרסא 4.

ומרק, זה יותר טוב מאישה יפה. לפעמים שאין כוח לשמוע אותה פשוט לוחצים על כפתור קטן בצד :wink:

תוריד AUTOSILENTMODE ו AUTOSILENTADDON ל SBSETTING ותוכל לעשות זאת בשתי לחיצות על המסך :-)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שליביו אמר, הפריצה הזאת טובה רק לאייפון שעבר אקטיבציה בעזרת כרטיס סים של החברה הסלולרית שלה הוא שייך.

בניגוד ל blackrain, שהיה פורץ את האייפון גם אם הוא לא מאוקטב. בשביל להתגבר על הבעיה הזאת בפריצה החדשה, אם האייפון שלכם ננעל לאחר שדרוג גרסא, אפשר להזמין את הסים האוניברסלי הזה:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.42595

שיאקטב את האייפון - יוציא אותו ממצב של שיחות חירום, ויתן לכם בעצם לפרוץ אותו ולהתקין עליו סידיה. ברגע שיש סידיה פשוט מתקינים ultrasnow ואז אפשר להוציא את הסים, ולהכניס את שלכם. לאייפון 4 עדיין אין unlock, אבל יצא בקרוב.

עריכה: ממש עכשיו יצא unlock לאייפון 4. ultrasnow מסידיה מתאים כרגע לכל המכשירים.

Stay Dirty

פורסם

האם כול ההשקעה של זמן בפריצה של המכשיר שווה את זה ?

האם אתה עושה זאת מתוך סקרנות ותחביב ?

בעוד חודש חודשים אפל תכריז על גירסה 4.0XX ועוד 4 חודשים על גירסה 4.0YY ועוד פעם תצטרך להשקיע זמן ועצבים.

הפיכת מכשיר חוקי ל-SIM FREE עולה היום בין 75-95 שקל אצל חברות הסלולר.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק - הפריצה, כולל התקנת APPSYNC וכולל ULTRASNOW לוקחת 5 דקות בלחץ. אז כן, אני מוכן להשקיע את הזמן הזה.

ונכון, תמיד תצא גרסא יותר חדשה, ותמיד תצא פריצה שמתאימה לה. אין לזה סוף. זה משחק של חתול ועכבר.

אני אישית לא עושה את זה בשביל לפתוח את האייפון לסים פרי, כי קניתי אותו מסלקום. אני עושה את זה בשביל ה APPSYNC.

יש אפליקציות שעולות הרבה כסף..

Stay Dirty

פורסם

מרק - א. זה לוקח בול 3 שניות

ב. לפעמים זה שווה.

אני חייב לציין אבל שמאז גירסא 4 - זה באמת הרבה פחות משמעותי.

כ"כ הרבה דברים שופרו שאין כמעט בעיות יותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

האם יש אפליקציה חוקית שאפשר להוריד מהAPPSTOR לקבלת שירים ותמונות דרך הבלוטוף?

האייפון 16GS עם גירסא 4

פורסם

דני, אני לא זוכר איפה קנית את האייפון. אם הוא לא מאחת המפעילות הסלולריות שבארץ, אז תצטרך להזמין את הכרטיס סים שהראיתי פה קודם.

אבל אם הוא כן, אז מומלץ לשדרג לגרסא 4.0.1 . הפריצה ממש קלה, ובכלל תמיד טוב להיות על הגרסא הכי חדשה.

יש גם כל מיני חידושים קטנים ומגניבים בקושחה החדשה, התיקיות למשל.

Stay Dirty

פורסם

4.0 באמת קטלנית. אבל עדיין צריך לפרוץ, לפחות רק בגלל ההגבלה המעצבנת הזאת של 12 אפליקציות בתיקיה, זה יכול לחרפן.

יצאו לי 11 תיקיות רק למשחקים !

וחוץ מזה ליביו, בבקשה אל תגיד לי שאתה קונה אפליקציות :( על מרק כבר וויתרתי, אבל איתך אולי עוד יש סיכוי..

Stay Dirty

• תוכן חדש...