Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי מחשב tablet בגודל 7", חיפשתי בעיקרון IPAD אבל המחיר בשמיים..וכשראיתי שהמחשב הזה עושה בערך כל מה שאני צריך מה IPAD ונראה לא פחות טוב במחיר שפוי ביותר, לא חשבתי פעמיים (תודה ל ymalool מהפורום שממנו קניתי את המכשיר), התקנתי IGO8 ושמתי מוזיקה וסרטים (מנגן 1080P!), המסך מגע מן הסתם לא multi touch אבל פועל ממש טוב.

בכל אופן, רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון בהתקנות ברכבים של כאלו מכשירים, אני רוצה להתקין את המחשב ברכב (306), ולהשתמש בו כמחשב מולטימדיה ברכב, אני יודע שזה אפשרי רק לא יודע בדיוק איך לבצע זאת ואשמח לשמוע אם למישהו יש עצות?

תודה מראש, הוספתי תמונות של המכשיר להנאתכם :)

01072010034.jpg

01072010035.jpg

פורסם

יש חבר בפורום בשם יוסי ALPINE

שלח אליו הודעה, אני בטוח שהוא יוכל לתת לך פתרון.

בהצלחה

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אני רק יכול להציע לך לפנות אליי בהודעות פרטיות בכל מה שקשור למתקינים.

לגבי המחשב עצמו ומערכת הסאונד זה כבר סיפור אחר אבל היה אולי רצוי שתגיד מה המטרות שאתה רוצה להשיג ברכב קודם לכן וגם מה התקציב הכולל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...