Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אז ככה אחרי כמה חודשים של חיפוש אחרי רכב להורים הגענו למאזדה 6 2004 צבע צהוב מנוע 2.3 פרימיום עם גג ואקסנון כולל ריפודי עור, והרכב חיצוני ופנימי נראה שמור שמור מאוד ויפה. הכל מקורי.

האוטו נסע 130000KM יד 3 פרטי ללא תאונות או בעיות.

אז לפני שאני רץ לקנייה רציתי לשאול אנשים שמכירים את הרכב מה אתם מספרים עליו?

האם יש בדגם הזה בעיות מיוחדות?

האם הוא אמין? ואיך מחיר החלפים והטיפולים?

אני אף פעם לא התעסקתי עם מאזדה אז אני לא יודע כלום על הרכב הזה אז בבקשה תעזרו לי.

והאם יש בדגם הזה מושבים חשמליים עם חימום?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

חברים בבקשה קצת עזרה כי העניין מאוד חשוב לי כי יכולת שהיום אני קונה את הרכב ועשיתי פה חיפוש ולא מצאתי תשובות מספקות.

תודה.

פורסם

טוב חברים אז קניתי היום את הרכב, רכב מהמם מבחינת יופי ומראה חיצוני גם מרווח פנימי גדול ונוח ומפואר.

תאורת אקסנון מקורית יפה גם גג ובפנים כסא חשמל והכל ריפוד עור.

מבחינת מנוע הוא סוחב יפה מאוד גם הגיר בסדר גמור בלחיצה חזקה האוטו יכול לפרפר במקום ונהיה עצבני .

אז אני ממליץ בחום למי שמעוניין קנייה שווה את הכסף.

תודה.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תתחדש אוטו חזק

יש לי גם את אותו אוטו עם מנוע 2.3 עם הזרקת דלק ישירה וכל מיני שיפורים

אוטו מטוס,איכותי ומפנק

שמור עליו !

פורסם

תודה רבה, אבל נראה לי שבאתה בזמן מאוחר מדי,

המאזדה כבר לא אצלי, צר לי לאכזב אותך ולא רוצה להפחיד אותך אבל אחרי שקניתי אותה בחודשיים גיליתי שיש בה בעיה במנוע והיא אוכלת הרבה שמן אז החזרתי אותה והחלפתי אוטו.

נכון היא היתה מפנקת רכב איכותי עם כוח עצום ומטוס על הכביש,

תשמור על שלך ותהנה.

• תוכן חדש...