Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלקמינו 79 - השיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתמול בבוקר ראיתי את הרכב- יפה מאד יצאו המדבקות, אם כי מאחור זה אולי באמת גדול מדי.

הייתי על הקטנוע, ומצחיק ש"נעצרתי" על ידי שני שוטרים רכובים שביצעו בדיקת רשיונות, והתמקמו בדיוק לידו. נכון שאסור להעלות תמונות לפורום, אבל הייתי צריך לצלם: דמיינו תמונה של אלקמינו פלילי עם שני אופנועי ב.מ.וו. משטרתיים...

כמעט כל יום הם עומדים שם ועוצרים רכבים על עבירות שונות ומשונות.

אבל השבוע זה באמת היה קצת מצחיק עם שני האופנועים והשוטרים עם המגינים מפלסטיק אכן הייתה צריכה להיות תמונה מגניבה.

לגביי המדבקות אכן מאחור בדרך כלל זה יותר קטן אבל אני שיגעתי את יניב והוא עשה לי את המדבקות גדולות יותר.

דרך אגב הקטנות יותר הודבקו על ארון SS שלא נוסע בדרך כלל.

אבל שוב אני חוזר ואומר ברכב הזה אני הולך לפי החזון שלי והיד עוד לא נעצרה.

מחר כנראה יודבקו המדבקות על מכסה המנוע ותיהיה עוד תמונה לאוסף.

• תגובות 262
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

...

אבל שוב אני חוזר ואומר ברכב הזה אני הולך לפי החזון שלי והיד עוד לא נעצרה.

...

בעיני, זה הכי חשוב- לך על מה שעושה לך טוב. סה"כ מדובר באלקמינו (לא מזלזל, כן?) ולא איזה למבורגיני נדיר שכל שינוי מהמקור יכול להיות אסון. חוץ מזה שתמיד אפשר לחזור אחורה.

אגב, נדמה היה לי שהגלגלים שונים בין הקדמיים לאחוריים, נכון? אתה עושה נסיונות מה עדיף?...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
טוב חברים אחרי זמן מה עידכון קטן.

המדבקות למיכסה המנוע הגיעו, נגיעה במראות הרכב והלוק החדש כבר כאן.

שילוב יפה!

הרכב נראה מדהים,

(אני הייתי מוותר על הנגיעות במראות)

:beerchug:

אם שותים לא נוהגים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...