Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלקמינו 79 - השיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל השיפוץ היה מרתק ומעורר השראה עד כה.

אבל למה להרוס עם מדבקות "פרנקיות". עניין של טעם וגישה אישית כמובן, אך כל כך מרגיז אותי שלא מחזירים רכב לדרגתו האותנטית. וגם אם החלטת על הקו הזה, לא מקומם כאן אף אחד שדווקא האותיות SS מובלטות בגדול? בניגוד לעמיתנו בארה"ב, כאן לצמד האותיות הללו משמעות קשה ומצמררת, וממש לא קשורה לגרסאות ספורט של מכוניות.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 262
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני סקרן לגבי הדוברמן כי גם הוא לא נולד עים חיתוך אוזנים כניראה שזה גם ss

לגבי המדבקות אני לא רוצה להכנס לוויכוח.

בקשר לכלב קיבלתי אותו לאחר החיתוכים השונים כי אף אחד לא רצה אותו.

ואם אני הייתי צריך לעשות זאת לפחות הייתי דואג שהוא יהיה עם אוזניים כמו שיש בספר הגזע ולא כמו שהוא עכשיו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=344533

פורסם

ראיתי את הרכב אתמול בנוקיה.

נראה מאוד רע במובן הטוב.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ראיתי את הרכב אתמול בנוקיה.

נראה מאוד רע במובן הטוב.

8)

ל'

תודה רבה.

תגובות כאלו עושות לכל משפץ את היום ונותנות מוטיבציה להמשיך.

פורסם
כל השיפוץ היה מרתק ומעורר השראה עד כה.

אבל למה להרוס עם מדבקות "פרנקיות". עניין של טעם וגישה אישית כמובן, אך כל כך מרגיז אותי שלא מחזירים רכב לדרגתו האותנטית. וגם אם החלטת על הקו הזה, לא מקומם כאן אף אחד שדווקא האותיות SS מובלטות בגדול? בניגוד לעמיתנו בארה"ב, כאן לצמד האותיות הללו משמעות קשה ומצמררת, וממש לא קשורה לגרסאות ספורט של מכוניות.

צריך להתגאות במדבקות הללו המשמעות היא , ערס ערס :evil:

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

מעשה יפה ומבורך

אבל,,,

חיתוך אוזניים זו עברה פלילית בארצנו

בכל מקרה אהבתי תכלב תהנה משני הצעצועים

עדי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי המדבקות בצדדים יפות מאד, רק מאחורה זה טיפה גדול מדי.

בכל אופן, נראה פיצוץ!!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום קצת ליפניי ההפגנה הגדולה שפעם ראשונה בחיי הלכתי.

מכיוון שחשבתי שאת הכסף שנחסוך על דיור ומיסים נוכל לבזבז על הרכב ואז זה יותר כיף :lol:.

נתתי קצת ייחס לרכב ההגה הוחלף לאחד נעים יותר.

לאט לאט כל הפנים יוחלף גם לוח השעונים הדקורטיבי.

IMG_1140.jpg

IMG_1138.jpg

IMG_1165.jpg

IMG_1153.jpg

פורסם

העם דורש צדק תחבורתי!!!

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

אתמול בבוקר ראיתי את הרכב- יפה מאד יצאו המדבקות, אם כי מאחור זה אולי באמת גדול מדי.

הייתי על הקטנוע, ומצחיק ש"נעצרתי" על ידי שני שוטרים רכובים שביצעו בדיקת רשיונות, והתמקמו בדיוק לידו. נכון שאסור להעלות תמונות לפורום, אבל הייתי צריך לצלם: דמיינו תמונה של אלקמינו פלילי עם שני אופנועי ב.מ.וו. משטרתיים...

פורסם

הרכב נראה מצויין ,לגבי המדבקות אז מקדימה ייצא סביר רק שלפי דעתי אדום היה הרבה יותר יפה ומאחורה זה פשוט לא נראה טוב,גם גדול מידי וגם הצבע לא מתאים בכלל וגם שזה בצד אחד ולא באמצע זה נראה מוזר,אבל אם אתה אוהב זה הכי חשוב.

• תוכן חדש...