Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעניין שלילה על תנאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שלילה על תנאי בעקבות עבירת מהירות שביצעתי.

תפסו אותי השבוע מדבר בטלפון (ולא בניידת, אלא ברכב פרטי ובלי מחשב גם) ונתנו לי דו"ח של 1000 ש"ח ו-4 נקודות.

רציתי לדעת האם תחול השלילה על תנאי בעקבות המקרה הזה?

פורסם

עד כמה שידוע לי התנאי נכנס לתוקף כאשר מתבצעת עברה חמורה מתוך רשימת העברות של הזמנה לדין כגון:

עקיפה תוך חציית קו הפרדה רצוף.

נהיגה בשכרות.

עברות מהירות.

וכו'.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אחדד את התשובה

הפעלת התנאי רק בסמכות בית המשפט

בפסילה על תנאי גם נקבע על איזה עבירות עתידיות הוא יחול, כלומר ייתכן מצב והוא חל רק על מהירות ולא על מעבר באור אדום למשל.

זאת תדע רק אם תעיין בגזר הדין שם כתוב בדיוק על מה הוא יחול

לכן עבירת קנס לא תפעיל את התנאי אלא אם תחליט שאתה רוצה להישפט.

לא מומלץ בכלל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תפסו אותי השבוע מדבר בטלפון (ולא בניידת, אלא ברכב פרטי ובלי מחשב גם) ונתנו לי דו"ח של 1000 ש"ח ו-4 נקודות.

זו ניידת סמויה, את הבדיקות של הנהגים מבצעים דרך המוקד בעזרת מכשיר הקשר.

ובלי שום קשר על עברה של שימוש בנייד בזמן נהיגה אין דוח אזהרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
זו ניידת סמויה, את הבדיקות של הנהגים מבצעים דרך המוקד בעזרת מכשיר הקשר.

ובלי שום קשר על עברה של שימוש בנייד בזמן נהיגה אין דוח אזהרה.

ל'

הם לא הזכירו בכלל את השלילה שהייתה לי. בגלל זה אני לא יודע איך להתייחס לזה ואם לחכות לאיזה מכתב בדואר

פורסם

קיבלת דו"ח לתשלום

שלם אותו בזמן ושכח מהעיניין.

השלילה על תנאי מחכה לך בסיבוב עד שתבצע עבירה רצינית שבגללה תוזמן למשפט.

אז ורק אז יוכלו להפעיל את השלילה על תנאי , והכל תלוי על איזה עבירות חלה השלילה על תנאי ,האם רק על מהירות או נוספות היא מוגבלת בזמן לא יותר משלוש שנים מיום שקיבלת אותה

אז כפי שאמרתי תבדוק מתי קיבלת אותה לאיזה זמן נתנו לך ועל איזה עבירות ואז תדע ממה להיזהר במיוחד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עוד חידוד קטן,

מדובר פה בהגדרת העבירה הפלילית והעניין פה הוא "אותו מעשה", ז"א האם המעשה השני בזמן שביצעת יפעיל את התנאי?

אם במקרה הראשון ביהמ"ש קבע שהתנאי הוא עבירות תנועה, אז המקרה השני לא יפעיל את התנאי.

אם ביהמ"ש קבע במקרה הראשון בהתנאי הוא כל עבירת תנועה ,אזיי הוא יכול להפעיל את התנאי במקרה השני.

עקב כך שהשוטרים לא התייחסו לכך , כנראה שהוא לא יופעל.

שיקול הדעת של ביהמ"ש פה הוא דיי רחב בעיקרון אך מצטמצם לפי קביעת התנאי.

תוכל ללמוד עוד אם תפעיל את גוגל ותקרא את פס"ד המיה,נכט (מבחנים טכניים שמפעילים בדר"כ בערכאות נמוכות) ואת פס"ד מסילתי(מבחן מהותי המופעל בדר"כ בעליון)------ זה רק אם משעמם לך.

בכל מקרה ,לא נראה לי שהופעל התנאי.

בן.

עריכה: החידוד של ישה מספיק בהחלט, לא ראיתי.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בדיוק מה שקרה לי, הייתה לי שלילה ל30 יום (מהירות) ובזמן התנאי שלי קיבלתי קנס על דיבור בפלאפון. אין קשר בין האחד לשני, תשלם את הקנס וזהו

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...