Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים שאני מגביר את המערכת גבוהה מדיי אזזז יש נפילות מתח כאלו והבאס נופל ולא שומעים ברור...אני חושב הנפילות האלו הם מהקבל שיש לי מאחורה או שמהגבר המונו בלוק שפותח יותר מדיי את הסאב...(המערכת כוללת 2 מגברים סאב וקבל-והמצבר חדש של שנפ) מה אני יכול לעשות כדי שזה לא יקרה??

פורסם

קודם כל תבדוק את החיווט שלך..שלא דק מדי..

איך מחוברים שני המגברים שלך? כל אחד עם כבל משלו? או פיצול?

תבדוק טוב מינוס כמו שצריך.

ותעשה לעצמך טובה..תוריד את הקבל הזה..

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

להגיד "זה יקר לי" ולהתעלם מההמלצות שיתנו לך כאן בהמשך - זה בדרך כלל מה שקורה... :-P

1. שדרוג שלושת הגדולים. (חיפוש)

2. כיול (כוון) נכון של המערכת שלך. (חיפוש)

3. שדרוג אלטרנטור או שיפורו (חיפוש)

4. הרכבת מצבר פריקה עמוקה (גלידה).

5. הרכבת מערכת חדשה עם אלמנטים שצורכים פחות אנרגיה. (אין צורך להריץ חיפוש - תאכל גלידה, זה בריא לכאבי גרון אבל משמין)

תודה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוקר טוב

נראה לי כאילו אתה קצת מבלבל דברים ולכן קשה לענות נקודתית לבעיה

אתה אומר שיש לך נפילות מתח השאלה היא במה זה מתבטא :

האם יש לך עמעומים באורות הרכב או המזגן מפסיק לעבוד או התאורה בתוך הרכב נחלשת בזמן הפעלת סאב חזק ?

או האם מה שהתכוונת כנפילות מתח זה הנפילה בדפיקה של הסאב ?

לכל אחד משני הבעיות האלו יש פתרון וסיבה אחרים

תנסה לדייק ואשמח לעזור

דרור

• תוכן חדש...