Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי תלת bsa ואני צריך מידע לגבי רכישת חלקים וכו.. לאן ללכת מה לעשות איך להתחיל כיווני מחשבה לגבי הבנייה מי שיכול לעסור אשמח תודה .

DSC01437.jpg

DSC01439.jpg

DSC01443.jpg

DSC01445.jpg

DSC01449.jpg

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למרות שאני לא חובב אופנועים אני מוריד בפניך את הכובע , פרוייקט מעניין מאוד ! :shock:

האם קיים רישוי לכזה כלי רכב ? אני זוכר ורסיות הפוכות - הכידון היה הארגז !

תמשיך לעדכן ותתיישן !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

ההיבריד הזה הוא מתוצרת ישראל ("צבי-נוע"). אני זוכר כילד כלים כאלו נעים לאיטם בדרום ת"א, בתור "טנדר לעניים". התלת-הקדמי מזוויע (מבחינה דינמית, בטיחותית וקונספטואלית :roll:) מאחר שהיה צורך להתמודד עם כל המשקל, נניח מקרר אמקור 10 על המשטח...

לטעמי, הייתי בודק אפשרות לקיצור השלדה, לטובת הופעה נאה יותר והורדת משקל. ראיתי לפני זמן פרסום של אחד כזה משופץ, מחדרה.

בקישור המצורף תמונה או שתיים, שימו לב לתלת-קטנוע של תנובה:

http://www.nostal.co.il/Site.asp?table=Terms&option=single&serial=7684&subject=%E0%E5%F4%F0%E5%F2%E9%ED%20%E5%F7%E8%F0%E5%F2%E9%ED&portal=

פורסם

לא ידעתי שיש דברים כאלה שיוצרו בארץ וגם קיבלו רישוי.

איזה שנה רשומה לו ברשיון?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

וואו....שאפו...זוכר את הכלים האלה כילד. לא ראיתי כזה עידנים ושמח שנימצא אחד.

היו כאלה בצורה שונה, כלומר "העגלה " היתה נידחפת ולא ניגררת כמו כאן.

אריה

פורסם

פאק, אני כולי אכול קנאה!

שנים אני מחפש כלי כזה :cry:

בשם המקוריות והתיעוד של עולם הרכב תוצרת הארץ אני מתחנן בפניך, אל תתעלל ואל תקצר.

מרבית הכלים האלה נגרטו לפני שנים וברשיונות השתמשו בכדי להכשיר כל מיני שרצים תלת גלגליים בבניה עצמית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצטרף לבאגירה- חבל מאד להרוס כלי, שנראה במצב טוב! אבל כמובן, שהכל שיקולך...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מדהים , איפה מוצאים כזה ,

סבא שלי ז"ל רכב על כזה לפני כ 37 שנה , חיפשתי המון ולא מצאתי,

רכב מדהים תתחדש

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
פאק, אני כולי אכול קנאה!

שנים אני מחפש כלי כזה :cry:

בשם המקוריות והתיעוד של עולם הרכב תוצרת הארץ אני מתחנן בפניך, אל תתעלל ואל תקצר.

מרבית הכלים האלה נגרטו לפני שנים וברשיונות השתמשו בכדי להכשיר כל מיני שרצים תלת גלגליים בבניה עצמית.

כן גם אני .... בשמחה רבה הייתי נכנס לשיפוץ כזה כל הכבוד על ה"מציאה "ובהצלחה בשיפוץ.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

אני הייתי שם לדבר הזה מנוע של חיפושית מאחורה:wink::wink::wink::wink: סתאאאאאם.

כל הכבוד על המחשבה להחזרת הכלי לחיים ובהצלחה בשיפוץ.

אני הייתי במקומך הייתי מתחיל לחרוש כל מוסך אופנועים בארץ ( בעיקר הוותיקים ) , אולי יש אצלהם חלקים בחצר האחורית או במחסן.

תעד וצלם כל שלב בשיפוץ וצפה לחוויה מהנה.:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...