Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גיא תאמין לי שאם הייתי יכול הייתי עושה צד ג',אבל בימינו אף חברת ביטוח לא מוכנה לקבל כלום חוץ מאשראי ,והאשראי שלי על הפנים ,מזומן אין לי, אני עושה את זה בלית ברירה במקום להתלונן על אנשים כמונו ,אתם צריכים להתלונן על גובה סכום ביטוח החובה השערורייתי ,יש ארצות שזה ממש גרושים אצלהם.

אנחנו מעדיפים להתלונן על זה שלא עשית ביטוח עכשיו , מאשר להתלונן אח"כ , כשתיכנס באחד מאיתנו ולא יהיה לך מאיפה לשלם ... :evil:

אין לך כסף - איך בדיוק תביא כסף לשלם למי שתפגע בו ?

אני כבר לא מדבר על זה שבעוד חודש בטח יתקלקל לך חלק בטיחותי , ולא תטפל ,כי המוסכים בימינו לא מוכנים לקבל כלום חוץ מאשראי , ומזומנים אין לך.

אני לא מאחל לך חלילה תאונה , אבל התירוץ שלך מטומטם , פשוט ככה.

אתה לא מסוגל להחזיק רכב מבחינה כלכלית , אל תיסע.

זו לא בושה .

פורסם
גיא תאמין לי שאם הייתי יכול הייתי עושה צד ג',אבל בימינו אף חברת ביטוח לא מוכנה לקבל כלום חוץ מאשראי ,והאשראי שלי על הפנים ,מזומן אין לי, אני עושה את זה בלית ברירה במקום להתלונן על אנשים כמונו ,אתם צריכים להתלונן על גובה סכום ביטוח החובה השערורייתי ,יש ארצות שזה ממש גרושים אצלהם.

אנחנו מעדיפים להתלונן על זה שלא עשית ביטוח עכשיו , מאשר להתלונן אח"כ , כשתיכנס באחד מאיתנו ולא יהיה לך מאיפה לשלם ... :evil:

אני כבר לא מדבר על זה שבעוד חודש בטח יתקלקל לך חלק בטיחותי , ולא תטפל ,כי המוסכים בימינו לא מוכנים לקבל כלום חוץ מאשראי , ומזומנים אין לך.

זו לא בושה .

מה אתה דואג? :)

אם הוא יכנס בך..

הביטוח שלך ישלם על התיקון של הרכב שלך.. ואחר כך ירדוף אחריו עם סוללות של עורכי-דין

כדי שישלם את הכסף שעלה התיקון.

מצידך, האוטו מתוקן כי הביטוח משלם על התיקון - ולא הוא.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אין לי בעיה שחברת ביטוח תספוג את הנזק של בעל BMW 760

הבעיה שלי היא דווקא אם הוא יכנס ברנו 5 86 חבוטה של מישהו אחר, שלא יהיה לו כסף לרכב אחר, לא זמן לרוץ אחרי הנהג הפוגע (כי הוא חייל) ולא רכב כדי לסוע לבסיס ליד ראמללה.

והכל בגלל שתאומו ה"זהה" החליט לחסוך בכך שהוא לא עשה ביטוח צד ג'.

Itzik901 איך היית מרגיש אם מישהו שאין לו צד ג' היה נכנס בך :?:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מזל שלי שנכנסתי בסוברו ג'אסטי........ניסיתי לדבר עם הבחור אבל הוא אומר שהלך למוסך ואמרו לו שהתיקון עולה יותר מ2000 שקל......זאת אומרת עדיף לי לשלם את ההשתתפות העצמית(1600...אני נהג צעיר) ולא לתקן לו את האוטו על חשבוני.....ועכשיו אני יוסיף את הביטוח המקיף כדי להיות בטוח יותר ....תרתי משמע........... :(

אהלן מה נישמע???.

פורסם

כמה כללים שכדאי ללמוד מהמקרה :

1. סוף מעשה במחשבה תחילה !

2. If you can't do the time, don't do the crime.

3. קורס נהיגה מתקדמת עולה כ-750 ש"ח, חצי מההשתתפות העצמית ! שם היית לומד דבר או שניים על יכולת הבלימה של הרכב ושמירת המרחק בהתאם.

ואולי מרוב הנקודות, לא הבנו את "פואנטה" .. . .. . ..... .. . . .... .. .. .... . .. .....

דני 325 G.

פורסם

זו לא בושה .

מה אתה דואג? :)

אם הוא יכנס בך..

הביטוח שלך ישלם על התיקון של הרכב שלך.. ואחר כך ירדוף אחריו עם סוללות של עורכי-דין

כדי שישלם את הכסף שעלה התיקון.

מצידך, האוטו מתוקן כי הביטוח משלם על התיקון - ולא הוא.. :roll:

לי יש צד ג' בלבד. כך שאני צריך לדאוג.

מצד שני , יש לי חברים גדולים וחזקים... הכיטוב :twisted:

פורסם
יש לי חברים גדולים וחזקים... הכיטוב

אני לא חבר שלך. :mad:

לא רק שאתה לא חבר שלי - אתה לא גדול ,לא חזק , ולא טוב... :twisted:

וכל זה ארוז בתוך דש בורד מתפרק :?

• תוכן חדש...