Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגן שמן בגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ..י

ש לי רכב גולף 2001 מנוע 2.0 אוטומט.

קיבלתי מכה באגן שמן ולא ראיתי שיש נזילה המשכתי לנסוע נדלקה לי מנורה של השמן, רציתי להמשיך לתחנה דלק למלאות שמן נסעתי עוד מטר ננכבה לי המנוע..

אמרו לי שיש חיישן שכשאר אין שמן המנוע נכבה .

אמרו לי גם שיש מצב שהמנוע נתפס.

מזה יכול להיותת???

פורסם

עשית טעות נוראית בזה שהמשכת לנסוע לאחר שמנורת לחץ שמן מנוע או/גם מנורה המתריעה על מפלס שמן נמוך (בדגמים מסויימים קיים חיישן לניטור מפלס גובה השמן)

.

ייתכן מאוד שנגרם נזק כבד למנוע אבל זאת יש לבדוק במוסך וללא בדיקה מעמיקה לא ניתן לקבוע מה הנזק למנוע ולכיס.

האם הרכב במוסך כרגע ?

איזה כייף לי :)

פורסם

קודם כל תחליף קרטר תוך כדי החלפת קרטר תוכל להסתכל מלמטה האם הכל בסדר הכוונה לבדיקה ויזואלית עם אין שברים וכל החלקים נמצאים במקום ושום דבר לא משוחרר תוכל גם לסובב מנוע ידני ולראות שלא נתקע שום דבר , לאחר מכן תמלא שמן ותניעה.

אם תשמע מכות משונות שיוצאות מאזור המנוע תכבה אותו במיידית ותקך אותו למוסך אם לא אז הרוחתה:mm_yeah: בהצלחה

כל משרציתם לדעת על מכוניות והרבה יותר מזה!!!

פורסם
כמה יכול לעלות לי קרטר??

ברוב המקרים ניתן לבצע תיקון בעזרת ריתוך של הסדק. מחירו של אגן שמן תוצרת גרמנית בסביבות 800-1000 שקלים.

פורסם
ואיך אני מסובב את המנוע ידני???

אתה יכול לתפוס בפולי של המנוע או לתפוס ברצועות של הפולי רק בזהירות רבה והמפתחות מחוץ לסויץ:wink:

כל משרציתם לדעת על מכוניות והרבה יותר מזה!!!

פורסם

אני ממליץ לך לגשת לבעל מקצוע מאשר לפרק את הקרטר ולסובב את המנוע ולבדוק דברים שאינך יודע מה משמעותם.

כמובן רק בגרירה למוסך רון ברחוב המסגר 31 ת"א.

רון מומחה מספר 1 לרכבי קונצרן VAG והמחירים שלו נוחים.

פורסם
אתה יכול לתפוס בפולי של המנוע או לתפוס ברצועות של הפולי רק בזהירות רבה והמפתחות מחוץ לסויץ:wink:

אל תסובב עם הרצועות של הפולי מנסיון מר שלי,יתפס לך האצבעות בפולי.וזה בלשון המעטה לא נעים!:wink:

אתה יכול כמו שציונו עם ידית ראצ'ט ובוקסה מתאימה לסובב או לפרק את הקרטר (לאחר ניקוז שמן) ולסובב את הגל ארכובה עם המשקולות שלו)

יכול להיות שמהמכה המשאבת שמן נדפקה?!

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

פורסם

אין לי מושג מה נדפק התקשרו אליי משגריר האוטו נמצא בטבריה יבדוק את זה מחר ויגיד לו מה עושים .

רגע עם נכבה המנוע אז בדוק הוא נתפס? לא נראה לי שיש חיישן שמן ברכב..

• ספונסר פורום
פורסם

אין חיישן שמכבה את המנוע כאשר אין שמן

המנוע נכבה כתוצאה מהחיכוך שנגרם במיסבי הארכובה של המנוע

בגלל מצוקת השמן .

בעל המקצוע שיחליף את אגן השמן אצלך צריך לפתוח את מכסאות המיסבים של הארכובה

ולראות את מצבם ,נזק בטוח שנגרם אך יכול להיות שהנזק קטן ולא יצריך

החלפת מיסבים או במקרה היותר גרוע ליטוש של גל הארכובה .

קח את הרכב למוסך שמכיר את הרכב ויש לו ניסיון עם המנועים הללו כדי

שתוכל לדעת בדיוק אם נגרם נזק למנוע או שלא .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...