Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדק דשבורד מזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

נהיה לי סדק בדשבורד. שאלתי במוסך המורשה ואמרו שהעלות היא 4000 שח כי צריך להחליף הכל ולא רק את החלק הזה.

מישהו אחר נתקל בבעיה? יודע על פתרון?

לאחרונה, ראיתי כמה מזדות עם הסדק הזה. כנראה חלק מאיכות ירודה. לדעתי יש מצב לתביעה יצוגית אם מישהו ירים את הכפפה.

IMG_1962.jpg

IMG_1963.jpg

פורסם

שלום לך.

אני מחזיק במאזדה 3 וגם לי יש את זה.

אני מצעיה לך שתמשיך לנסוע ככה עד שבאמת המצב לא יחמיר שזה יהיה עוד כמה שנים טובות.

יש אפשרות אחרת שתחפש בפרוק ותקנה משם ביותר זול.

הצעה שלי תשתמש במגן שמש.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם

תודה, אבל זה מבאס אותי ואני לא מתחבר לשטיחים לדשבורד. מישהו ניסה לברר עלויות תיקון אצל פחח רגיל?

פורסם

כיום ניתן להחליף רק את החלק שנסדק, ובכל מוסך מורשה צריכים לדעת את זה מוזר לי לשמוע שזו התשובה שקיבלת.

אם אתה לא הרבה ק"מ אחרי האחריות ויש לרכבך היסטוריית טיפולים במחשב, אתה יכול לבקש להגיש בקשה לרצון טוב של היבואן ויכול מאוד להיות שיאושר לך.

וגם אם לא העלות אמורה להיות זולה בהרבה כי זמן התקן של החלפת החלק הנ"ל שהוגדר ע"י היבואן הינו 1.8 שע' ותוסיף לזה את עלות החלק שאני לא יודע את מחירו בעל פה.

בכל אופן לא צריך להחליף את כל הדשבורד.

פורסם

קח צבע פנדה , צבע שמן או צבעי פסטל שילדים משתמשים בהם , מצא את הצבע הנכון ותסתום את המרווח .

פשוט וזול.

בלי קשר תתחיל להשתמש עם סוכך לחלון הקדמי כאשר האוטו חונה .

פורסם

תשים מגן שמש!

השמש בארץ כ"כ חמימה, אין פלא שזה לא יצור סדקים!

אני עשיתי לרכב שלי, מין כיסוי כזה מבד, אצל בנאדם אחד שתפר לי את זה

לפי המידות של הדשבורד, וזה תמיד נמצא, הבד/כיסוי הזה היה פעם בצבע שחור

היום

הוא בצבע זהוב :roll:

אבל העיקר שומר על הפלסטיק .

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
כותוסיף לזה את עלות החלק שאני לא יודע את מחירו בעל פה.

בכל אופן לא צריך להחליף את כל הדשבורד.

תוכל לדווח מה עלות החלק למזדה 3 5 דלתות 2004?

פורסם

האם זו חתיכה נפרדת מהדשבורד או שמא מדובר בדשבורד שלם שדורש החלפה?

לגבי הייצוגית - שכח מזה. לכל רכב יש את הפגמים שלו, ישנם כאלה שעמידים יותר לשמש וישנם כאלה שלא - לפעמים זה כשל בתכנון של היצרן.

במאזדה 323F הישנות היה נושר הקאנט שבצד הנהג, בשמשה הקדמית. בקיה ישנות ישנה התקפלות של הדשבורד כלפי פנימה, ביונדאי אקסנט ושברולט ויואנט ישנם סדקים אכזריים שנפערים בדשבורד ובפונטו מנגנון כיוונון המראות נוטה להישבר עקב תכנון לקוי.

מה שהומלץ לך עד כה הוא הנכון - אם האוטו באחריות או מעט אחריה, בקש השתתפות של רצון טוב. אם לא יתנו, חפש את החלק בפירוקים והרכב אותו עצמאית.

בכל מקרה קנה לך סוכך שמש והשתמש בו באופן קבוע, זה מומלץ ע"מ לא לחוות את כל תופעות הלוואי של השמש הישראלית.

פורסם

בנתיים כדי שהסדק לא יתפשט, תקדח חור קטן ( גדול מרוחב הסדק) בכל קצה של הסדק.

את החורים תוכל לסתום עם אפוקסי פלסטלינה אפור.

פורסם

תודה לכל המגיבים. מקווה שבאמת אפשר להחליף רק החלק הזה. מצאתי סרטון שמראה מה קרוה כשמפרקים את כל הדשבורד

וזה נראה ממש לא מומלץ. כשאני מפרק ומרכיב משהו תמיד אני נשאר עם ברגים ספייר ובסרטון זה נראה מטורף:

• תוכן חדש...