Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כלום,

כיצד מפרקים את הרמקולים מהדלתות האחוריות (אחד מהם עושה רעש לא נעים באוזן, אז נחליף את הזוג)?

מה גודלם והספקם המקורי?

תודה

Golf 2008 MK5

פורסם

במידה ומותקנים אצלך 4 רמקולים 2 בכול צד אזי קוטר הרמקול לבסים הינו 168 מילימטר=בערך 6.5 אינ'ץ והטוויטר 46 מילימטר=בערך 1.8 אינץ.

למיטב זיכרוני הרמקולים תפוסים עם 6 או 4 ניטים לכן תצטרך לקדוח את הניטים בעזרת מקדחה עם מקדח בקוטר 3 או 4 מילימטר.

הספק המוצא של מערכת RCD300 הינו 20 וואט לכול יציאה מזה ניתן להניח שהספק הרמקולים לפחות 20 וואט RMS.

איזה כייף לי :)

פורסם
במידה ומותקנים אצלך 4 רמקולים 2 בכול צד אזי קוטר הרמקול לבסים הינו 168 מילימטר=בערך 6.5 אינ'ץ והטוויטר 46 מילימטר=בערך 1.8 אינץ.

למיטב זיכרוני הרמקולים תפוסים עם 6 או 4 ניטים לכן תצטרך לקדוח את הניטים בעזרת מקדחה עם מקדח בקוטר 3 או 4 מילימטר.

הספק המוצא של מערכת RCD300 הינו 20 וואט לכול יציאה מזה ניתן להניח שהספק הרמקולים לפחות 20 וואט RMS.

ניטים? איזה בעאסה

איך אני אתקין את החדשים? גם כן ניטים?

Golf 2008 MK5

פורסם

אוקיי

איך אני מגיע לרמקול? האם יש צורך לפרק את כל הריפוד/כיסוי של הדלת או שיש ספציפי לרמקול?

Golf 2008 MK5

פורסם

ככל הידוע לי : מפרקים את הדיפון של הדלת האחורית קומפלט.

אם אתה רוכש סט איכותי סביר להניח שיהיה לו מגנט גדול יותר ויתכן שתצטרך הגבהה. במקרה הזה יש הגבהות מוכנות לרכישה או שניתן לנסר מעץ ואז אין בעיה לתפוס לתוכם בורג.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ראיתי שיש שם בורג כוכב אחד בלבד למטה, מאחורי מחזיר האור של פתיחת הדלת.

אתה ממליץ על איזה זוג ספציפי? האמת שכבר מזמן עזבתי את הנושא, אבל הם צורמים מאוד וכנראה שאחד מהם גם מחורר בפנים.

יש המלצה או פשוט לקנות זוג פיוניר/קנווד 150 מקסימום?

Golf 2008 MK5

פורסם

בידית המשיכה/סגירה של הדלת מתחת לכיסוי של הידית יש 2 ברגי פיליפס+בורג בתחתית של הכיסוי.

כמו כן עלייך לנתק את הכבל של ידית הפתיחה (הכסופה) לפני שאתה מושך החוצה לגמרי את הכיסוי.

הכיסוי יוצא החוצה במשיכה כלפי מעלה !

איזה כייף לי :)

פורסם

נראה לי שאלך למתקין מורשה

נקנה רמקולים ונכניס לו גם את עלות ההתקנה

חבל לי לעקם/להרוס/לשרוט את כיסוי הדלת

תודה מרק ואייל

Golf 2008 MK5

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום בשעה טובה החלפתי לבד את הרמקולים האחוריים.

ישנם שלושה ברגים בסה"כ:

1 בפינה התחתונה (בורג כוכב קטן) ליד מחזיר האור

2 בתוך הידית של הרכב. פירוק עדין ללא מברג של מעטפת הידית והופ שני ברגי כוכב גדולים יותר מהתחתון.

משיכת כל מכלול הדלת בזהירות, ישנם חמישה תפסנים. פירוק מתאם החשמל של החלון ובנוסף כבל נעילת הדלתות והדלת מפורקת.

ארבעה ברגים לכל רמקול, התקנת החדשים.

החזרת הכיסוי של הדלת עם דפיקות קלות להחדרת התפסנים, שלושה ברגים והסאונד פשוט נעים לאוזן

בהצלחה לבאים אחרי

נ.ב

הרמקולים שהיו מתוקנים הינם של חברת באוכנט GT Series 50W

Golf 2008 MK5

• תוכן חדש...