Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מראש אומר תודה לכל מי שהגיב ולכל מי שיגיב בלשון עתיד

חבל רק שאני דווקא מדוכא מאיך שהיום הזה התחיל :-D

אבל למה עד 120 :shock: מה עשיתי רע שמגיע לי העונש הזה :-P

חברים - אני פולני, אני ממרר לאנשים את החיים כך שהם מרגישים כאילו ועברו 120 שנה אבל בפועל זה הרבה יותר קצר.

חוץ מזה - מקומי בגן עדן מובטח - סבלתי מספיק :-D

פולני ומי שנולד לאמא פולניה יכול להגיע רק לגן עדן - כי אי אפשר להיות בגיהנום פעמיים :-P

( ברצינות - חולה על אמא שלי! )

יש לי אמא, פולניה, הגיעה ארצה, באנייה... (אכן כך היה)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז לא עד 120, אלא עד 100 כ 20.

אבל מה כבר יש לך לאחל לך? אתה קונה לעצמך מתנות כל השנה :lol:

מתחדשת*

פורסם

מזל טוב פולני קטן!

http://www.youtube.com/watch?v=3M9wrLN_dV0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מזל טוב אדי, שיהיה לך המון בריאות ומי יתן ותמשיך להיות חולה סאונד עד יומך האחרון.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

מזל טוב אדי!

המון אושר ועושר בריאות.

גם אני בן לאמא פולניה ותאמינו לי זה לא קל.(אדי צודק רק על זה מגיע לנו להגיע לגן עדן)

בשיפוצים...

פורסם

איתמר - גרמת לי לעמוד דום :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...