Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לובינסקי מוכר רכב סיני,:conf: במחיר יותר יקר מאשר סיטרואן THP C4 טורבו בנזין עם 140 כ"ס :?:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סליחה,

גם ל C4 THP יש חלון שמש וחישוקים קלים, ויש לו גם 5 כוכבי בטיחות במבחן הריסוק.

אה.. ריפודי עור :mm_yeah:

אני כבר רץ לאולם התצוגה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מי יקנה את זה? כולם! זה בדיוק מה שמפחיד אותי!

רכב שנראה מרשים (לא אמרתי טוב, אמרתי מרשים) עם כל האבזורים שהישראלים אוהבים, שלא צריך לפחד מהסחירות הנמוכה שלו כי היבואן מתחייב לקנות אותו ממך בחזרה! וכל זה ב145K!

לצערי הרבה אני צופה לרכב הזה הצלחה מסחררת. הלוואי, הלוואי שאני טועה.

ממה בדיוק אתה מפחד? זה מצוין!

אולי זה יעזור להוריד את המחירים המטורפים של כל שאר המכוניות ששוות משהו.

Bimmer

פורסם
לובינסקי מוכר רכב סיני,:conf: במחיר יותר יקר מאשר סיטרואן THP C4 טורבו בנזין עם 140 כ"ס :?:

עניין של מיצוב.

ה-C4 מוצבת כמשפחתית, בעוד ה-MG מיוצרת בבריטניה.

אגב אני מעדיף רובר ישנה מאשר הצעצועים הסיניים שמתפרקים במבחני ריסוק.

זו הסיבה שלדעתי ה-MG רכב סביר.

אל תשכחו שהוא מתוכנן בבריטניה. :-)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עם תמכור מתאים מכוניות הסיניות יהיו בארץ להיט.

יש סוג מיוחד של אנשים שקונים אקסנט, גטס, טידה (קליאו מגודלת, אני מודע לכך שזה רכב יותר טוב משאר הרשימה, אבל קהל היעד הוא אותו אחד), אביאו, הם יקנו גם מכונית סינית.

סוג מיוחד הזה של אנשים בד"כ גם בעל סגנון נהיגה מיוחד, לרוב מדובר על סגנון נהיגה מנותק מהמציאות.

נניח יהיה רכב משפחתי שעולה 120K ש"ח ויהיה רכב סיני במחיר הזה. יבוא לקוח לסוכנות שמוכרים צ'ינג לינג והסוכן יגיד לו:

(ס)וכן: "היום גם ככה הכל מיוצר בסין, אין חשיבות לארץ יצור, בכל מקום הרכבים נבנים ע"י מכונות, פה אתה מקבל חבילת איבזור עשירה ומפנקת, בעצם אתה קונה רכב שהוא קמו רכב יפני או אירופאי אבל במחיר נמוך יותר, תיראה יש כאן כפתור כמו ל-BMW, כאן יש לך ידית כמו במרצדס".

(ק)ונה: "אבל ידית הזאת תכנס לי לעין במקרה של התאונה, במרצדס היא נימצאת במקום בטוח"

ס: "אל תדאג, יש לי אותו רכב בדיוק בבית, גם לי ולבן דוד שלי והידית הזאת חכמה כי היא כמו של מרצדס. אאה ותיראה, הטאסות ניראות מיליון דולר כמו ג'נטים של מרצדס".

ק: "רגע! אבל אתמול אמרת שיש לך רכב מדגם אחר".

ס: "אבל... אבל... טוב, תקנה את הרכב זה כמו מרצדס, אני אומר לך אתה תהנה - מניסיון!"

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אבל זה סיטרואן, מה אתה משווה :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה? :?

זה כמו להגיד: היום יום ראשון, בעוד שלמחשב שלי יש מעבד פנטיום 3.

!AWDSOME

פורסם
היום יום ראשון, בעוד שלמחשב שלי יש מעבד פנטיום 3.

היום יום שני, ושמעתי שיש אחלה מחירים בKSP.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אה.. ריפודי עור :mm_yeah:

שכחת את תא המטען ופוזה של רכב גדול יחסית בזול :lol:

פורסם

טעות עקב יותר מדי שעות לימודים הפכו לבדיחה.:oops::oops::oops:

התכוונתי שה-MG ממוצבת שמנהלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...