Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי פרנקוס זה לא דוגמה לכלום, הוא מגנט אנושי לצרות.

הכול מתועד בפורום.:wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דבר ראשון, פרנקוס- אתה הדבר הכי רחוק מנורמלי שקיים בעולם.

דבר שני, ויותר מהותי, זה איך אף אחד לא שם לב שכל החוקים האלה חוקקו בעצם בגלל שלא אוכפים חוק אחד מאוד פשוט ומאוד טוב. איסור מכירת אלכוהול לקטינים.

במקום להמציא מליון חוקים חדשים שנועדו להילחם בתופעת הקטינים ששותים בחבורות, משתכרים למוות ודוקרים/אונסים/מרביצים, למה לא לאכוף ביד ברזל את איסור מכירת האלכוהול לקטינים? זה יפתור הכל. עסק שמוכר בירה לילד בן 16, רשיונו יישלל, ומצדי שישלחו את הילד לכלא. וכן, אני באמת חושב שצריך במקרים האלה להעניש גם את הילדים, ולא רק את העסק שמכר להם את האלכוהול, כי כרגע, מה מונע מהילד להמציא סיפור סוחט דמעות עד שהמוכר ישתכנע שהוא בגיר ואיבד את הת"ז? שום דבר. אז ברור שלרוב אין צורך בכלל להמציא סיפור וממש לא קשה להשיג אלכוהול, אז ילד שנתפס עם בקבוק אלכוהול- צריך להיענש. לא משנה גם אם אמא שלו קנתה לו בירה במכולת. אסור לו לשתות.

למה אני לא יכול לשתות בקבוק בירה על החוף בגלל שכל ילד היום יכול ללכת לפיצוצייה ולקנות אבסולוט ו8 רדבול במחיר שווה לכל כיס?

חלם. פשוט חלם

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
ראשית אפשר להשתכר גם מהריח:shock:

ושנית בא המחוקק ומנסה למגר תופעה מסויימת ולכן הוא מניח לפעמים "חזקה" בלשון החוק שאתה יכול להפריכה

וזה לשון החוק

חזקה

3. לעניין סעיף 2, אדם המחזיק משקה משכר בכלי קיבול שאינו כלי קיבול סגור, במקום ציבורי או ברכב הנמצא במקום ציבורי, בין השעות 21:00 ל-06:00, חזקה כי בכוונתו לשתות את המשקה המשכר וכי שתייתו עלולה להביא להפרת הסדר הציבורי או לפגיעה בשלום הציבור או ביטחונו, אלא אם כן הוכח אחרת להנחת דעתו של השוטר.

ולכן השוטר עוצר בדרך רכב "משופר " או "ערסי" ולא רכב שנראה נורמטיבי, כך אני מניח יהיה גם בהפעלת חוק זה

אתם לא יודעים לקרוא הא?

רק אם הבקבוק פתוח, אתה עובר על החוק.

= שאינו כלי קיבול סגור

.

דבר שני, ויותר מהותי, זה איך אף אחד לא שם לב שכל החוקים האלה חוקקו בעצם בגלל שלא אוכפים חוק אחד מאוד פשוט ומאוד טוב. איסור מכירת אלכוהול לקטינים.

במקום להמציא מליון חוקים חדשים שנועדו להילחם בתופעת הקטינים ששותים בחבורות, משתכרים למוות ודוקרים/אונסים/מרביצים, למה לא לאכוף ביד ברזל את איסור מכירת האלכוהול לקטינים? זה יפתור הכל. חלם. פשוט חלם

לא מדובר בלא יודעים לקרוא, אלא ליקוי מהותי בהבנת הנקרא.

השיכורים /דוקרים / אנסים / מרביצים הם לא רק קטינים בחבורות.

ונכון יש לאכוף את החוק איסור מכירת אלכוהול לקטינים , וגם את החוק החדש, ואת שניהם ביד ברזל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בקיצור סתם חוק מטופש, שלא נועד לכלום , מלבד להציק, ולנסות לפתור בעיה שבכלל מקורה בחינוך לקוי של אנשים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

השיכורים /דוקרים / אנסים / מרביצים הם לא רק קטינים בחבורות.

ונכון יש לאכוף את החוק איסור מכירת אלכוהול לקטינים , וגם את החוק החדש, ואת שניהם ביד ברזל.

ממש לא. רק את החוק על הקטינים צריך לאכוף. למה שאני, בגיר שקול ומיושב בדעתו, בן 22, לא יכול להינות מבירה קרה על שפת הים עם חברה שלי?

התשובה לכך היא, שהם לא מסוגלים למנוע מקטינים לשתות, אז הם מונעים מכולנו. אם הם היו קצת פחות חבורה של אימפוטנטים, הם היו יכולים למנוע מכל קטין להחזיק בקבוק אלכוהול, ואני הייתי יכול לשתות בשקט בלי שיפריעו לי.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

ולכן השוטר עוצר בדרך רכב "משופר " או "ערסי" ולא רכב שנראה נורמטיבי, כך אני מניח יהיה גם בהפעלת חוק זה

ממש לא. רק את החוק על הקטינים צריך לאכוף. למה שאני, בגיר שקול ומיושב בדעתו, בן 22, לא יכול להינות מבירה קרה על שפת הים עם חברה שלי?

התשובה לכך היא, שהם לא מסוגלים למנוע מקטינים לשתות, אז הם מונעים מכולנו. אם הם היו קצת פחות חבורה של אימפוטנטים, הם היו יכולים למנוע מכל קטין להחזיק בקבוק אלכוהול, ואני הייתי יכול לשתות בשקט בלי שיפריעו לי.

אין הנחתום מעיד על עיסתו.

תן מעט קרדיט לשוטר שידע להבחין בין אדם נורמטיבי ששותה, לבין אחד שהשתיה יכולה להביא לצרות ואין לכך שום קשר לגיל השותה, כפי שהוא עושה בכל הקשור לכלי רכב בדוגמה שהבאתי למעלה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הם לא מונעים מאף אחד שומדבר, זה הכל רעש צלצולים וכיוצב'

כתושב ראשל"צ אני יכול להעיד על אי אילו קיוסקים אשר מוכרים אלכוהול לאחר השעה 9 בערב, גם לקטינים !!!

האא ועוד משהו, אני חושב שזה ממש ממש טיפשי "בכלי קיבול שאינו סגור"

כלומר, תפסו אותי בדרך לים, הבירות עוד סגורות, יעזבו אותי במנוחה וכעבור 5 דקות הבירות יפתחו ביחד עם הערב.

בקיצר, חיפשו איך להוסיף עוד חוק בספר החוקים, הפעם לא יצא להם מוצלח משו מסתבר.

לזה שאמר שכל עונש הוא קולקטיבי, אם אני נוסע בלי חגורה, אתה לא נענש בשבילי, אם אתה נוסע שתוי אני נענש גם בשבילך (להלן החוק המחורבן הזה, שבא בגלל כמה עו"ד שנותנים יד והוציאו אנשים משלילות)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כי אם אתה תשתה בסבבה והקטין לידך(שדרך אגב לא חייב להיות קטין) ישתה, ישתכר ויתחיל להטריד, הערב הזה שלך יכול להגמר כשאחד בבית חולים והשני במשטרה.

אז כדי להגן עליך , יש הקרבות שצריך לעשות.

יש איזה סידרה ביס על המשטרה והראו כמה מקרים ששיכורים לגמרי יושבים על ספסלים ומתחילים לזרוק שטויות ולהתעמת עם המשטרה וגילם כבר הרבה מעבר ל 18.

אז אני מעדיף לוותר על שתיית אלכוהול בפומבי, אם זה יאפשר לחברה שלי להסתובב קצת יותר רגועה בלילה.

בינתיים , לדעתי, החוק הזה מבורך

יש לך הצעה יותר טובה שתעזור להקטין את תופעת השיכרות וההתרדות בזמן המיידי, אתה מוזמן להציע ואז אולי לא יהיה צורך בחוק הזה.

פורסם

יש לך הצעה יותר טובה שתעזור להקטין את תופעת השיכרות וההתרדות בזמן המיידי, אתה מוזמן להציע ואז אולי לא יהיה צורך בחוק הזה.

שמדובר בילדים,

להטיל אחריות על הורים בחוק, אתה מנסה לדבר עם ההורים שלו אבל זה תמיד הילד לא אשם שהוא מקלל את המורה, תמיד הילד לא אשם שהוא בא עם סכין לבית ספר, תמיד הילד לא אשם שהוא גונב משהו מהקיוסק, תמיד הילד לא אשם שהוא שובר לך את החלון, תמיד הילד לא אשם שהוא מרסק למישהו את הפרצוף.

אז איך הילד אמור לדעת את ההבדל בין טוב ורע?

מה זה בשבילו לגרור איזו מישהי לשיחים, או לשפוך חומצה על זקנה, הרי הוא ילד טוב כי בשבת הוא מדבר יפה לאבא.

אחר כך הורים מתפלאים שהילד עומד בהארכת מעצר ובוכה, "אבל הוא רק ילד".

הבעיה הכי גדולה שמאשימים את המשטרה המדינה המורה וכו', אבל העובדה היא שהורים שמים זין על הילדים שלהם ומצפים שלאחרים יהיה אכפת.

ילד שמסריח מאלכוהול בגיל 13 ונעלם ללילות שלמים זה רק על כתפי ההורים, הורים כנראה מפחדים לשאול את הילד איפה הוא היה, שישלמו על זה.

אז אם אין אחריות שבאה בצורה טבעית אז שתבוא בצורת חוק שמטיל אחריות על ההורים. אולי אחרי שכמה הורים יקבלו כמה שנים בכלא יהיה להם אכפת במקום כמו היום לדחוף את הילד לפנימיות ומוסדות , כהתחמקות מהבעיה.

ילד שנכנס למעגל של פנימיות, מוסדות חצי פתוחים ומוסדות סגורים בלי תמיכה של ההורים, עם הזמן עובר לרשות השב"ס.

הסרט באזז מומלץ להמחשת הבעיה.

וזה לדעתי.

• תוכן חדש...