Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי מה שאני מבין המצב הוא כזה.

אתה קונה בירה ומטייל איתה ברחוב בלי לפתוח, שוטר אומר שיש חוק ושופך לך את כל הבירה.

לא, כי היא סגורה.

אתה נוהג ברכב שיש בו בירה סגורה, הוא טוען שיש חוק ואומר לך לשפוך את הבירה.

לא, כי היא סגורה.[/color

לא מדויק.

בגלל שרוב השוטרים לא חושבים יותר מדי, הם כן יכולים להציק לך.

לי הציקו כי היו לי גם בקבוקים פתוחים וגם סגורים.

במוח של השוטר זה אומר "בממוצע, הבקבוקים שלך פתוחים".

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל כשאתה מטייל עם בקבוק בירה ברחוב, גם אם הוא סגור, השוטר יטען שיש לך את האפשרות לפתוח את הבקבוק ולשתות. זאת טענה מספיק טובה כדי לבקש ממך באמצע הרחוב לשפוך את הבירה. בדיוק כמו שקרה לך ברכב, ראו עוד בקבוקים ריקים, לא עניין אותם כמה ולמה, החליטו לשפוך לך גם את הבקבוקים הסגורים. אז הצלחת לשכנע אותם אחרת, במקרה אחר לא בטוח שזה יעבוד.

גם איך יתכן שאדם ששתה כלכך הרבה בירה יצליח בכלל לנהוג? או לדבר איתם בצורה צלולה?

זה בדיוק כמו אשת הדייג שלקחה את הסירה של בעלה עמדה איתה באמצע האגם וקראה ספר, עצר אותה שוטר אומר לה אסור לדוג פה. היא אומרת לו שהיא לא דגה אלא רק קוראת ספר, והשוטר אומר לה שיש לה את כל האמצעים לדוג. את ההמשך אתם בטח מכירים, אבל זה בדיוק אותו הרעיון, והשוטרים בארץ תמיד פועלים לפי הכלל של אם יש חשד או שיש לך את האפשרות לבצע מעשה, אתה פושע!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני אישית חושב שזה אחד החוקים הכי דפוקים שאי פעם הוצאו ואו יצאו, עכשיו אני אסביר:

אני שותה בכל ערב שישי משקאות אלכוהולים אלו ואחרים.

יש ברכבי צידנית קטנה אשר יודעת להכיל בקבוק וודקה + מיץ תפוזים/אשכוליות/מספר פחיות XL ואו מספר בקבוקי בירה, לפי החשק באותו השבוע.

הצידנית נמצאת ברכב באופן קבוע ולא יוצאת ממנו, ב95% מהזמן יש משהו בתוכה, הרבה מאוד מהפעמים זה בקבוק פינלנדיה שמן הסתם אינו סגור חדש.

בימי הקיץ כמו אלו הפוקדים אותנו עכשיו, נקודת המפגש הינה חוף הים (לעיתים קרובות גם בחוף 4על4)

בימי החורף יש איזו חושה עם מבנה ישן ונטוש שבו אנו יושבים, שם אין לי בעיה אני לא חושב שיגיע למקום כחול מדים.

הבעיה שלי היא עם ימי הקיץ וחוף הים.

נכון לעכשיו עוד לא נתקלתי בפקח או שוטר שאמרו והעירו משהו (אני לא יושב באיזורים המיושבים של החוף למען האמת)

ועכשיו, למה אני חושב שזה טיפשי ?

כי אני אזרח תמים מן השורה, אשר מודע לכמויות האלכוהול שגופו יודע לספוג וההשפעות של זה, אני מעביר בכל שישי את כ-ל הלילה בחוף הים, ככה שאין מצב של "נהיגה בשכרות" כי אני בעצם מתעורר בבוקר למחרת בכלל.

מעבר לכך, אם יועילו ויבדקו, אין לי עבר פלילי ומעולם לא נחקרתי במשטרה או הייתי מעורב בתקרית כלשהי.

אז מה יוצא מזה ? שאני אזרח פשוט ותמים, אשר אוהב לצרוך משקאות אלכוהולים ולא מפריע לאף אחד, אבל עדיין סובל בגלל אזרחים אחרים שכן יוצרים בעיה.

שורה תחתונה, יש פה סוג של "עונש קולקטיבי" הוא אינו פייר לחלוטין.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ופרנקוס- לא בכל העולם אסור שיהיה לך בקבוק אלכוהול פתוח בתוך הרכב- בחלק גדול ממדינות ברית המועצות לשעבר לא עושים לך כלום כל זה.

אם עוצרים אותך, רואים שיש לך בקבוק פתוח ברכב, ולשוטר יש חדש סביר ששתית- רק אז הוא יכול לעשות לך בעיות.

אבל בהרבה מהמקרים אתה דוחף לשוטר כמה שטרות, והוא משחרר אותך עם חיוך כזה:

:wink:

כמה טוב שאנחנו לא ברוסיה .

גם אני הייתי תומך בחוק אם הוא היה קולע לענין הבעייתי בהחלט של נערים או בוגרים הנוהגים להשתכר בצורה פרועה בציבור .

ומספיק עם כבר עם כל התגובות ברוח הדמגוגיה הזולה .

ברור לכולם שיש בעיה עם לשון החוק המסוים הזה - עובדה היא שאפילו השוטרים לא ממש יודעים להבחין בין שחור ללבן ומעדיפים לראות שחור 'ולהתנפל' בגסות .

לא כל אדם שמחזיק פחית בירה הוא שתיין או שיכור !

ולכל אלה שטענו שהם בעד החוק מפני שהם לא רוצים שיכורים ברחוב .

הטענה הזו כל כך מגוחכת , כי הרי אותם חבר'ה בעייתים עם נטייה לשיכרות יכולים להשתכר בבית , במסיבה , בבאר ואז לצאת לרחוב ולהוות סכנה לציבור !

למען הסר ספק - אני כלל לא מאותם אנשים ( ואני כבר לא ילד ) שנוהגים לשתות משקאות חריפים בכל הזדמנות , ובנוסף מחרידה אותי התופעה של שיכרות בנהיגה ושיכרות של בני נוער בגנים ציבורים .

ובכל זאת אני טוען כך .

לשון החוק בעייתית לחלוטין !

הטיפול של שוטרים במקרים הקשורים לחוק זה בעייתית ואף מסוכנת !

אם תשתה בבית ההורים יראו , כבר הורדת אחוז מסויים של שיכורים.

לפי מה שאני מבין המצב הוא כזה.

אתה קונה בירה ומטייל איתה ברחוב בלי לפתוח, שוטר אומר שיש חוק ושופך לך את כל הבירה.

אתה נוהג ברכב שיש בו בירה סגורה, הוא טוען שיש חוק ואומר לך לשפוך את הבירה.

הרי לא משנה מה תספר, הוא יגיד לך שיש חוק ושאתה חשוד, הרי כל רכב על הכביש הוא חשוד בשיפורים גם אם זה ג'סטי מתפרקת.

אז בסדר לא שתינו ברחוב ולא שתינו תוך כדי נהיגה. אבל מה עם אלה שכבר הצליחו לקנות אלכוהול הלכו הביתה בלי שיתפסו אותם, שתו בבית ואז יצאו לנהוג או יצאו לרחוב כשהם שיכורים? מה עם אלה שהגיעו לפאב ששם מותר לשתות ואז ביציאה הם הולכים מכות או נוהגים ברכב?

החוק הזה לא בא לטפל באמת בבעיה, אלא רק להראות "הנה אנחנו נלחמים". זה בדיוק כמו בתאונות, הנה נתפסו מליון עבריינים החודש, אבל מה? כולם נתפסו על מהירות של 12 קמ"ש מעל המותר.

אם שוטר שפך לך בקבוק סגור תלונן עליו , זו לא לשון החוק אוסור לו לעשות את זה.

אני חובב בירה וקמפינג , אני בהחלט שותה בחוף לא פעם ולא פעמיים , אני חושב שהטעות היחידה בחוק היא הגבלת המיקום , לדעתי צריך לא להכליל בחוק מקומות ביולי פתוחים שנוהגים רבים לשהות בהם לילה עם משפחות , כמו חוף ים .

מצד שני זה יגרום לכל ילדי הוודקה על הבאגז' לבוא להפריע לי בחוף...

יש בעיית שיכורים גדולה בארץ, יש המון אלימות שמתנכזת לסופי שבוע ולפארקים , אם למישהו יש הצעה טובה וניתנת יישום ללחימה בתופעה שיציע , בנתיים אף אחד לא שיכנע אותי שיש דרך אחת להילחם בתופעת ה" בירה על הבאגז" או נערים שיכורים רצח בפארק.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
שורה תחתונה, יש פה סוג של "עונש קולקטיבי" הוא אינו פייר לחלוטין.

כל חוק תמיד יפעל בצורה של עונש קולקטיבי, זה לא יכול לפעול אחרת.

לענייננו, על כל אחד שמתנהג כמוך, באופן אחראי, כמו שאתה מתאר,

יש אולי איזה 10 שחוזרים שיכורים, מאחורי ההגה, ובזה החוק בא להילחם.

מושלם הוא לא, אבל הוא נותן איזה שהוא סיכוי להיאבק בתופעה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זכורות לי מספר הזדמנויות בהן הוצאתי לקוחות וקולגות מחו"ל למסעדה או בר בת"א, ולקראת השעות הקטנות של הלילה

היינו יוצאים משם, כל אחד עם הבירה שלו ביד (חוץ ממני, הנהג) וממשיכים לטייל באזור. במצב כזה, הדרך לאוטו הייתה

יכולה להימשך גם חצי שעה, לפעמים יותר.

נשאלת השאלה: האם בפעם הבאה שאני מגיע לארץ, אני צריך להזהיר את האורחים שלי שיגמרו את הבירות שלהם בתוך

הבר, כי אם לא אז יבוא שוטר? :roll:

פורסם

חוק מצויין.

הלואוי שיוכלו גם לאכוף אותו לפני שכל בכייני המקלדת והעיתונאים יתחילו ליילל.

אני חייב לשאול אותך, האם ניסית בעצמך לתת כמה שטרות לשוטר, בנוכחות בן זוגו לניידת (אולי גם בנוכחות החברים שלך)?

מה, אתה חי ברוסיה של תחילת שנות ה-90?

זה לא רק ברוסיה של תחילת ה 90.

לפני חודש הייתי באוקראינה.

שוטר תפס את הנהג שלנו על "130" כשהמניבוס המעפאן שלו אפילו לא עבר את ה 90 בפול גז.

50 דריבנות (המטבע המקומי - כ25 שקל) החזירו לשוטר את השכל ולנהג את הרשיון. וכל זה מול העיניים שלי.

הנה תמונה להוכחה.

מימין לשמאל = השוטר לוקח את הרשיון = היד של הנהג מחליקה לכיס של השוטר = נפרדים כחברים.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

כשאני חושב על זה, זה גם כולל את כל מי שקונה משקאות אלכוהולים בסופר במהלך הקניות, ובדרכו הביתה השוטרים הנחמדים יכריחו אותו לשפוך הכול.... :roll:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ceyal,

אני פשוט לא ביקרתי באוקראינה מתחילת שנות ה-90.

הבאת לי תרופה נגד הנוסטלגיה...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כשאני חושב על זה, זה גם כולל את כל מי שקונה משקאות אלכוהולים בסופר במהלך הקניות, ובדרכו הביתה השוטרים הנחמדים יכריחו אותו לשפוך הכול.... :roll:

עד כמה שזה נשמע טיפשי, כן. שוטר יכול לבוא אליך בטענה ש"אתה מתכוון ללכת עם זה לפארק עכשיו ולשתות. תשפוך הכל בבקשה - זה חוק!!!". אוי ואבוי לנו :roll:

פרנקוס, אבל אם תלך עם בירה סגורה באמצע הרחוב או גינה, ושוטר רואה אותך. מה החשד שלו יהיה? (הרי הוא ישר חושד, למרות שזה לא אמור להיות ככה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז למה רצו לקחת לפרנקוס את הבקבוקים הסגורים ולשפוך אותם?

ולא, זה לא תירוץ שהיו עוד המון בקבוקים ריקים.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...