Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומך ב100%.

למה שאנשים יהיו שיכורים ברחוב?

כמו שנהג יכול להיות שיכור ולהכנס בך, כך גם שיכור יכול לקפוץ לכביש ולהרוס לך את החיים כשאתה דורס אותו, למרות שעשית הכל בשביל להמנע מזה.

חוץ מזה, כל הדקירות וכל האלימות שרואים קשורה לאנשים ששותים ולא שולטים בעצמם. גם הילדים שותים ועושים שטויות.

לדעתי צריך להגביל את החוק ל5% אלכוהול בשביל שמי שרוצה יוכל לשתות אולי בירה או שתיים, אבל וודקה על בגאז'? אתם צוחקים עלינו? זה בדיוק מה שעושה בעיות. מי אמר שאותו אידיוט ששותה לו ליד האוטו, לא יחליט לעלות על האוטו ולנהוג הביתה?

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ומה קורה אם אני נוהג לתומי בשישי להרצליה בדרך לדאנס בר, עם 3 חברים ברכב, ובקבוק אלכוהול פתוח (פתוח הכוונה שהוא נפתח בעבר, ברור שלא שותים ברכב, הפקק סגור כמובן). עדיין אם שוטר עוצר אותי לביקורת ומוצא את הבקבוק, אני אמור לקבל קנס? על מה ולמה? ולא, אני לא שותה אלכוהול (פשוט אני "הנהג התורן" תמיד, כי אני לא שותה), אז למה שאקבל קנס?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אולי יקרה לך בדיוק מה שקרה לי.

נסעתי לפני שבוע מהבית לעסק שלי.

היו לי במושב האחורי בערך 30 בקבוקי בירה ריקים ועוד ארגז סגור.

עיכבו אותי לחצי שעה בערך ושאלו מליון פעם לאן אני נוסע ולמה יש לי כל כך הרבה בקבוקי בירה ריקים.

הסברתי להם שהזמנתי כמה חברים אלי הביתה לראות משחק כדורגל, שתינו בירות ועכשיו אני לוקח את הבקבוקים הריקים למחזור ומחזיר את הארגז החדש לפאב.

הם לא ממש קנו את זה (זאת האמת) ורצו לשפוך לי את הארגז הסגור(!!!), אבל רק אחרי שעשו לי בדיקת אלכוהול וראו שלא שתיתי כלום.

בסוף הצלחתי שיקראו לקצין שהצליח להפעיל טיפת אינטליגנציה ושחרר אותי.

בלי קשר, בקבוק אלכוהול פתוח באוטו זה משהו שאסור בכל העולם.

אם פתחת את הבקבוק, אל תעלה אותו לאוטו. נקודה.

פורסם
ומה קורה אם אני נוהג לתומי בשישי להרצליה בדרך לדאנס בר, עם 3 חברים ברכב, ובקבוק אלכוהול פתוח (פתוח הכוונה שהוא נפתח בעבר, ברור שלא שותים ברכב, הפקק סגור כמובן). עדיין אם שוטר עוצר אותי לביקורת ומוצא את הבקבוק, אני אמור לקבל קנס? על מה ולמה? ולא, אני לא שותה אלכוהול (פשוט אני "הנהג התורן" תמיד, כי אני לא שותה), אז למה שאקבל קנס?

שים אותו בבגאז'.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
מה הבעיה עם בקבוק אלכוהול פתוח בתוך הרכב כל עוד הנהג לא שותה? אשמח להסבר משכיל.

אותה בעיה של הרכב הטוב והמדויק בעולם הנוסע 120 קמ"ש, בכביש שבו מותר לנסוע 90, כל עוד הנהג נוקט באמצעי זהירות מירביים\הינו היחידי בכביש\הינו נהג מירוצים הטוב בעולם שלעולם לא יעשה תאונה, וגם אם יעשה, תפתחנה כריות אויר בגודל של כדור פורח שימנעו כל פגיעה בגוף ו\או ברכוש של כל הנמצאים במרחק של קילומטר וחצי מאותה תאונה פלונית.

זה ההסבר המושכל.

ולמי שמתקשה- הבעיה היא שהנהג הנ"ל הינו אחד ויש עוד מליונים השונים ממנו.

פורסם
שים אותו בבגאז'.

יש הבדל מהותי? שואל ברצינות, שאדע להבא.

ופרנקוס, רק לך קורים כאלה דברים הזויים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עדיין לא הסברת מה הבעיה עם בקבוק אלכוהול פתוח ברכב.

ביקשת הסבר מושכל וזה מה שקיבלת. אם לא הבנת אז אני בטוח שכמה מהחברים פה יוכלו לתרגם.

פורסם

גם אותי ואת חבריי הפתיעו שוטרים סמויים:

ישבו בפארק ציבורי ושתינו לנו בירה להנאה, ממש לא במטרה של להשתכר- בקבוק או שניים לכל היותר ( אני וחבריי ממש לא מאותם האנשים ששותים והולכים "לחפש מכות" ודברים בסגנון ).

השוטרים הגיעו ואמרו לנו שנכנס חוק חדש, ובנוסף לכך דרשו מאיתנו לשתות את הבירה כשהם בסביבה ( כ- 40 מטר מאיתנו ) וצופים בנו, או לשפוך את הבקבוקים.

מצד אחד החוק הנ"ל באמת חיובי, ואולי יעזור כנגד התופעה של ילדים קטנים שמשתכרים "ועושים בעיות", אבל מצד שני- לא כל בנאדם, גם אם הוא לא קטין, יכול ורוצה ללכת לפאב או מסעדה בשביל לשתות את המשקה שלו.

ופרנקוס- לא בכל העולם אסור שיהיה לך בקבוק אלכוהול פתוח בתוך הרכב- בחלק גדול ממדינות ברית המועצות לשעבר לא עושים לך כלום כל זה.

אם עוצרים אותך, רואים שיש לך בקבוק פתוח ברכב, ולשוטר יש חדש סביר ששתית- רק אז הוא יכול לעשות לך בעיות.

אבל בהרבה מהמקרים אתה דוחף לשוטר כמה שטרות, והוא משחרר אותך עם חיוך כזה:

big_smile.jpg

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

גם אני הייתי תומך בחוק אם הוא היה קולע לענין הבעייתי בהחלט של נערים או בוגרים הנוהגים להשתכר בצורה פרועה בציבור .

ומספיק עם כבר עם כל התגובות ברוח הדמגוגיה הזולה .

ברור לכולם שיש בעיה עם לשון החוק המסוים הזה - עובדה היא שאפילו השוטרים לא ממש יודעים להבחין בין שחור ללבן ומעדיפים לראות שחור 'ולהתנפל' בגסות .

לא כל אדם שמחזיק פחית בירה הוא שתיין או שיכור !

ולכל אלה שטענו שהם בעד החוק מפני שהם לא רוצים שיכורים ברחוב .

הטענה הזו כל כך מגוחכת , כי הרי אותם חבר'ה בעייתים עם נטייה לשיכרות יכולים להשתכר בבית , במסיבה , בבאר ואז לצאת לרחוב ולהוות סכנה לציבור !

למען הסר ספק - אני כלל לא מאותם אנשים ( ואני כבר לא ילד ) שנוהגים לשתות משקאות חריפים בכל הזדמנות , ובנוסף מחרידה אותי התופעה של שיכרות בנהיגה ושיכרות של בני נוער בגנים ציבורים .

ובכל זאת אני טוען כך .

לשון החוק בעייתית לחלוטין !

הטיפול של שוטרים במקרים הקשורים לחוק זה בעייתית ואף מסוכנת !

פורסם

אבל בהרבה מהמקרים אתה דוחף לשוטר כמה שטרות, והוא משחרר אותך עם חיוך כזה:

big_smile.jpg

אני חייב לשאול אותך, האם ניסית בעצמך לתת כמה שטרות לשוטר, בנוכחות בן זוגו לניידת (אולי גם בנוכחות החברים שלך)?

מה, אתה חי ברוסיה של תחילת שנות ה-90?

אתה קשקשן, שנותן עיצות לאחרים.

עיצות כאלה, שבמקום כמה גרושים של תכולת הבקבוק יכולות להפוך למעצר או אפילו למאסר על נתינת שוחד.

שום שוטר לא יסכן פרנסת המשפחתו ואת הפנסיה שלו בשביל כמה עשרות שקלים .

גם אתה לא תיתן לשוטר כמה שטרות, מקסימום תלך ותקנה באותו הסכום משקה אחר, תמשיך לשתות בבית או, במיקרה הכי גרוע, תחזור לשתות לאותו מקום ציבורי , כדי להתגרות בשוטר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ופרנקוס- לא בכל העולם אסור שיהיה לך בקבוק אלכוהול פתוח בתוך הרכב- בחלק גדול ממדינות ברית המועצות לשעבר לא עושים לך כלום כל זה.

אתה רוצה אולי לתת לי דוגמאות מאפריקה או מקום יותר דפוק מבחינת חוקים?

ברית המועצות לשעבר זה אזור שבו האלכוהול מושרש בחברה ורמת האלכוהוליזם יכולה להתחרות רק במקומות כמו אירלנד וניגריה.

זה ששם לא עושים לך על זה כלום זה לא אומר ששאר העולם ככה.

אני רוצה לראות אותך נתפס בשוויץ, אנגליה, צרפת או צ'ילה עם בקבוק פתוח באוטו.

פורסם
מה הבעיה עם בקבוק אלכוהול פתוח בתוך הרכב כל עוד הנהג לא שותה? אשמח להסבר משכיל.

ראשית אפשר להשתכר גם מהריח:shock:

ושנית בא המחוקק ומנסה למגר תופעה מסויימת ולכן הוא מניח לפעמים "חזקה" בלשון החוק שאתה יכול להפריכה

וזה לשון החוק

חזקה

3. לעניין סעיף 2, אדם המחזיק משקה משכר בכלי קיבול שאינו כלי קיבול סגור, במקום ציבורי או ברכב הנמצא במקום ציבורי, בין השעות 21:00 ל-06:00, חזקה כי בכוונתו לשתות את המשקה המשכר וכי שתייתו עלולה להביא להפרת הסדר הציבורי או לפגיעה בשלום הציבור או ביטחונו, אלא אם כן הוכח אחרת להנחת דעתו של השוטר.

ולכן השוטר עוצר בדרך רכב "משופר " או "ערסי" ולא רכב שנראה נורמטיבי, כך אני מניח יהיה גם בהפעלת חוק זה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפי מה שאני מבין המצב הוא כזה.

אתה קונה בירה ומטייל איתה ברחוב בלי לפתוח, שוטר אומר שיש חוק ושופך לך את כל הבירה.

אתה נוהג ברכב שיש בו בירה סגורה, הוא טוען שיש חוק ואומר לך לשפוך את הבירה.

הרי לא משנה מה תספר, הוא יגיד לך שיש חוק ושאתה חשוד, הרי כל רכב על הכביש הוא חשוד בשיפורים גם אם זה ג'סטי מתפרקת.

אז בסדר לא שתינו ברחוב ולא שתינו תוך כדי נהיגה. אבל מה עם אלה שכבר הצליחו לקנות אלכוהול הלכו הביתה בלי שיתפסו אותם, שתו בבית ואז יצאו לנהוג או יצאו לרחוב כשהם שיכורים? מה עם אלה שהגיעו לפאב ששם מותר לשתות ואז ביציאה הם הולכים מכות או נוהגים ברכב?

החוק הזה לא בא לטפל באמת בבעיה, אלא רק להראות "הנה אנחנו נלחמים". זה בדיוק כמו בתאונות, הנה נתפסו מליון עבריינים החודש, אבל מה? כולם נתפסו על מהירות של 12 קמ"ש מעל המותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...