Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפקודות "מטכ"ל" של מקדונלדס אומרות ששמן מחליפים פעם בשבוע, ובד"כ זה מתבצע ביום שלישי בערב.

כלומר הצ'יפס הכי פחות נקי הוא ביום שלישי לפני הסגירה, והכי נקי ביום רביעי בבוקר.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צודק ב-100%.

ההרגשה שיש אחרי שאוכלים ארוחה במקדונלד'ס זוועתית. כבר יותר משנה שלא נגעתי ב"אוכל" הזה, ואני ממש לא מתגעגע.

בקצב הזה, תתפלל גם שהמתנה בארוחת הילדים תהיה חוקן, כי אתה הולך לחטוף עצירות עצבנית.

נכון, גם אני. לפני שנה וחצי אכלתי שם וחטפתי קילקול קיבה רציני, הייתי מושבת לשבוע. מאז לא אכלתי שם יותר.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

1. יימאס לך מהאוכל הזה תוך שבועיים.

2. הרכב הזה מוצע במחיר כל כך טוב, שעדיף לקנות אותו עצמאית ולא לבזבז זמן וכסף מיותרים על מזון לא בריא ומשמין.

3. הסיכוי שתזכה בהגרלה זהה לסיכוי לצאת בחיים מת.ד. חזיתית בין אלטו לסמי-טריילר במהירות של 110 קמ"ש.:roll:

Xbox12341

פורסם

א. אני לא חייב לאכול. אפשר לקנות ולזרוק. (או לתת לחסר בית)

ב. אם היו לי 50,000 ש"ח מן הסתם הייתי קונה את הרכב יד 2 במקום לנסות את מזלי בהגרלה :roll:

ג. כמה שיותר אנשים יגידו "אין סיכוי" הסיכוי שלי עולה.

אני לא חי באשליות. 99% שאני לא זוכה, אבל בגלל האחוז הנותר אני מוכן לנסות.

פורסם
א. אני לא חייב לאכול. אפשר לקנות ולזרוק.

אני מוכן שתביא לי את הכסף לארוחות ואני יביא לך את הקבלות, אפילו לא תצטרך לנסוע למקדונלדס :-D

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ב. אם היו לי 50,000 ש"ח מן הסתם הייתי קונה את הרכב יד 2 במקום לנסות את מזלי בהגרלה :roll:

רק הארוחות האלה במשך 62 יום יעלו לך קרוב ל2,500 שקל.

פורסם

גם אני מאחל לך בהצלחה. אין דבר יותר כיף מאשר לעשות את הדבר שאוהבים ורוצים. תהנה..:-)

Xbox12341

פורסם

זו הגישה !

לפי מה שהבנתי, אתה לא חייב לקנות ארוחה כל פעם, אלא להסתפק גם בגלידה.

בהצלחה !

פורסם

אתה בחור אופטימי הא?

בכל אופן, אני אוכל במקדונלדס פעם-פעמיים בשבוע בלי קשר להגרלה, עכשיו יהיה לארוחות קצת "פלפל".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
זו הגישה !

לפי מה שהבנתי, אתה לא חייב לקנות ארוחה כל פעם, אלא להסתפק גם בגלידה.

בהצלחה !

חייב ארוחה.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

אם תשאל את דעתי, מספיק ארוחה \ 2 בשבוע, אם אין לך מזל לא יעזרו גם 100 ארוחות.

אל תשכח שאתה נכנס להגרלה שיש בה כ150 אלף מספרים אם לא יותר.

חוץ מזה, אתה לא חייב לאכול המבורגר, יש בתפריט עוד הרבה מנות כמו: חזה עוף על הגריל, סלטים שונים וכד'.

ובתור אחד שעובד שם וטעם כבר את כל התפריט אני יכול להמליץ לך על כמה דברים.

פורסם

המזל לא קשור ולא קיים דבר כזה.

ככל שאתה קונה יותר, ככה הסיכויים עולים. נקודה.

בלי קשר, אנשים שהולכים ומבזבזים אלפי שקלים על ארוחות לא מזינות שגם יגרמו לך להשמין, ורק בשביל לקבל את הסיכוי הקלוש לזכור ברכב הכי זול בארץ, זה בדיוק מה שמקדונלדס וחברות כאלו מחפשות.

חבל שיש אנשים שנופלים בזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...